Visokotlačni čistač

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Visokotlačni čistač na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Visokotlačni čistač dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Oprema za dom, Vrtna spremišta, Zaštitna oprema, Aku višenamjenski alat, PuhačI lišća.

Lavor IKON160PLUS visokotlačni čistač
6x

Lavor IKON160PLUS visokotlačni čistač

1.724 Kn

Lavor visokotlačni čistač IKON 160 PLUS snage 2200 W, indukcijski motor, aluminijska glava pumpe, sustav automatskog isključivanja i ergonomska ručka.

Dostava MALL
REM POWER HDEm C25P+ visokotlačni čistač

REM POWER HDEm C25P+ visokotlačni čistač

4.809 Kn
Odlična cijena

Rem-Power visokotlačni čistač HDEm C25P + ima indukcijski motor od 2.5 kW, maksimalni tlak od 160 bara i protok vode do 600 litara na sat. Pogodan je za razne vrste čišćenja.

Dostava MALL