ANDRONI Vrtna košara s alatom
60 Kn

Odlična cijena

S ovom vrtnom košarom mali vrtlari mogu pomagati majci u obavljanju posla po vrtu Sadrži sve što mali vrtlar treba za svoj rad. Kanta za zalijevanje, škare, motika, grablje, posude za cvijeće i klin za sađenje. Sve je to pohranjeno u prikladnoj košarici.

ANDRONI Magic Susy trgovina s dodacima
251 Kn

Odlična cijena

Mobilna trgovina je pogodna za male i velike prodavače Štand je visok 85 cm i ima 30 potrebnih dodataka. Blagajna s gumbima ima ladicu za novac. Tu su i košare za kupnju, vaga i proizvodi.

ANDRONI Magic Susy Komplet s užinom
57 Kn

Odlična cijena

Prekrasan komplet za popodnevnu užinu razveseliti će svaku djevojčicu koja želi pozvati svoje prijateljice na čaj. Komplet sadrži set za čaj za 2 osobe, čajnik i 4 muffina.

ANDRONI velika kolica s priborom za vrt
96 Kn

Ovaj set s kolicima i dodacima oduševit će svakog malog vrtlara. Set sadrži kolica za prijevoz raznih tereta i ostalog pribora. Kvalitetna izrada marke Androni je primjerena za djecu od 18. mjeseca starosti.

ANDRONI vrtna kolica, crvena, 52 cm
104 Kn

Ova crvena vrtna kolica s ručkama ne bi smjela nedostajati ni u jednom vrtu. Pogodan je za pijesak, a istodobno je izvrstan pomagač svakom malom vrtlaru.

ANDRONI vrtna kolica s alatom
148 Kn

Prekrasna vrtna kolica s ručkom i dodacima za svakog malog vrtlara. – Pakiranje sadrži 12 komada. Proljeće se brzo približava, zato požurite po alat kako biste mogli pripremiti svoje prve proljetne gredice.