Thule dječja kolica Urban Glide 2, crna

Thule dječja kolica Urban Glide 2, crna

Broj: 1221394001
Dječja kolica Urban Glide 2 proizvođača Thule pogodna su za razne terene zbog kvalitetnih gumenih kotača. Mogu se pohvaliti iznimno laganim dizajnom koji se može sklopiti kako bi se uštedio prostor. Cijeli opis
4.924 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 1221394001

Opis

Dječja kolica Urban Glide 2 proizvođača Thule su visoko kvalitetna kolica pogodna za različite terene. Osmišljen je s bočnim ventilacijskim prozorima za protok svježeg zraka kako bi dijete imalo veliku udobnost. Udobnost pruža i podesivo sjedalo, koje se lako podešava jednim potezom. Sjedalo se može pohvaliti sigurnosnim pojasom u 5 točaka koji osigurava sigurnost djece.

Na donjoj strani kolica je također pričvršćen velika košara s patent zatvaračem u koju možete pohraniti stvari za putovanje, pričvrstite zatvarač i tako se ne brinite hoće li što ispasti. Postoje također odjeljci u njemu, tako da će stvari biti odvojene jedna od druge. Prozorčić s magnetskim zatvaranjem omogućuje vam da provjerite bebu bez ometanja. Sigurnost je također osigurana u mraku, jer kolica imaju refelktore na kotačima i rubovima.

Urban Glide 2

Jednostavno upravljanje

Zbog izuzetno laganog dizajna, kolica su jednostavna za prenošenje i manevriranje. Jednostavno manevriranje moguće je i pomoću velikih kotača od 16'' i prednjeg kotača.

western-digital

Praktično za roditelje, sigurno i udobno za djecu

Kolica imaju integriranu rotacijsku ručnu kočnicu, koja je na upravljaču, tako da može učinkovito zaustaviti kolica tijekom hoda, pa čak i na brdovitom terenu. Osim toga, možete jednostavno podesiti upravljač jednim pritiskom za podešavanje visine prema vašim potrebama.

western-digital

Sklopiva i praktična

Kolica se lako mogu sklopiti sa samo jednim pritiskom kako bi se osiguralo više prostora za prtljagu. Prijenos kolica je također iznimno jednostavan kada su sklopljena.

western-digital

Kompatibilnost s drugim proizvodima tvrtke Thule

Kolica možete koristiti od rođenja djeteta s adapterom Thule Bassinet ili košarom za bebe (kupovati artikle posebno).

western-digital

Tehnički detalji:

  • Nosivost: 34 kg
  • Dimenzije složenog: 87 × 69 × 34 cm
  • Sigurnosni remen: 5-point
  • Masa: 11,4 kg
  • Širina ramenog dijela: 31,5 cm
  • Visina sjedišta: 53 cm
  • Širina: 69 cm

Jamstvo: 10 godina (okvir), 2 godine (roba)