Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

-12%
Bosch akumulatorski čistač Fontus (06008B6101)
5x

Bosch akumulatorski čistač Fontus (06008B6101)

2.080 Kn
1.819 Kn
Odlična cijena

Akumulatorski čistać Fontus marke Bosch. Maksimalni radni tlak je 20 bara. Protok u rasponu od 1,5–3,1 l/min. Napon akumulatora 18 V. podrška sustava Power for ALL. Duljina cijevi je 4 m. Teleskopska ručka. Zapremina posude 15 l. Podesivi tlak za određenu vrstu čišćenja. Mase od 9,8 kg.

Dostava MALL