STEWART lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, kositar
156,90 Kn

Plastični lonac za cvijeće ima metalni izgled, i dopunjuje vaš vrt ili terasu. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL (22 l), u boji kositra je vrlo lagan, a zbog dorađenosti je vrlo trajan.

STEWART korito za cvijeće BETON CONIC, 40x40 cm
368 Kn

Plastično korito za cvijeće u imitaciji betona – s njim će svaki vrt ili terasa biti savršeno dopunjena. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart korito BETON CONIC 40 × 40 cm, je vrlo lagano, a uz to donosi sklad i ljepotu u vaš vrt.

STEWART korito za cvijeće, BETON PLANTER, 53 cm
420 Kn

Plastično korito za cvijeće u imitaciji betona – s njim će svaki vrt ili terasa biti savršeno dopunjena. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart korito za cvijeće BETON PLANTER (53cm) je vrlo lagano, a uz to je vrlo otporno.

STEWART lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, bakar
156,40 Kn

Plastični lonac za cvijeće u imitaciji drva i bakra dopunit će vaš vrt ili terasu. Visokokvalitetan materijal, od kojeg je napravljen lonac, osigurava dorađen, lijep izgled. Stewart lonac za cvijeće BLENHEIM HALF BARREL, 22 l, u bakrenoj boji je vrlo lagan, a uz to je vrlo trajan.