Dječji kupaći kostimi i odjeća za vodu

Boja: zelena

  • Boja
    zelena
    ×
iPlay dječji šešir s UV zaštitom TURTLE
2x

iPlay dječji šešir s UV zaštitom

179 Kn
Novo

Odličan zaštitni šešir za djecu s UV zaštitnim faktorom 50+. Šešir štiti oči i vrat od štetnih sunčevih zraka. Napravljen je od prozračnog i laganog materijala.

Dostava MALL
iPlay Dječji šešir protiv sunca JUNGLE UV 50+, 60 - 74, narančasta/zelena
1x

iPlay dječja kapa protiv sunca JUNGLE UV 50+

179 Kn
Novo

Odličan zaštitni šešir JUNGLE za djecu i mališane s 50+ UV zaštitom. Šešir štiti oči i vrat od štetnih sunčevih zraka. Lagan šešir izrađena je od prozračnog materijala. Lagan dizajn bez podloge – samo zavežite vezice tako da ovaj slatki šešir ne otpuhne vjetar.

Dostava MALL
Stonz Bucket Hat dječji šešir
1x

Stonz Bucket Hat dječji šešir

189 Kn

Dječji šešir napravljen je od materijala sa zaštitom od sunca UPF 50. Također ima elastiku za zatezanje i promjenu veličine. Također dolazi s podlogom od mrežice koja omogućuje prozračnost. Dječji šešir Stonz Bucket Hat pogodan je za djecu od 9 mjeseci do 6 godina.

Dostava MALL
Stonz Kid Top dječja majica za kupanje, zelena, 98-104

Stonz Kid Top dječja majica za kupanje

319 Kn

Majica za kupanje ima materijal sa zaštitom od zraka UPF 50. Mreža na bokovima za prozračnost, a dosjevni elementi za vidljivost. Stonz Kid Top majica za kupanje pere se u perilici.

Dostava MALL
Disney jednodjelni kupaći kostim za djevojčice Ariel WD12568_1, 98 - 104, zeleni
2x

Disney jednodijelni kupaći kostim za djevojčice Ariel WD12568_1

99 Kn

Disney jednodijelni kupaći kostim s motivom Ariele za djevojčice, izrađen od prvoklasnog materijala za zabavne trenutke uz vodu. Kupaći kostim s asimetričnim potiskom na gornjem dijelu za jednostavno i udobno odijevanje.

Dostava MALL
Stonz Bucket Hat dječji šešir, zelena

Stonz Bucket Hat dječji šešir, zelena

189 Kn

Dječji šešir marke Stonz izrađen je od materijala koji ima zaštitu od sunčevog zračenja UPF 50. Ima elastiku za stezanje i dimenzioniranje. Također ima mrežastu podstavu koja pruža prozračnost. Stonz Bucket Hat pogodan je za djecu od 9 mjeseci do 6 godina.

Dostava MALL
Disney kupaći kostim za djevojčice, 92, zelen
2x

Disney kupaći kostim za djevojčice

109 Kn

Prekrasan kupaći kostim za djevojčice, marke Hatley, štiti vašu djevojčicu od sunca. Dvobojni dizajn, s printom voljene princeze Ariel, oduševit će sve djevojčice. Zabava u vodi bit će još ugodnija.

Dostava MALL
Stonz Flap Cap dječja kapa sa šiltom, zelena, S

Stonz Flap Cap dječja kapa sa šiltom

249 Kn

Dječja šilterica ima materijal sa zaštitom od zraka UPF 50. Produljen stražnji rub za pokrivanje vrata. Podloga od mreže za prozračivanje. Stonz Flap Cap dječja kapa ima gumu za zatezanje i podešavanje veličine.

Dostava MALL