Odredi parametre
  • Boja
    plava
    ×
COSING Minky jastuk za dojenje, plavi COSING Minky jastuk za dojenje, plavi
COSING Minky jastuk za dojenje, plavi

Mekana multifunkcionalna podloga za dojenje i hranjenje, postavljanje bebe, kao jastuk ispod nogu ili glave i sl. Jastuk je također neprocjenjiv pomoćnik za trudnice. Dvostrani proizvod – minky materijal s jedne strane i pamuk s druge strane.

Predviđeni datum otpreme: 23.4.

Dostava MALL
Jastuk Anita, 40 x 40 cm, plavi COSING Minky jastuk za dojenje, plavi
Jastuk Anita, 40 x 40 cm, plavi

Ukrasni jastuk od kvalitetne velur tkanine, izrađen od 100% poliestera. Jastuk je periv u perilici, ima antialergijsko punjenje te se zatvara i otvara patentnim zatvaračem.

Predviđeni datum otpreme: 22.4.

Dostava MALL
ENIE BABY Jastuk za trudnice COSING Minky jastuk za dojenje, plavi
ENIE BABY Jastuk za trudnice

ENIE BABY jastuk od memorijske pjene za trudnice/bebe lako se prilagođava tijelu majke i djeteta. Prilagođava se obliku majčinog trbuha i rasterećuje sve točke pritiska koji djeluju na tijelo tijekom dojenja i spavanja tijekom trudnoće. 

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
COSING set posteljine, sova sa vjevericom, 2-dijelna, plava Theraline jastuk za trudnice i dojilje, bambus, plavi/melange
COSING set posteljine, sova sa vjevericom, 2-dijelna, plava

Komplet dječje posteljine marke Cosing izrađena je od ugodnog certificiranog pamuka, koji je prikladan za osjetljivu dječju kožu. Posteljina s motivom sove i vjeverice omogućit će vašoj djeci ugodan i udoban san.

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
Theraline jastuk za trudnice i dojilje, bambus, plavi/melange Theraline jastuk za trudnice i dojilje, bambus, plavi/melange
Theraline jastuk za trudnice i dojilje, bambus, plavi/melange

Jastuk za trudnice, ispunjen mikro EPS kuglicama, namijenjen je njezi i dojenju. Pruža ugodniji san, pruža potporu leđima i vratu te pruža podršku i odraslima i bebama.

Predviđeni datum otpreme: 29.4.

Dostava MALL