HR 2018-12-BO-Discountmania


Tko smo

MALL.HR je nova web trgovina u Hrvatskoj. Dio smo grupacije Netretail Holding koja je jedna od najvećih web trgovaca u srednjoj i istočnoj Europi i koja upravlja uspješnim web trgovinama u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Sloveniji.

Tim smo stručnjaka na području web trgovine specijalizirani da vam ponudimo izvrsno prodajno iskustvo te kvalitetnu i široku paletu artikala po povoljnim cijenama. Sigurna web kupnja i zadovoljstvo kupca uvijek su nam na prvom mjestu. Pouzdana smo web trgovina koja se uvijek trudi da web narudžba što je brže moguće pronađe put do vašeg doma.

Online sigurnost je prioritet za mnoge online kupce kao i za web trgovinu MALL.HR. Stoga sa zadovoljstvom objavljujemo da smo dobili nacionalnu oznaku CERTIFIED SHOP i europsku oznaku povjerenja EMOTA.

Nositelji smo certifikata Safe.Shop globalne ecommerce oznake povjerenja koja pomaže kupcima i trgovcima kupovati i prodavati s povjerenjem, kod kuće i u inozemstvu. Oznaku povjerenja (trustmark) izdaje Ecommerce Foundation.