Kombinirani grijači vode

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Kombinirani grijači vode na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Kombinirani grijači vode dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Električni bojler, Toplinska pumpa, Adaptacija kupaonice, Grijanje, Oprema za dom.

Gorenje grijač vode - bojler TGRK80LNG (479159)
3x

Gorenje grijač vode - bojler TGRK80LNG (479159)

1.445 Kn
Posljednji komad!

Električni grijač vode Gorenje TGRK80LNG s volumenom od 75,3 litara osigurat će vam da imate vruću vodu u svakom trenutku za najmanje dva mjesta.

Dostava MALL
Gorenje grijač vode - bojler TGRK80RNG (479160)
6x

Gorenje grijač vode - bojler TGRK80RNG (479160)

1.445 Kn

Električni grijač vode Gorenje TGRK80RNG s volumenom od 75,3 litara osigurat će vam da imate vruću vodu u svakom trenutku za najmanje dva mjesta.

Dostava MALL