PR:HR_2020-06-MJ-SUMMERCAMPAIGN


Povrat artikla

Povrat artikla u 14 dana

Povrat artikla zbog materijalnog nedostatka

Povrat artikla pod jamstvom

Važne upute kod povrata artikla:

  • Kad vraćate artikle, priložite obrazac za odustajanje od ugovora, jamstvo ili materijalni nedostatak. Priložite i kopiju računa. Ako ne priložite obrazac za odustajanje od ugovora, jamstvo ili materijalni nedostatak, nećemo moći obraditi vaš povrat artikla.
  • Artikle možete vratiti osobno na Mjestima za preuzimanje ili ih poslati na adresu prodavatelja Internet Mall d.o.o., Ulica kneza Branimira 28, 10040 Zagreb.
  • Preporučujemo da koristite uslugu dostave koja vam omogućuje da pratite predmet i pripremite artikle u skladu s tim za prijevoz (možete koristiti izvorno MALL.HR ambalažu ili drugu prikladno sigurnu ambalažu).
  • U slučaju povrata artikla, kupac je dužan obratiti se prodavaču putem e-maila na info@mall.hr te poslati nedvosmislenu izjavu o odustajanju od ugovora u zakonski predviđenom roku. Obrazac možete pronaći ovdje.
  • Troškove prijevoza uvijek snosi pošiljatelj, ako nije unaprijed dogovoreno drugačije. Ne prihvaćamo pošiljku s otkupninom.
  • Kad vraćate artikle, priložite obrazac za odustajanje od ugovora. Priložite i kopiju računa.
  • U slučaju povrata, kupac mora zaštititi predmete prije slanja. Proizvod mora biti zaštićen originalnom ambalažom ili ambalažom koja može zaštititi proizvod na isti način kao i originalna ambalaža. Preporuke DPD dostavne službe za pakiranje paketa pronađite ovdje.

Kod odustajanja od ugovora gdje je korišten bonus, kod za popust ili promotivni kod, ta se sredstva smatraju popustom te se korisniku ne vraćaju. Vraća se samo uplaćeni iznos.

Primljena nagrada se u nijednom slučaju ne isplaćuje ili vraća na MALL.HR račun.

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na 01 8000 190 ili nam pišite na info@mall.hr. Rado ćemo vam pomoći.

Povratak artikla za pravne osobe

Ukoliko želite R1 račun, prihvaćate Uvjete poslovanja koji vrijede za pravne osobe. Firmama, obrtnicima i drugim pravnim osobama omogućujemo vraćanje pošiljki u okviru jamstvenih uvjeta. Pravne osobe nemaju mogućnost odustajanja od ugovora u roku od 14 dana ili povratka kao što to vrijedi za kupce (fizičke osobe).

Za sva dodatna pitanja nazovite na 01 8000 190 ili nam pišite na info@mall.hr. S veseljem ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

Obrada oštećenih pošiljki (naknada štete)

Ukoliko utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, potrebno je pokrenuti postupak za naknadu štete. Štetu je potrebno prijaviti odmah prilikom uručenja (dostava Gebruder Weiss) ili najkasnije do kraja radnog dana (dostava DPD) . Potpisom primatelja ili druge ovlaštene osobe za primitak paketa na "Izjavi o preuzimanju" (mjesto za preuzimanje Zagreb) ta osoba potvrđuje, da je paket zaprimila neoštećen i bez umanjenja njegovog sadržaja (uz primjenu izuzetka koji je naveden u nastavku). Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge nakon uručenja se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak paketa priloži dokaz da oštećenje ili umanjenje sadržaja paketa nije nastalo nakon uručenja paketa.

Ako vam je paket dostavio DPD i ako utvrdite da je artikl ili pošiljka fizički oštećena, u njoj nedostaje sadržaj ili pokazuje znakove otvaranja, možete podnijeti postupak za naknadu. Vanjsku štetu je potrebno prijaviti odmah kod preuzimanja dostavljaču, a štetu ili manjak unutar paketa je potrebno prijaviti najkasnije do kraja radnog dana u kojem je paket bio dostavljen, na e-mail adresu info@mall.hr ili na broj telefona 01 8000 190. Kod prijave štete bit će nam potrebne fotografije: paketa, (unutarnje) ambalaže, oštećenog artikla, DPD naljepnice i opis oštećenja. S referentom MALL.HR možete se dogovoriti za preuzimanje oštećenog paketa na vašoj adresi.

Ako vam je paket dostavio Gebrüder Weiss i ako utvrdite da je vanjsko pakiranje robe oštećeno ili pokazuje znakove otvaranja, možete podnijeti postupak za naknadu. Vanjsku štetu je potrebno prijaviti odmah kod preuzimanja dostavljaču, a štetu ili manjak unutar paketa je potrebno prijaviti najkasnije do kraja radnog dana u kojem je paket bio dostavljen, na e-mail adresu info@mall.hr ili na broj telefona 01 8000 190. Kod prijave štete bit će nam potrebne fotografije: paketa, (unutarnje) ambalaže, oštećenog artikla, Gebrüder Weiss naljepnice i opis oštećenja. S referentom MALL.HR možete se dogovoriti za preuzimanje oštećenog paketa na vašoj adresi.