Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

Black+Decker BXPW2200E visokotlačni čistač
36x

Black+Decker BXPW2200E visokotlačni čistač

1.177 Kn

Visokotlačni čistač snage 2200 W i pritiskom 150 bara je odličan za čišćenje vozila, poda i drugih većih površina. Njegov 8 m dugačak kabel omogućuje prilagođavanje dužine.

Dostava MALL
DeWalt DXPW001E visokotlačni čistač

DeWalt DXPW001E visokotlačni čistač

3.064 Kn
Odlična cijena

DeWalt DXPW001E visokotlačni čistač može se pohvaliti snagom od 2300 W, duljinom cijevi od 8 metara i maksimalnim pritiskom od 150 bara.

Dostava MALL
REM POWER HDEm C25P visokotlačni čistač

REM POWER HDEm C25P visokotlačni čistač

2.169 Kn
Odlična cijena

Rem-Power visokotlačni čistač HDEm C25P ima indukcijski motor od 2,5 kW, maksimalni tlak od 150 bara i protok vode do 500 litara na sat. Pogodan je za razne vrste čišćenja.

Dostava MALL
Stanley visokotlačni čistač SXPW22E

Stanley visokotlačni čistač SXPW22E

1.877 Kn

STANLEY visokotlačni čistač idealan je za čišćenje bicikala, vrtnog namještaja, alata, balkona, terasa ili okućnica. Uz čistač dolazi i spremnik za deterdžent, teleskopska ručka, podesiva mlaznica, filter za vodu te igla za čišćenje mlaznica.

Dostava MALL