Akinu Multik poklon kutija, za male i srednje velike pse
127,40 Kn

Posljednji komad!

Poklon kutija može se koristiti kao poklon za Božić ili npr. za rođendan. Kasnije možete kutiju koristiti za pohranu igračaka, poslastica ili za krevet. Akinu poklon kutija Multik za male i srednje pse sadrži zdjelu od bambusa za hranu i ukusne poslastice.

Akinu tanji jastuk za pse i mačke Gold
115,07 Kn 97,75 Kn

Luksuzni zlatni jastuk za velike i male pse i mačke, izrađen od izuzetno laganih šupljih vlakana s reljefnim uzorkom i termo slojem. Dostupan je u veličini S, M i L.

Akinu kavez za ptice Gabi
195,40 Kn

Kavez za ptice Gabi je izrađen od bijele rešetke i kućišta od obojane plastike. Veličina je pogodna za papigice i kanarince.

Akinu mačja grebalica Hairy Jack, crno-bijela, 42 cm
135,40 Kn

Grebalica za mačke u crno- bijeloj boji će vašoj mački ponuditi zabavu,a istovremeno mogućnost brušenja kandži bez oštećenja vašeg namještaja. Gornja platforma je odlična za ležanje.

Akinu pasji frizbi s svjetiljkom, 22 cm
49,65 Kn

Frizbi za pse je izrađen od izdržljive gume. U sredini je svjetiljka, koja omogućuje igru u mraku. Promjer proizvoda je 22 cm.

Akinu kost iz kože, 16 cm
71,44 Kn

Posljednji komad!

Kosti iz životinjske kože za žvakanje, namijenjene su srednje velikom psima. U pakiranju se nalazi 5 kosti dužine 16 cm.

Akinu kost iz kože, 20 kom
71,44 Kn

Posljednji komad!

Kosti iz životinjske kože za žvakanje, namijenjene su manjim psima. U pakiranju se nalazi 20 kosti dužine 8 cm.

Akinu kost iz kože bivola, 8 cm
74,96 Kn

Posljednji komad!

Kosti iz kože bivola za žvakanje, namijenjene su manjim psima. U pakiranju se nalazi 20 kosti dužine 8 cm.

Akinu Chester krevet za psa, smeđi/sivi
349 Kn

Posljednji komad!

Luksuzni krevet za psa Chester je primjerna za manje pasmine, izrađen je od kvalitetnih šupljih vlakana pa je materijal izdržljiv. Jednostavan za održavanje, navlaka se može prati.

Akinu jastuk za pse i mačke Bronz
276,40 Kn

Posljednji komad!

Luksuzni brončani jastuk za male i velike pse i mačke, izrađen od vrlo laganih šupljih vlakana s termalnim slojem. Dostupan u 3 veličine: S, M, L.

Akinu kost iz kože, 10 cm
120,40 Kn

Kosti iz kože bivola za žvakanje, namijenjene su manjim i srednjim psima. U pakiranju se nalazi 20 kosti dužine 10 cm.

Akinu kavez za ptice Tina
233,90 Kn

Posljednji komad!

Kavez za ptice Tina je izrađen od bijele rešetke i kućišta od obojane plastike. Veličina je pogodna za papigice i kanarince.

Akinu Multik poklon kutija, za srednje velike i velike pse
127,40 Kn

Poklon kutija može se koristiti kao poklon za Božić ili npr. za rođendan. Kasnije možete kutiju koristiti za pohranu igračaka, poslastica ili za krevet. Akinu poklon kutija Multik za srednje velike i velike pse sadrži zdjelu od bambusa za hranu i ukusne poslastice.

Akinu kavez za ptice Iza III, cink
361 Kn

Kavez za ptice Iza III je izrađen od cinkove rešetke i kućišta od obojane plastike. Veličina kaveza je primjerna za srednje velike papige ili više manjih ptica (npr. papigica).

Akinu kavez za ptice Julia I, cink
220,90 Kn

Kavez za ptice Julia I je izrađen od cinkove rešetke i kućišta od obojane plastike. Veličina je pogodna za papigice i kanarince.