Hladnjaci Whirlpool

  • Brand
    Whirlpool
    ×
Whirlpool hladnjak W7 811I W
25x

Whirlpool hladnjak W7 811I W

4.299 Kn

Samostojeći hladnjak u energetskom razredu F ima ukupnu zapremninu 338 l. Uključuje sustav Multiflow koji osigurava ravnomjernu raspodjelu vlage i zraka u području hladnjaka. Whirlpool W COLLECTION W7 811I KS ima ladicu FreshBox koja produljuje svježinu povrća.

Dostava MALL
Whirlpool W5 811E OX 1 hladnjak
4x

Whirlpool W5 811E OX 1 hladnjak

4.542 Kn

Samostojeći kombinirani hladnjak energetske klase F s ukupnom zapreminom 339 l, elektroničkim upravljanjem i LED osvjetljenjem. Whirlpool W Collection W5 811E OX 1 nudi tehnologiju senzora hlađenja 6. sense za trajnu kontrolu i izjednačavanje temperatura, dakle idealni uvjeti za čuvanje hrane. Ladica FreshBox idealna je za čuvanje voća i povrća.

Dostava MALL
Whirlpool WHC18 T573 hladnjak, ugradbeni
2x

Whirlpool WHC18 T573 hladnjak, ugradbeni

7.184 Kn

Ugradbeni hladnjak u energetskom razredu D ima ukupnu zapreminu 250 l. Whirlpool WHC18 T573 ima tehnologiju 6. osjetila, sustav protiv smrzavanja Total NoFrost i LED zaslon osjetljiv na dodir. Fleksibilne pregrade na unutarnjim vratima

Dostava MALL
Whirlpool W7 821O OX hladnjak, samostojeći

Whirlpool W7 821O OX hladnjak, samostojeći

5.199 Kn

Samostojeći hladnjak u energetskom razredu E ima ukupnu zapreminu 343 l. Ponosi se optičkim dizajnom od nehrđajućeg čelika sa zaštitom otisaka prstiju. Sadrži No frost, tehnologiju bez smrzavanja koja učinkovito sprječava nakupljanje leda u vašem hladnjaku smanjujući razinu vlage. Visoki uređaj odgovara potrebama vaše obitelji. Staklene police pružaju robusnost i eleganciju.

Dostava MALL
Whirlpool W5 911 OX 1 kombinirani hladnjak
4x

Whirlpool W5 911 OX 1 kombinirani hladnjak

4.620 Kn

Samostojeći kombinirani hladnjak Whirlpool W5 911E OX 1 pripada energetskom razredu F. Količina njegovog rashladnog dijela iznosi 262 l, a volumen zamrzivača 111 l. Opremljen je funkcijama brzog hlađenja i smrzavanja, senzorom 6th Sense, ventilatorom i regulatorom vlažnosti.

Dostava MALL

Hladnjaci

Još uvijek niste sigurni što uzeti u obzir pri odabiru hladnjaka? Koju marku odabrati i koje su tehnologije dostupne u modernim hladnjacima? Pomoći ćemo vam da se orijentirate na današnjem tržištu.

Hladnjaci Gorenje

Hladnjaci Gorenje kombiniraju atraktivan dizajn i razumnu cijenu. Ovi hladnjaci su opremljeni mnogim tehnologijama, kao na primjer SuperCool za brzo hlađenje ili FastFreeze za brzo zamrzavanje. Hladnjaci Gorenje su popularni i zbog svojih različitih oblika retro dizajna.

Hladnjaci Bosch

Hladnjaci Bosch su jedni od onih koji traju. Sada nude moderne tehnologije FreshSense za postizanje stalne temperature u odjeljku za hlađenje i zamrzavanje. Senzori hladnjaka stalno prate temperaturu okoline i tako postižu optimalne postavke temperature unutar hladnjaka i zamrzivača. U ladici VitaFresh hladnjaka Bosch će vaše voće i povrće dulje otati svježe.

Hladnjaci Electrolux

Hladnjaci Electrolux su dugoročno vrlo popularni. Imaju tehnologiju SpacePlus®, koja će vam dati više prostora u hladnjaku, ili tehnologiju protiv nakupljanja leda TwinTech® za dugotrajnu svježinu hrane.

Pokaži više

Hladnjaci Samsung

Hladnjaci Samsung su dugoročno među vodećim uređajima na tržištu. Samsung obično svake godine uvodi nove tehnologije, kao na primjer Triple Cooling™ ili Twin Cooling Plus™, koja brine za optimalnu temperaturu u hladnjaku.

Hladnjaci Whirlpool

Uređajima Whirlpool tradicionalno pripisujemo šesto čulo. Kod hladnjaka Whirlpool ćete otkriti tehnologiju Fresh/Freeze Lock, koja omogućuje stalnu kontrolu temperature u hladnjaku za maksimalnu svježinu hrane. Kod nekih hladnjaka ćete naići i na šesto čulo FreshControl, koje omogućuje samostalnu regulaciju unutarnje temperature i vlage. Ova funkcija održava hranu u hladnjaku svježomdo četiri puta dulje.

Hladnjaci Beko

Hladnjaci Beko koriste novu tehnologiju NeoFrost™, što znači dva neovisna kruga i dva ventilatora, tako da se hrana ne presuši. U kombinaciji s tehnologijom Active Fresh Blue Light™, koja koristi plavu svjetlost, vaše voće i povrće dulje će ostati svježe i zadržati svoju nutritivnu vrijednost.

Jeftiniji ili skuplji hladnjak

To je sada pitanje. Skuplji hladnjaci općenito nude bolja prostorna rješenja i mnoge tehnologije za dugotrajniju svježinu hrane. Također obično imaju bolji energetski razred A+++, što će vam uštedjeti dosta energije, pa će se veća originalna investicija isplatiti za nekoliko godina uštedom na računima za struju.

Potrošnja jeftinijih hladnjaka (energetski razredi A, A+ i A++) nešto je veća, dok je početna investicija manja. Tražite li hladnjak koji će se koristiti samo povremeno, primjerice u kući za odmor, svakako preporučamo odabir jeftinijeg modela, jer u slučaju povremenog korištenja ušteda sigurno ne može pokriti veće izvorno ulaganje. U online trgovini Mall.hr ćete pronaći široku ponudu cjenovno povoljnih hladnjaka na sniženju.

Prednosti američkih hladnjaka, zašto kupiti američki hladnjak?

Američki hladnjaci imaju dvokrilni otvor. Jedna polovica je za prostrani hladnjak, a druga za veliki zamrzivač. Na tržištu postoje i četverokrilni hladnjaci. Američki hladnjak je prikladan za velike obitelji, može pohraniti hranu za do 6 osoba. Nažalost, morat ćete se pomiriti s nešto većom potrošnjom energije i glasnoćom (obično iznad 40 dB). Američki hladnjaci imaju spremnik za vodu i ledomat na prednjoj strani vrata. Bolji modeli imaju čak i kućni minibar

^ Na vrhu

U kategorijama možete pronaći ponudu najjeftinijih proizvoda razvrstanih po cijeni ugodni hladnjaci.