Hladnjaci Bosch

  • Brand
    Bosch
    ×
Bosch KIR81VSF0 hladnjak, ugradbeni
2x

Bosch KIR81VSF0 hladnjak, ugradbeni

5.849 Kn

Ugradbeni hladnjak Bosch KIR81VSF0 ima ukupnu korisnu zapreminu od 319 litara. Spada u energetski razred A++.

Dostava MALL
Bosch KGV36VBEAS hladnjak, kombinirani

Bosch KGV36VBEAS hladnjak, kombinirani

5.069 Kn

Samostojeći hladnjak Bosch KGV36VBEAS ima ukupni volumen od 308 l – kapacitet rashladnog dijela iznosi 214 litara, a kapacitet zamrzivača 94 litre. Razvrstan je u energetski razred A ++.

Dostava MALL
Bosch KAD93VIFP Side by Side američki hladnjak

Bosch KAD93VIFP Side by Side američki hladnjak

12.949 Kn

Bosch KAD93VIFP američki Side by Side hladnjak pripada energetskom razredu A + i može se pohvaliti ukupnom korisnom zapreminom od 533 l, sustavom NoFrost, odvojenom regulacijom temperature u odjeljku hladnjaka i zamrzivača, kockicama leda, drobljenim ledom i pitkom vodom i dvije ladice MultiBox .

Dostava MALL
Bosch KAN93VIFP američki hladnjak, 179 x 91 cm, nehrđajući čelik
2x

Bosch KAN93VIFP američki hladnjak, 179 x 91 cm, nehrđajući čelik

10.449 Kn

Američki hladnjak Bosch KAN93VIFP može se pohvaliti ukupnom količinom od 560 l, što nudi dovoljno prostora za svu vašu hranu. Razvrstan je u energetski razred A++. Može se pohvaliti super hlađenjem i automatskim funkcijama super smrzavanja, podesivim ladicama i policama te Ice-Twister aparatom za led.

Dostava MALL
Bosch KGV39VLEAS samostojeći hladnjak sa donjim zamrzivačem
2x

Bosch KGV39VLEAS samostojeći hladnjak sa donjim zamrzivačem

4.369 Kn
Besplatna dostava
Posljednji komad!

Samostojeći hladnjak Bosch KGV39VLEAS sa donjim zamrzivačem spada u energetsku klasu A ++ Može se pohvaliti ukupnom zapreminom od 342 l, tihim radom, sustavom LowFrost, pet polica u pretincu hladnjaka i tri ladice u zamrzivaču.

Dostava MALL
Bosch KGV362LEA hladnjak, kombinirani

Bosch KGV362LEA hladnjak, kombinirani

3.899 Kn

Samostojeći hladnjak Bosch KGV362LEA ima ukupni volumen od 308 l – kapacitet rashladnog dijela iznosi 214 litara, a kapacitet zamrzivača 94 litre. Razvrstan je u energetski razred A ++.

Dostava MALL
Bosch KIL82AFF0 hladnjak, ugradbeni

Bosch KIL82AFF0 hladnjak, ugradbeni

6.239 Kn
Posljednji komad!

Ugradbeni hladnjak s pretincem za zamrzavanje Bosch KIL82AFF0 ima ukupnu korisnu zapreminu od 286 litara – obujam rashladnog dijela iznosi 252 litara, a zapremina zamrzivača 34 litre. Spada u energetski razred A++.

Dostava MALL
Bosch KGN392LEA samostojeći hladnjak, sa donjim zamrzivačem
5x

Bosch KGN392LEA samostojeći hladnjak, sa donjim zamrzivačem

6.599 Kn

Samostojeći hladnjak Bosch KGN392LEA sa donjim zamrzivačem spada u energetsku klasu A ++ Može se pohvaliti ukupnim spremnikom od 366 l, sustavom NoFrost, tihim radom, pet polica u pretincu hladnjaka i tri ladice u zamrzivaču.

Dostava MALL
Bosch KIN86AFF0 hladnjak sa zamrzivačem ispod, ugradbeni
2x

Bosch KIN86AFF0 hladnjak sa zamrzivačem ispod, ugradbeni

7.212 Kn

Ugradbeni hladnjak Bosch KIN86AFF0 s visinom 177 cm se uvrštava u energetski razred A++. Odlikuje ga zamrzivač ispod, ima ladice VitaFresh Plus i BigBox, VarioZone police i sustav za odmrzivanje NoFrost.

Dostava MALL
Bosch KSV33NWEP hladnjak, samostojeći
1x

Bosch KSV33NWEP hladnjak, samostojeći

5.689 Kn

Ugradbeni hladnjak Bosch KSV36BIEP ima ukupnu korisnu zapreminu od 324 litara. Razvrstan je u energetski razred A++.

Dostava MALL
Bosch KIS87AFE0 hladnjak, kombinirani, ugradbeni
1x

Bosch KIS87AFE0 hladnjak, kombinirani, ugradbeni

6.785 Kn

Ugradbeni hladnjak s pretincem za zamrzavanje Bosch KIS87AFE0 ima ukupnu korisnu zapreminu od 270 litara – obujam rashladnog dijela iznosi 209 litara, a zapremina zamrzivača 61 litre. Spada u energetski razred A++.

Dostava MALL

Hladnjaci

Još uvijek niste sigurni što uzeti u obzir pri odabiru hladnjaka? Koju marku odabrati i koje su tehnologije dostupne u modernim hladnjacima? Pomoći ćemo vam da se orijentirate na današnjem tržištu.

Hladnjaci Gorenje

Hladnjaci Gorenje kombiniraju atraktivan dizajn i razumnu cijenu. Ovi hladnjaci su opremljeni mnogim tehnologijama, kao na primjer SuperCool za brzo hlađenje ili FastFreeze za brzo zamrzavanje. Hladnjaci Gorenje su popularni i zbog svojih različitih oblika retro dizajna.

Hladnjaci Bosch

Hladnjaci Bosch su jedni od onih koji traju. Sada nude moderne tehnologije FreshSense za postizanje stalne temperature u odjeljku za hlađenje i zamrzavanje. Senzori hladnjaka stalno prate temperaturu okoline i tako postižu optimalne postavke temperature unutar hladnjaka i zamrzivača. U ladici VitaFresh hladnjaka Bosch će vaše voće i povrće dulje otati svježe.

Hladnjaci Electrolux

Hladnjaci Electrolux su dugoročno vrlo popularni. Imaju tehnologiju SpacePlus®, koja će vam dati više prostora u hladnjaku, ili tehnologiju protiv nakupljanja leda TwinTech® za dugotrajnu svježinu hrane.

Pokaži više

Hladnjaci Samsung

Hladnjaci Samsung su dugoročno među vodećim uređajima na tržištu. Samsung obično svake godine uvodi nove tehnologije, kao na primjer Triple Cooling™ ili Twin Cooling Plus™, koja brine za optimalnu temperaturu u hladnjaku.

Hladnjaci Whirlpool

Uređajima Whirlpool tradicionalno pripisujemo šesto čulo. Kod hladnjaka Whirlpool ćete otkriti tehnologiju Fresh/Freeze Lock, koja omogućuje stalnu kontrolu temperature u hladnjaku za maksimalnu svježinu hrane. Kod nekih hladnjaka ćete naići i na šesto čulo FreshControl, koje omogućuje samostalnu regulaciju unutarnje temperature i vlage. Ova funkcija održava hranu u hladnjaku svježomdo četiri puta dulje.

Hladnjaci Beko

Hladnjaci Beko koriste novu tehnologiju NeoFrost™, što znači dva neovisna kruga i dva ventilatora, tako da se hrana ne presuši. U kombinaciji s tehnologijom Active Fresh Blue Light™, koja koristi plavu svjetlost, vaše voće i povrće dulje će ostati svježe i zadržati svoju nutritivnu vrijednost.

Jeftiniji ili skuplji hladnjak

To je sada pitanje. Skuplji hladnjaci općenito nude bolja prostorna rješenja i mnoge tehnologije za dugotrajniju svježinu hrane. Također obično imaju bolji energetski razred A+++, što će vam uštedjeti dosta energije, pa će se veća originalna investicija isplatiti za nekoliko godina uštedom na računima za struju.

Potrošnja jeftinijih hladnjaka (energetski razredi A, A+ i A++) nešto je veća, dok je početna investicija manja. Tražite li hladnjak koji će se koristiti samo povremeno, primjerice u kući za odmor, svakako preporučamo odabir jeftinijeg modela, jer u slučaju povremenog korištenja ušteda sigurno ne može pokriti veće izvorno ulaganje. U online trgovini Mall.hr ćete pronaći široku ponudu cjenovno povoljnih hladnjaka na sniženju.

Prednosti američkih hladnjaka, zašto kupiti američki hladnjak?

Američki hladnjaci imaju dvokrilni otvor. Jedna polovica je za prostrani hladnjak, a druga za veliki zamrzivač. Na tržištu postoje i četverokrilni hladnjaci. Američki hladnjak je prikladan za velike obitelji, može pohraniti hranu za do 6 osoba. Nažalost, morat ćete se pomiriti s nešto većom potrošnjom energije i glasnoćom (obično iznad 40 dB). Američki hladnjaci imaju spremnik za vodu i ledomat na prednjoj strani vrata. Bolji modeli imaju čak i kućni minibar

^ Na vrhu

U kategorijama možete pronaći ponudu najjeftinijih proizvoda razvrstanih po cijeni ugodni hladnjaci.