Dodaci i alat za roštilj

Broj komada: 3

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Dodaci za roštilj na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Dodaci za roštilj dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Plinski plamenik, Vrtna spremišta, Kamini i peći, Oprema za dom, Termostat.

  • Broj komada
    3
    ×
-21%
MAKERS lopatica za roštilj
2x

MAKERS lopatica za roštilj

84 Kn
65,90 Kn
Posljednji komad!

Lopatica za roštilj izrađena od nehrđajućeg čelika.

Dostava MALL
G21 oprema za roštilj, 3 komada
8x

G21 oprema za roštilj, 3 komada

63 Kn

Zašto ne pripremiti hranu na žaru na zdraviji način? Svaki od 3 pomoćna alata za pečenje na roštilju ima dugu ručku, koja će vas držati podalje od ulja ili plamena. G21 Alat za roštilj može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.

Dostava MALL
Landmann oprema za roštilj 15301, 3 komada
3x

Landmann oprema za roštilj 15301, 3 komada

128 Kn

Set alata za pečenje od nehrđajućeg čelika. Kvalitetna izrada koja omogućuje da dodatke u cijelosti iskoristite bez opasnosti od korozije. U setu se nalaze hvataljka za okretanje, vilica i praktična okretaljka. Omogućen je dostup do dubljih dijelova roštilja zbog duljine od 36 cm. Dodatci za roštilj Landmann (3 kom) 15301 dopunit će vaš roštilj.

Dostava MALL