STEWART korito za cvijeće BETON CONIC, 40x40 cm
362 Kn

Plastično korito za cvijeće u imitaciji betona – s njim će svaki vrt ili terasa biti savršeno dopunjena. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart korito BETON CONIC 40 × 40 cm, je vrlo lagano, a uz to donosi sklad i ljepotu u vaš vrt.


STEWART korito za cvijeće, BETON PLANTER, 53 cm
413 Kn

Plastično korito za cvijeće u imitaciji betona – s njim će svaki vrt ili terasa biti savršeno dopunjena. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart korito za cvijeće BETON PLANTER (53cm) je vrlo lagano, a uz to je vrlo otporno.


STEWART korito za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL 81L, kositar
432 Kn

Plastični lonac za cvijeće ima metalni izgled, i dopunjuje vaš vrt ili terasu. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart BLENHEIM HALF BARREL, 81 l, u boji kositra, vrlo je lagano, a uz to je i izdržljivo.


STEWART lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, kositar
154,40 Kn

Plastični lonac za cvijeće ima metalni izgled, i dopunjuje vaš vrt ili terasu. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL (22 l), u boji kositra je vrlo lagan, a zbog dorađenosti je vrlo trajan.


STEWART lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, bakar
155,40 Kn

Plastični lonac za cvijeće u imitaciji drva i bakra dopunit će vaš vrt ili terasu. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, u bakrenoj boji je vrlo lagan, a uz to je vrlo trajan.