Nini bodi za djevojčice od organskog pamuka, 56, rozi

Nini bodi za djevojčice od organskog pamuka

219 Kn
Posljednji komad!

Bodi za djevojčice je izrađen od ugodnog organskog pamuka. Ima kapuljaču i zatvaranje na gumbe za jednostavno oblačenje. Nini bodi za djevojčice od organskog pamuka je pogodan za svaki dan.

Dostava MALL
Disney Bodi za dječake, plavi, 62
1x

Disney bodi za dječake

119 Kn

Bodi za dječake izrađen je od ugodnog velura. Između nogica ima gumbe koji olakšavaju premotavanje. Disney bodi za dječake s dugim rukavima pogodan je za svakodnevno nošenje. S Mickey Mouse znakom

Dostava MALL
Just Too Cute dječji bodi, velur zvjezdice, 62, plava

Just Too Cute dječji bodi, velur zvjezdice, plava

129 Kn

Dječji bodi ima dizajn u punoj dužini koji olakšava promjenu pelena. Izrađena je od mješavine pamuka i poliestera. Idealna je za svakodnevno nošenje. Just Too Cute dječji bodi, velur zvjezdice, plava je prikladan za svako dijete.

Dostava MALL
JACKY Basi Line dječji bodi, 62, žuti

JACKY Basic Line dječji bodi

149 Kn

Dječji bodi Basic Line, marke Jacky, idealan je odabir za sretan san ili ležanje beba. Ugodan materijal donosi još više udobnosti vašem malcu za vrijeme nošenja. Zahvlajujući skrivenom patentu po cijeloj dužini oblačenje i svlačenje će biti lako tokom noći.

Dostava MALL
Nini Bodi za djevojčice od organskog pamuka ABN-2584, 86, ružičasta
1x

Nini bodi za djevojčice od organskog pamuka ABN-2584

109 Kn
Posljednji komad!

Sjajan djevojački kombinezon marke Nina bit će izvrstan komad za vašu djevojčicu, ne samo za spavanje. Bodi je izrađen od organskog pamuka, nježnog za dječju kožu i pogodnog za alergičare. Ako rasklopite cijelu dužinu, roditelji će lakše odijevati dijete i mijenjati mu pelene. 

Dostava MALL
Hatley dječji bodi, 69 - 74, ljubičasti

Hatley bodi za djevojčice

319 Kn
Posljednji komad!

Bodi za djevojčice marke Overley ugodno zagrijava u hladnim mjesecima. Djecu je lako obući, a bodi se praktično zakopčava patentnim zatvaračem po dužini i patentnim zatvaračem na području vrata. Bodi je jednostavno obući i kopča se zatvaračem po cijeloj dužini.

Dostava MALL
Lodger Jumper Empire Donkey, dječji bodi, siva, 62

Lodger Jumper Empire Donkey dječji bodi

179 Kn

Dječji bodi ima pričvršćivače po cijeloj dužini za jednostavno oblačenje. Napravljen je od mekanog i prozračnog rebrastog velura i lako se oblači i skida. Lodger Jumper Empire Donkey dječji bodi ima certifikat Öko-Tex i primjeren je za puzajuču djecu.

Dostava MALL
Nini bodi za dječake od organskog pamuka ABN-2566, 56, tamno plavi

Nini bodi za dječake od organskog pamuka ABN-2566

149 Kn

Bodi za dječake marke Nini postat će izvrstan komad za vašeg dječaka, ne samo za spavanje. Bodi je izrađen od organskog pamuka, koji je nježan za dječju kožu i također pogodan za alergičare. Patentni zatvarači duž cijele dužine hlača olakšavaju presvlačenje.

Dostava MALL
Dirkje kombinezon za dječake - krokodil VD0706, 56, tamno plavi

Dirkje kombinezon za dječake - krokodil VD0706

149 Kn

Udobni kombinez za dječake, marke Dirkje, bit će izvrstan komad odjeće za vašeg dječaka, ne samo za spavanje. Kombinezon izrađen je od ugodnog pamučnog materijala koji daje osjećaj ugode tijekom nošenja. Patenti na vratu i između nogu olakšavaju oblačenje i mijenjanje pelena. 

Dostava MALL