Reer LED nožna svjetiljka jaje, mijenjanje boja
79 Kn

Posljednji komad!

Noćna svjetiljka za stvaranje atmosfere za spavanje u obliku jaja. Prekidač za uključivanje/isključivanje Individualno podešavanje boja u 7 vrsta Napajanje na 2× CR2032 baterije. Reer LED noćna svjetiljka jaje mijenja boje i preporučena uje za djecu do 36 mjeseci.

Reer Dječja svjetiljka za uspavljivanje
59 Kn

Posljednji komad!

Noćno svjetlo za udoban san vaših najmanjih. Usijane LED diode s ugodno mekim svjetlom i uravnoteženom svjetlinom. Pretinac za stavljanje baterije se zatvara vijkom. Reer dječja svjetiljka za uspavljivanje stvara savršenu atmosferu za spavanje, a osim toga je energetski štedljiva.

Reer ClearVision zaštitna ograda za vrata/stepenice, pleksi staklo
1.661 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zaštitna ograda za pričvršćivanje na okvir vrata ili stepenica Montažni sustav EasyFix Snažno akrilno staklo. Ima podesivu veličinu u rasponu od 74 do 100 cm. Reer ClearVision zaštitna ograda je za vrata/stepenice je antracitne boje te ima priložen komplet za montažu.

Reer Puristic DL Plexi zaštitna pregrada
1.207 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zaštitna pregrada za pričvršćivanje na okvir vrata ili stepenica Debelo akrilno staklo. Sustav zaključavanja Easy Shut-lock. Podesiva širina od 76 do 96,5 cm Može se produžiti za 7 cm s 2 nastavka. Reer ograda Puristic DL Plexi je dostupna u antracitnoj boji skupa s kompletom za montažu.

Reer Anti-Tip držač namještaja u kompletu, 2 komada
111,90 Kn

Osigurač za namještaj. Samo ih zalijepite ili zavijete. Sastav materijala iz plastike. Individualno podešavanje trake Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Anti-Tip set blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer Blokada za vrata, prozirna, 3 komada
68,98 Kn

Pouzdana blokada za pričvršćivanje na vrata izrađena je od plastičnog materijala. Simetričan oblik s minimalnim dimenzijama. Ispitano prema normi DIN EN 16654: 2018. Dizajniran za debljine vrata od 30 do 45 mm. Reer blokada za vrata je prozirne boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer Clip&Go držač za piće Uni
79 Kn 71,98 Kn

Držač za dječje plastične boce ili bočice, kojeg je moguće pričvrstiti na bicikl ili kolica. Sustav za pričvršćivanje na cijev s najvećim promjerom 40 cm. Pouzdano drži boce u rasponu od 5 do 7 cm. Podesiv spoj s kutom do 180 °. Reer Clip&Go držač za piće Uni vam olakšava prijevoz pića.

Reer digitalni čuvar djece za pametne telefone i iPhone uređaje
700 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Digitalna kamera s podrškom za IP tehnologiju. Upravljanje pomoću mobilne aplikacije. Slika je u HD rezoluciji. Kvalitetan 4× digitalni zoom Senzor pokreta i zvuka. Okretna glava za 110° Infracrveni noćni način rada. Reer digitaln čuvar djece za pametne telefone i iPhone dolazi sa zidnim nosačem.

Reer Dječji sigurnosni prsluk
59 Kn

Dječji sigurnosni prsluk s reflektivnim crtama za bolju vidljivost u mraku ili u naglim vremenskim promjenama. Idealan dodatak za školske događaje. Praktična kapuljača za kišno vrijeme. Široki kroj, koji jamči slobodu gibanja Sustav zatvaranja na trake s čičkom. Reer dječji sigurnosni prsluk je primjeren za djecu staru 2 godine.

Reer DL osigurač za elektroničke uređaje, antracit, 2 komada
59 Kn 57,48 Kn

Osigurač za zatvaranje za kućanske uređaje ili ulazna vrata Za njihovo pričvršćivanje samo ih prilijepite. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer DL osigurač za elektroničke naprave je antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer Dline zaštita za ladice, antracit, 2 komada
59 Kn 57,48 Kn

Osigurač za ladice i ormare. Ugradnja je moguća pomoću vijakalijepljenja. Korišteni materijali su PVCBPA. Zamišljeno kao zaštita u dobi od 6 do 24 mjeseca. Reer Dline blokada za ladice je prozirne antracitne boje, u pakiranju su po 2 komada.

Reer kahlica

Reer kahlica

Ocjena: 5
89 Kn

Dječja kahlica s posebnom podstavom, koja sprječava prevrtanje i potpomaže stabilnijem položaju – Primjerena za djecu od 12. do 36. mjeseci starosti. Njegova konstrukcija u potpunosti je izrađena od plastike i ima udobno sjedalo u 3D obliku. Reer kahlica omogućuje udobno sjedenje i jednostavno ustajanje.

Reer Multi Lock štitnik za vrata , 3 kom
79 Kn 74,31 Kn

Osigurač za vrata ormara, hladnjaka ili perilice posuđa. Samo ih zalijepite za instalaciju. Sastav materijala iz plastike. Zamišljen kao preventivna zaštita od dječje znatiželje. Reer Multi-Lock blokada za vrata je bijele boje, u pakiranju su po 3 komada.

Reer Reflektivna vrpca s LED svjetiljkom
79 Kn

Svjetleća vrpcaLED diodama za bolju vidljivost u mraku. Na izbor su 3 svjetlosna načina: Napajanje na bateriju CR2032. Dizajnirano za brzo pričvršćivanje tako da ju možete jednostavno namjestiti na ruku ili volan bicikla. Reer reflektivna vrpca s LED svjetiljkom otporna je na vremenske uvjete.

Reer sigurnosna ograda za krevet, 150 cm, pješčana
256,90 Kn

Čuvar kreveta štiti od padova. Pravokutni oblik za krevete od 200 do 250 cm i visina madraca od 10 do 30 cm. Sustav okvira remena bez bočnih zidova. Reer sigurnosna ograda, 150 cm, dolazi u pješčano bež boji s vrećicom i pričvrsnim materijalom.

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, antracit
241,90 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u antracitnoj boji.

Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje, bijeli
241,90 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje zaštitne ograde za stepenice Inovativan sustav Power2Fix s snažnim značajkama koji ne oštećuje susjedne letve na ogradi. Materijal je izrađen od novozelandskog bora s metalnim i plastičnim dijelovima. Reer StairFlex komplet za pričvršćivanje je u bijeloj boji.

Reer WallFlex komplet za pričvršćivanje na zid
253,40 Kn

Montažni komplet za pričvršćivanje većine pregrada. Ugradnja je izvediva unatoč izbočenim podnim oblogama ili tepisima. Sastav materijala od novozelandskog bora sa plastičnim dijelovima. Reer WallFlex komplet za pričvršćivanje bijele boje.

Reer LED noćna svjetiljka sa senzorom, kockasta
79 Kn

Noćna svjetiljka za stvaranje atmosfere za spavanje. Senzor za automatsko uključivanje u mraku. Mekana svjetlost NightGuide održava noćni način sa svojom smanjenom svjetlinom. Možete ju koristiti kao stolnu ili zidnu svjetiljku. Za napajanje potrebne 3 AAA baterije. Reer LED noćna svjetiljka sa senzorom i životnom dobi 10000 sati

Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 x 19 cm
149 Kn 146,40 Kn

Retrovizor za automobil s kojim možete imati svoju djecu na oku. Šire vidno polje. Sastav materijala iz plastike. Mehanizam za pričvršćivanje s šipkom promjera 10–16 mm. Izborni kut rotacije sa okruglim spojem. Reer sigurnosno ogledalo, veliko, 24 × 19 cm za bolji nadzor u vožnji

Reer TravelKid Box auto organizator
188,40 Kn

Organizator za auto sa dva prostrana predjela. Idealno za pohranu igračaka, knjiga i drugih manjih predmeta. Mrežasti džepovi za piće. Osigurajte s materijalom koji ne klizi i kopčom. Reer organizator za auto TravelKid Box izrađen je od poliestera i poliuretana.

Reer TravelKid Entertain zaštita za sjedalo s organizatorom
158,40 Kn

Proširena zaštita za sjedalo2 pregrade za organiziranje. Idealna za pohranu igračaka, knjiga, užine i drugih manjih predmeta. Materijal protiv klizanja s obje strane sprječava klizanje. Reer TravelKid Entertain zaštita za sjedalo s organizatorom izrađena je od poliesterapoliuretana te je kompatibilna s ISOFIX sustavom za pričvršćivanje dječje auto sjedalice.

Reer TravelKid Tidy organizator za dječje potrepštine na putu
99 Kn 95,80 Kn

Organizator7 pregrada. Idealan za pohranu igračaka, knjiga, užine i drugih manjih predmeta. Sustav za vješanje s vrpcama koje možete pričvrstiti na sportske sjedalice. Reer TravelKid Tidy organizator za dječje potrepštine na putu izrađen je od vodootpornog poliestera i učinkovito štiti presvlake u vašem autu.

Reer TravelKid Tidy zaštita za sjedalo s organizatorom
131,90 Kn

Zaštita za sjedalo2 pregrade za organiziranje. Idealna za pohranu igračaka, knjiga, užine i drugih manjih predmeta. Materijal protiv klizanja s obje strane sprječava klizanje. Reer TravelKid Tidy zaštita za sjedalo s organizatorom izrađena je od poliesterapoliuretana te je kompatibilna s ISOFIX sustavom za pričvršćivanje dječje auto sjedalice.

Reer TurboFood grijač boca
229 Kn 225,90 Kn

Snažan grijač dječje hrane uz pomoć pare. Hranu ćete moći brzo pripremiti, sa zagrijavanjem od samo 90 sek. Možete umetnuti većinu bočica, uključujući boce sa širokim vratom. Da biste odredili pravu količinu priložena je mjerna posuda Reer TurboFood grijač boca snage 400 W koji radi na 220–240 V.

Reer Twist2Fix sigurnosno ogledalo
49 Kn 45,98 Kn

Retrovizor za automobil s kojim možete imati svoju djecu na oku. Sastav materijala iz plastike. Sklopivi mehanizam Twist2Fix Izborni kut rotacije sa okruglim spojem. Reer Twist2Fix sigurnosno retrovizor za bolju kontrolu vožnje.

Reer VapoDry sterilizator
578 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Snažni sterilizator za bočice za djecu, za najviše 8 komada odjednom. Proces dezinfekcije traje samo 12 minuta i učinkovito uklanja do 99,9% bakterija. Tehnologija grijane pare s temperaturom višom od 90 °C uz prednost uštede energije. Reer VapoDry sterilizator ima funkciju automatskog isključivanja.