Kinetic Reactor M24 higijenski nastavak za slavinu

Kinetic Reactor M24 higijenski nastavak za slavinu

Broj: 25395710
Kinetic Reactor M24 higijenski nastavak za slavinu, dizajniran za poboljšanje kvalitete pitke vode i uštedu novca na sanitarnim slavinama. Cijeli opis
56,41 € (425,02 Kn)
S PDV-om
Dostava MALL

Kod dobavljača

5.4. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
6.4. dostava za Zagreb i okolicu
 
6.4. dostava za ostale županije
Broj: 25395710

Opis

Kinetic Reactor M24 higijenski nastavak za slavinu

  • Kinetički reaktor na slavini ograničava nakupljanje kamenca, neutralizira neželjene anorganske (npr. teške metale) i organske (razgradnja složenih organskih molekula) tvari u vodi za piće. 
  • Zbog jakih oksidacijskih procesa organskih i anorganskih elemenata u vodi poboljšava se okus i miris vode. 
  • Kinetička tehnologija već je prisutna u industriji i zdravstvu kako bi se smanjile naslage kamenca na prirodan način bez dodavanja kemikalija i omogućila čišća voda. Mnogi korisnici diljem svijeta vrlo su zadovoljni rezultatima Kinetic Reactor proizvoda na točenje. 
  • Kinetičkom tehnologijom vapnenac se izdvaja u obliku aragonita, a ne u obliku kalcita, kao što je to slučaj u većini sadašnjih slučajeva. Brojni testovi potvrdili su da nastavak za slavinu Kinetic Reactor tvori 100% aragonit, što je dokazano testovima na institutima u nekoliko zemalja. 
  • Kinetička tehnologija smanjuje naslage kamenca i posljedično štiti vašu opremu u domu, kao što je npr. (slavine, sudoperi, aparati za kavu, kuhala za vodu, čaše itd.).
  • Nastavak za slavinu Kinetic Reactor ima ugrađen regulator protoka vode koji uvijek kalibrira količinu vode na 4 l/min, bez obzira na stvarni tlak vode u instalaciji. Stoga je ušteda vode na vašim slavinama najmanje do 50%.
Kinetic Reactor M24 higijenski nastavak za slavinu