Lamart čajnik Lumier - LT7003, 2 l
89 Kn

Posljednji komad!

Elegnatan čajnik od nehrđajućeg čelika kapaciteta 2 l. Drška od gume omogućava udobno rukovanje. Primjeren je za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju.

Kela čajnik Varus 3 l
325 Kn

Posljednji komad!

Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika. Ima gumiranu dršku udobno rukovanje. Osim toga pištanjem nas obavještava da voda vrije.

Banquet Granite Grey čajnik, nehrđajući čelik, 1, 7 l, sivi
76 Kn

Čajnik od nehrđajućeg čelika za kuhanje vode. Banquet Granite Grey čajnik, nehrđajući čelik, 1, 7 l, sivi ima praktičnu preklopnu ručku u crnoj boji. Čajnik je pogodan za sve vrste štednjaka, uključujući i indukcijske ploče.

Lamart Argent čajnik LT7006, 3 l
136 Kn

Čajnik s funkcijom zviždanja marke Lamart je primjeren za sve vrste štednjaka pa tako i indukcijski. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a njegove ručke izrađene su od izdržljive plastike. Plastični uklonjivi poklopac omogućava lako čišćenje.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE 1,7 l
75 Kn

Banket čajnik od nehrđajućeg čelika GRANITE brown/smeđi od 1,7 litara vode postat će neizostavni dio svakog doma. Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika sa sklopivim plastičnim ručkama. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE 2,7 l
130 Kn

Banket čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE za 2,7 litara vode postat će neizostavni dio svakog doma. Ručka je izrađena od nehrđajućeg čelika. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika HOME Coll. 2 l
99 Kn

Banket Čajnik od nehrđajućeg čelika HOME Coll. Čajnik od 2 litre postat će sastavni dio svakog doma. Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika s bakelitnom ručkom. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Banquet čajnik Corso, 2,6 l
91 Kn

Čajnik od nehrđajućeg čelika s sjajnom površinom kapacitete 2,6 litre. Primjeren je i za moderne i za tradicionalne kuhinje. Možemo ga koristiti na različitim štednjacima, čak i na indukcijskim.