Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

Fieldmann FDW 201402-E visokotlačni čistač
5x

Fieldmann FDW 201402-E visokotlačni čistač

480 Kn

FDW 201402-E visokotlačni čistač, marke Fieldmann. Snaga 1400 W. Tlak 105 bara. Maksimalni protok 396 l/h. Kabel za napajanje dužine 5 m. Duljina visokotlačne cijevi 3 m. Opremljen je pumpom sa samousisnom funkcijom. Podesivi pištolj s mlaznicom. Napaja se preko 230 V mreže.

Dostava MALL