Aerolite putni kovčeg T-565 / 3-S ABS
499 Kn

Funkcijski putni kovčeg T-565/3-S ABS od proizvođača AEROLITE, moderan je partner na putovanjima. Opremljen s ušnom brtvom za zaključavanje, 4 kotača s blizancima koji se mogu zakretati za 360 °. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Unutrašnjost se može urediti pregradom. I iznad svega, idealne veličine koju većina tvrtki prihvaća kao ručnu prtljagu.

Aerolite putni kovčeg T-565 / 3-L ABS
704 Kn

Praktični putni kovčeg T-565/3-L ABS, od proizvođač AEROLITE, odličan je pomoćnik na putovanjima. Opremljen s ušnom brtvom za zaključavanje, 4 kotača s blizancima koji se mogu zakretati za 360 °. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Interijer možete ukrasiti i tekstilnom pregradom.

Aerolite putni kovčeg T-565/3-M ABS
598 Kn

Funkcijski putni kovčeg T-565/3-M ABS od proizvođača AEROLITE, moderan je partner na putovanjima. Opremljen s ušnom brtvom za zaključavanje, 4 kotača s blizancima koji se mogu zakretati za 360 °. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Interijer možete ukrasiti i tekstilnom pregradom.