Philips sustav za glačanje GC8942/20

Philips sustav za glačanje GC8942/20

Broj: 1279005
Philipsov sustav za glačanje je iznimno lagan i jednostavan za korištenje, ima ispust pare. Cijeli opis
2.001 Kn
S PDV-om
Dostava MALL

Na zalihi 2 artikla

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
27.9. dostava za Zagreb i okolicu
 
27.9. dostava za ostale županije

Broj: 1279005

Opis

slika

Nevjerojatno lagan i snažan sustav za glačanje zahvaljujući tehnologiji OptimalTemp omogućuje glačanje bez prilagođavanja temperaturnog regulatora ili odabira postavki. Nećete morati razvrstavati rublje niti čekati da se glačalo zagrije ili ohladi. Glačalo je u svakom trenutku spremno na glačanje bilo koje tkanine, od svile sve do jeansa.

Tehnologija OptimalTEMP osigurava da s glačalom nećete spaliti tkaninu koja se glača. Glačalo možete ostaviti na odjeći ili dasci za glačanje. Odjeća neće biti spaljena.

Glačalo je nevjerojatno lagano, zbog čega je prikladno za okomito glačanje zavjesa ili obješene odjeće. Korištenje je zahvaljujući glatkom klizanju i neopterećenju zapešća udobno i brzo.


Snažan i neprestan ispust pare će odraditi dobar posao i s najdebljim tkaninama. Dodatnu paru možete usmjeriti tamo gdje vam je potrebna. Odličan je za okomito glačanje parom za osvježenje odjeće i zavjesa.

Ploča za glačanje SteamGlideAdvanced osigurava vrhunsko klizanje i maksimalnu otpornost od oštećenja. Osnova od nehrđajućeg čelika je je tvrđa od obične aluminijske, patentirana 6-slojna navlaka s naprednim titanijevim slojem glatko klizi što omogućuje najbrže rezultate.

Redovitim uklanjanjem kamenca zaštitite svoje glačalo, produžite mu vijek trajanja i osigurajte najbolji rad pare. Sustav Easy De-Calc neprekidno skuplja kamenac, a indikator će vas obavijestiti kad morate isprazniti posudu.

uživajte


slika

1,8-litrena, prozirna posuda vam omogućuje 2 sata neprekidnog rada. Kad se posuda za vodu isprazni, indikator će vas upozoriti. Posudu možete nadopuniti vodom iz slavine.

Za lakše prenošenje i zaštitu od slučajnog dodira vruće željezne ploče, glačalo namjestite na osnovnu jedinicu.

Ako glačalo ne koristite nekoliko minuta, funkcija automatskog, sigurnosnog isključivanja će ga isključiti, što će vam uštedjeti struju i donijeti sigurnost. za to brine način ECO koji smanjuje potrošnju struje na odjeću koja zahtjeva manje pare.


Tehnički detalji:

Boja plava
Bez paljenja DA
Bez prilagođavanja temperature DA
Tlak: maksimalno 7,5 bara
Dodatan ispust pare do 480 g
Odvojivi spremnik za vodu DA
Volumen spremnika za vodu 1800 ml
Zaključavanje za prenošenje za prenošenje i sigurnost
Uklanjanje kamenca i čišćenje Easy De-Calc
Automatsko sigurnosno isključivanje DA
Dužina cijevi 1,7 m
Dužina kabela za napajanje 1,65 m
Pogodno za vodu iz slavine DA
Kontinuirana para do 120 g/min
Napajanje maksimalno 2100 W
Spreman za korištenje 2 min
Napon 220–240 V
Ušteda energije DA
Dimenzije 239 × 269 × 426 mm
Masa 5,5 kg

Jamstvo: 2 godine