Megasmile pasta za zube

Megasmile pasta za zube

Broj: 879683
Ova posebna pasta za zube ne treba vodu, već se je može nanijeti neposredno u usnu šupljinu. idealan je pratilac na dužim putovanjima. Prikladna je i za osobe sa zubnim aparatom, kao i za one, koji imaju problema s karijesom. Ovu pastu za zube karakterizira snažan antibakterijski učinak. Cijeli opis
13,67 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 879683

Opis

Tvrtka MegaSmile AG je osnova uz pomoć stomatologa Rolanda Zettela koji u Teufenu/St.Gallenu vodi stomatološku ordinaciju i razvija svoje proizvode glede na praktična iskustva.

Ova posebna pasta za zube ne treba vodu, već se je može nanijeti neposredno u usnu šupljinu. idealan je pratilac na dužim putovanjima. Prikladna je i za osobe sa zubnim aparatom, kao i za one, koji imaju problema s karijesom. Ovu pastu za zube karakterizira snažan antibakterijski učinak.

S pritiskom na glavu za raspršivanje dobijete pastu punu organskih amonijevih fluorida s koncentracijom visoke učinkovitosti. Na površini zuba izgleda kao snijeg koji prodire u teško dostupna mjesta u usnoj šupljini.

Sadrži čisti propolis, prirodni ksilitol i ekstrakt kadulje, koji obnavljaju rane i potiču zarastanje. U ustima pasta pušta osjećaj svježine.

Ne sadrži bojila.