Kela kozmetičko ogledalo Avita
145,90 Kn

Posljednji komad!

Kela je praktično dvostrano kozmetičko ogledalo Avite, modernog dizajna. Može se pričvrstiti na zid.


Kela kozmetičko ogledalo Grazia
191,40 Kn

Posljednji komad!

Kela je praktično dvostrano kozmetičko ogledalo Grazia, koje ima normalan pogled s jedne strane i 3× uvećanje s druge strane.


Kela pekač ESTER, 34,5 x 20 x 6 cm, porculan
154 Kn

Posljednji komad!

Bijeli pekač je izrađen od porculana i ima mjere 34,5 × 20 cm. S tim jednostavnim kuhinjskim pomagalom vaše će vas kuhanje početi zabavljati.


Kela Petit zdjele za posluživanje
102,90 Kn

Petit zdjele za posluživanje nisu samo korisne, već su i dekorativne. Dužina, širina i visina mi je 28,5 × 9,5 × 5,5 cm.


Kela posuda za maslac Baldo
99,90 Kn

Elegantna posuda za maslac sa poklopcem služi za jednostavno spremanje maslaca. Očuvati će njegovu svježinu.


Kela fondue Choco

Kela fondue Choco

Ocjena: 4
156,40 Kn

Founde je idealan za manja druženja. U rastopljenu čokoladu možemo umakati različito voće, oraščiće ili kolače. Primjeren je za 4 osobe.


Kela preša za hamburger BUFFALO
82 Kn

S prešom za hamburgere možete izraditi pravilne i jednako velike komade mesa. Zahvaljujući tome ćete ravnomjerno ispeći sve komade. Stavite mljeveno meso u posudu i stisnite ga prešom.


Kela wok od lijevanog željeza s dodacima,36cm
663,54 Kn

632 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kela kvalitetan wok od lijevanog željeza, idealna za prženje povrća, mesa ili riba. Priloženi su joj poklopac, rešetka i štapići.


Kela Carla hvataljka (rukavica), 100 % pamuk
47 Kn

41,63 Kn

Hvataljka rukavica Kela Carla od 100 % pamuka je idealan dodatak za svaku kuhinju. Izrađena je od 100% pamuka i ima praktičnu omču za vješanje. Rukavicu možete sigurno oprati u perilici rublja. Njene dimenzije su 28 × 18 cm, a osim kvalitetne izrade, oduševit će vas ugodan dizajn.


Kela Carla kuhinjska krpa, 100 % pamuk
41 Kn

35,53 Kn

Kuhinjska krpa Kela Carla od 100 % pamuka impresionira kvalitetnom proizvodnjom i ugodnim izgledom. Krpa je izrađena od 100 % pamuka, tako da također snažno upija. Njene dimenzije su 70 × 50 cm, može se prati u perilici rublja na 40 ° C.


Kela Kreta jastuk za kadu, plavi
99 Kn

86,20 Kn

Jastuk za kadu napravljen od meke i pjene ugodne na dodir za još veću udobnost za vrijeme kupanja. Prepustite se udobnosti s jastukom Kela Kret i zaboravite na sve svoje brige. Njegove praktične usisne čaše olakšavaju umetanje u kadu.


Kela Kreta jastuk za kadu, sivi
99 Kn

86,20 Kn

Jastuk za kadu napravljen od meke i pjene ugodne na dodir za još veću udobnost za vrijeme kupanja. Prepustite se udobnosti s jastukom Kela Kret i zaboravite na sve svoje brige. Njegove praktične usisne čaše olakšavaju umetanje u kadu.


Kela Ladessa podloga za kupaonicu, bijela
99 Kn

88,63 Kn

Podloga za kupaonicu izrađena od gustih pamučnih vlakana koja su nevjerojatno ugodna na dodir. Kela Ladessa je jednostavna, ali elegantna, i tako se uklapa u svaku kupaonicu. Donji dio podloge sprječava klizanje po velikoj površini.


Kela Ladessa podloga za kupaonicu, plava
99 Kn

88,63 Kn

Podloga za kupaonicu izrađena od gustih pamučnih vlakana koja su nevjerojatno ugodna na dodir. Kela Ladessa je jednostavna, ali elegantna, i tako se uklapa u svaku kupaonicu. Donji dio podloge sprječava klizanje po velikoj površini.


Kela Ladessa podloga za kupaonicu, siva
99 Kn

88,63 Kn

Podloga za kupaonicu izrađena od gustih pamučnih vlakana koja su nevjerojatno ugodna na dodir. Kela Ladessa je jednostavna, ali elegantna, i tako se uklapa u svaku kupaonicu. Donji dio podloge sprječava klizanje po velikoj površini.


Kela Luo univerzalna krpa, 8 komada
35 Kn

28 Kn

Univerzalna krpa Kela Lou ne smije nedostajati u vašem kućanstvu. Možete koristiti krpu za bilo kakvo čišćenje, što je zbog njene proizvodnje visoke kvalitete pojednostavljeno. U paketu je 8 krpa različitih boja, od kojih sve imaju iste dimenzije, 30 × 30 cm. Krpe su izrađene iz poliestera.


Kela Owl podmetač za stol, sova, 43 × 28 cm
18 Kn

13,68 Kn

Kuhinjski podmetač marke Kela s motivom sove. Razigrani podmetač lijepe nijanse i hladnije boje posebno će oduševiti vaše najmlađe. Osim toga, ne morate brinuti zbog mrlja i druge prljavštine, samo samo obrišite podmetač velikom krpom.


Kela Panda podmetač, 43 × 28 cm
18 Kn

13,68 Kn

Kuhinjski podmetač marke Kela s motivom pande. Razigrani podmetač lijepe nijanse i hladnije boje posebno će oduševiti vaše najmlađe. Osim toga, ne morate brinuti zbog mrlja i druge prljavštine, samo samo obrišite podmetač velikom krpom.


Kela Pasado kuhinjska krpa, 3 komada, ružičasta
55 Kn

51,40 Kn

Kuhinjska krpa Kela Carla od 100 % pamuka impresionira kvalitetnom proizvodnjom i ugodnim izgledom. Komplet se sastoji od 3 krpe, izrađene od 100% pamuka, jedna krpa je sive boje, a druge dvije su karirane sivo-ružičaste. Njene dimenzije su 65 × 45 cm, može se prati u perilici rublja na 40 ° C.


Kela Pasado kuhinjska krpa, plava, 3 komada
55 Kn

49,93 Kn

Kuhinjska krpa Kela Pasado ne smije nedostajati u kuhinji. Komplet sadrži tri krpe – jedna je plava, a druge dvije su karirane. Krpe su izrađene od 100% pamuka, koji vrlo dobro upija i njegova je boja vrlo izdržljiva. Mogućnost pranja u perilici rublja na 40 °C.


Kela Profi cjedilo za čaj i začinsko bilje, inox, 4,5 cm
35 Kn

Cjedilo za čaj i začine Kela Profi od nehrđajućeg čelika će postati nezamjenjiv praktični alat u svakoj kuhinji. Cjedilo olakšava pripremu biljnih ili voćnih čajeva ili ga možete koristiti kao cjedilo za začine prilikom kuhanja umaka i juha. Izrađeno je od prvorazrednog nehrđajućeg čelika, a promjer mu je 4,5 cm.


Kela Profi cjedilo za čaj i začinsko bilje, inox, 6 cm
38 Kn

Cjedilo za čaj i začine Kela Profi od nehrđajućeg čelika će postati nezamjenjiv praktični alat u svakoj kuhinji. Cjedilo olakšava pripremu biljnih ili voćnih čajeva ili ga možete koristiti kao cjedilo za začine prilikom kuhanja umaka i juha. Izrađeno je od prvorazrednog nehrđajućeg čelika, što osigurava dugi vijek trajanja.


Kela Profi cjedilo za čaj, inox, 5 cm
35 Kn

Cjedilo za čaj Kela Profi od nehrđajućeg čelika ne smije nedostajati u kuhinji. Ovo cjedilo za čaj pojednostavljuje pripremu biljnog i voćnog čaja, a možete ga koristiti i kao infuzor začina za kuhanje umaka i juha. Radi lakšeg korištenja, cjedilo je opremljeno praktičnom kukom koja olakšava vješanje na rubu šalice ili lonca.


Kela Profi cjedilo za čaj, inox, 6 cm
38 Kn

Cjedilo za čaj Kela Profi od nehrđajućeg čelika mora imati svaki ljubitelj čaja. Ovo cjedilo za čaj pojednostavljuje pripremu biljnog i voćnog čaja, a možete ga koristiti i kao infuzor začina za kuhanje umaka i juha. Kuka pričvršćena na cjedilo omogućuje lagano vješanje na rubu čaše ili lonca.


Kela Supor krpa, od mikrovlakana, 4 komada
38 Kn

34,84 Kn

Krpa Kela Supor od mikrovlakana je savršen dodatak za svakodnevno čišćenje kuće. Set sadrži 4 krpe, dvije zelene i dvije sive. Krpe su izrađene od kombinacije poliestera i poliamida, što osigurava visoku apsorpciju i dugi vijek trajanja.


Kela Tabea kuhinjska hvataljka (rukavica), 100 % pamuk
47 Kn

41,63 Kn

Kuhinjska hvataljka rukavica Kela Tabea od 100 % pamuka je praktičan dodatak za svaku kuhinju. Ima prikladnu omču za vješanje, možete ju prati u perilici rublja. Dimenzije rukavice su 28 × 18 cm.


Kela Tabea kvadratna hvataljka, 100 % pamuk
35 Kn

30,28 Kn

Četverokutna hvataljka Kela Tabea od 100 % pamuka je praktičan dodatak za svaku kuhinju. Ima prikladnu omču za vješanje, možete ju prati u perilici rublja. Njene dimenzije su 20 × 20 cm, a osim kvalitetne izrade, oduševit će vas ugodan dizajn.


Kela Tabea pregača, 100 % pamuk
122 Kn

109,90 Kn

Pregača Kela Tabea od 100 % pamuka sprječava da se vaša odjeća tijekom kuhanja zaprlja. Ova praktična pregača izrađena je od 100% pamuka, koji je vrlo ugodan za nošenje. Njene dimenzije su 67 × 80 cm, ali ćete sigurno biti oduševljeni činjenicom da ju možete oprati u perilici rublja.


Kela silikonski kistić Rondo
80,74 Kn

69,55 Kn

Silikonski kist odličan je za nanošenje čokolade, krema, preljeva i umaka na kolače ili meso.


Kela strugalica za njoke KL-19087
184,49 Kn

168,90 Kn

Kela KL-19087 je izvrsna strugalica za njoke, koja je izrađena od nehrđajućeg čelika, te vam pomaže pri pripravi omiljene poslastice mnogih ljudi.


Kela čajnik Varus 3 l
329,69 Kn

284,26 Kn

Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika. Ima gumiranu dršku udobno rukovanje. Osim toga pištanjem nas obavještava da voda vrije.


Kela grabilica za sladoled Rondo
128,69 Kn

110,92 Kn

Grabilica za sladoled vrlo je praktična, posebno za velike obožavatelje sladoleda. Napravljena je od nehrđajućeg čelika.


Kela termosica Plain 0,75 l
140,55 Kn

126 Kn

Termosica proizvođača Kala s kapacitetom od 0,7 l održavat će vaš napitak na željenoj temperaturi.


Kela čajnik Ancona 0,9 l
331,20 Kn

296,93 Kn

Elegantni čajnik Ancona marke Kela od nehrđajućeg čelika ima praktični odstranjivi filter za čaj. Kapacitet čajnika je 0,9 litara.


Kela čajnik Auron 0,7 l
165,30 Kn

142,55 Kn

Čajnik Auron od nehrđajućeg čelika s cjedilom marke Kela. Odlikuje ga ergonomska drška koja pojednostavi nalijevanje, te kapacitet 0,7 l.


Kela čajnik KL-16922, 1,2 l
222,06 Kn

191,42 Kn

Čajnik marke Kela je izrađen od visokokvalitetnog stakla i nehrđajućeg čelika 18/10. Kapacitet: 1,2 l.


Kela čajnik Aurora

Kela čajnik Aurora

Ocjena: 4,5
303,57 Kn

Praktičan čajnik Aurora napravljen je od nehrđajućeg čelika i stalka sa toplinskom izolacijom. Čajnik ima cijedilo i idealan je za pripremu čajeva iz listića. Kapacitet čajnika je 1,8 l.


Kela čajnik ARIANA staklo/nehrđajući čelik, 1,5 l
267 Kn

Čajnik Kela ARIANA staklo/nehrđajući čelik (1,5 l) pogodan je za pripremu čaja i kave. Ovaj čajnik impresionirat će svojom kvalitetnom obradom i sofisticiranim dizajnom. Izrađen je od kombinacije nehrđajućeg čelika i stakla i ima odvojivo cjedilo za pripremu svih vrsta čajeva.