Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

Kärcher visokotlačni čistač K 3 Home & Pipe (1.676-008.0)
135x

Kärcher visokotlačni čistač K 3 Home & Pipe (1.676-008.0)

1.540 Kn

Kärcher visokotlačni čistač K 3 Home je idealan za odstranjivanje manjih nečistoća s kotača, vrtnog alata, vrtnog namještaja itd. Opremljen je s posebnim rezervoarom za sredstvo za čišćenje. Čistaču su dodana sredstva za čišćenje T 250 i Patio&Deck, zato ćete velike površine očistiti jednostavno, brzo i bez polijevanja. Priložena je i praktična cijev za čišćenje odvoda, cijevi itd.

Dostava MALL
Kärcher visokotlačni čistač K 3 Power Control (1.676-100.0)
5x

Kärcher visokotlačni čistač K 3 Power Control (1.676-100.0)

1.137 Kn

Visokotlačni čistač K 3 Power Control s pištoljem za prskanje G 120 Q Power Control i mlaznicama za raspršivanje te sa konzultantom za uporabu u aplikaciji, koji nudi praktične savjete za još bolje rezultate čišćenja.

Dostava MALL
Kärcher visokotlačni čistač K 3 Power Control Home (1.676-103.0)
4x

Kärcher visokotlačni čistač K 3 Power Control Home (1.676-103.0)

1.377 Kn

Visokotlačni čistač K 3 Power Control s pištoljem za visoki tlak G 120 Q Power Control. Putem aplikacije savjetnik za primjenu nudi praktične savjete za još učinkovitije čišćenje. Uključujučeno s kompletom Home Kit.

Dostava MALL