Ekipa MALL.HR

Web trgovinu MALL.HR čini mlada ekipa koja se svaki dan trudi za ljubazne, kvalitetne i udobne kupnje naših korisnika.

Voditelji naših 16 odjela i pozadinski ured dnevno prate događanja na tržištu, traže nove prodajne novosti i hitove te proizvode namijenjene mladima i starijima, zahtjevnim i manje zahtjevnim kupcima. U svemu tome glavna im je briga – odlična cijena.

Sigurno ste već telefonom razgovarali s našim ljubaznim suradnicima u Službi za korisnike. Oni vam stoje na raspolaganju za sva pitanja, od naše ponude do obavljanja web kupnje. Rado će vam pomoći kod mogućih dilema prilikom predavanja web narudžbe, objasniti karakteristike određenog proizvoda, a u vezi određenih artikala čak vas mogu i savjetovati prilikom odlučivanja o odabiru artikla.

Ekipi u skladištu i otpremi idu zasluge za primanje naručenih proizvoda u što kraćem roku. Svi članovi ekipe uvijek slijede brzo razvijajuće novosti na području logistike, a dođe i trenutak kada nove kriterije postavljaju sami.

U odjelu marketinga vas na različite načine podsjećaju na povoljne ponude u našoj web trgovini. Za vas pripremaju e-novosti s trenutno najaktualnijom ponudom te brinu za vašu zabavu i informiranost na društvenim mrežama kako ne bi zaboravili na nas.

Ljubaznost, komunikativnost, kreativnost, osjećaj za druge i preciznost temeljne su vrijednosti na kojima suradnici MALL.HR grade svoje uspjehe. Tu i tamo koji proizvod nije dostupan ili se u opisu pojavi kakva greška. A i protiv njih se odlučno bore. I to se događa. ;)