AT4 viseći stol za presvlačenje EVOLUTION
756 Kn

Posljednji komad!

AT4 viseći stol EVOLUTION, naziv marke AT4 štedi vam prostor u sobi i pruža udobnost potrebnu za promjenu dječjih pelena. Stol se može presavijati i slagati tako da ne zauzima prostor kada se ne koristi. Izrađen je od bukvinog drveta. Nosivost je 11 kg.

AT4 sigurnosna pregrada za djecu ESSENTIEL, 73 - 110 cm
426 Kn

Štiti vaše dijete od nepažnje – Vaša će beba jednostavno moći nastaviti istraživati i pritom biti na sigurnome. Sigurnosna pregrada AT4 ESSENTIEL učinkovito sprječava pad. Pregrada je pogodna za stepenice ili ne osigurane sobe svih interijera.

AT4 sklopiva ograda za igru ESSENTIEL s kotačima, 100 × 100 cm
1.020 Kn

Sklopiva ograda za bebe AT4 marke ESSENTIEL pruža sigurnu površinu za vaše dijete, čak i ako imate druge prepreke za njegovo nekontrolirano kretanje. Pogodan je za smještaj u bebinoj ili dnevnoj sobi, tako da uvijek možete vidjeti svoju bebu. Kutak za bebe pogodan je za male bebe, zahvaljujući podesivom položaju poda, tako da će se vaše dijete uskoro naviknuti.

AT4 drvena ograda WEBABY, 100x100 cm
903 Kn

Dječja igračka dimenzija 100×100 cm od AT4 je prilagodljiv u 3 visinske razine, dno je obloženo PVC-om i jednostavno održavanje. Igralište je opremljeno glatkim pregradama, tako da dijete može lako vidjeti svijet oko sebe zahvaljujući uzdignutom dnu.

AT4 dječji krevet EVOLUTION (2u1), 70 × 140 cm
1.130 Kn

Dječji krevet EVOLUTION marke AT4, raste s vašim djetetom. Za manju djecu koristite krevetić koji kasnije možete promijeniti u klasičan krevet, a zbog toga će dugo trajati. Napravljen je od bukovog drveta i obojen s ekološkim lakovima na bazi vode. Rešetka za krevet može se postaviti na dva položaja.

AT4 dječji stolac WEBABY, sivi/bijeli
837 Kn

WEBABY je praktičan i udoban stolac za djecu – od 6 mjeseci do 5 godina. Dječji stolac 2u1 je praktičan udoban stolac za djecu i opremljen je podesivim i uklonjivim pultom, kojega je moguće podesiti u 3 položaja.

AT4 sklopiva ograda za igru ESSENTIEL s kotačima, 70 × 100 cm
818 Kn

Skolpiva dječja ograda ESSENTIEL marke AT4 je primjerena za postavljanje u dječju ili dnevnu sobu tako da možete imati dijete na ugodnom mjestu i bliže vama kad obavljate svoje svakodnevne poslove. Igračke pružaju siguran prostor vašem djetetu ako ga nemate u mogućnosti držati. Kutak za bebe pogodan je za male bebe, zahvaljujući podesivom položaju poda, tako da će se vaše dijete uskoro naviknuti.

AT4 dječji krevetić ESSENTIEL, 60 × 120 cm
704 Kn

Dječji krevetić AT4 ESSENTIEL omogućuje vašem djetetu kvalitetan i miran san. Izrađen od visokokvalitetnog bukovog drveta. Rešetka je podesiva na tri visine, tako da je možete prilagoditi kako dijete raste. Krevet je u skladu s važećim standardima za proizvode za djecu mlađu od 3 godine. Dječji krevetić dostupan je u **tri verzije.

AT4 mali krevet ESSENTIEL, 40 × 80 cm
562 Kn

Dječji mini krevet ESSENTIEL iz AT4 sa svojim bezvremenskim dizajnom savršeno nadopunjuje bilo koju spavaću sobu ili sobu. Izrađen je od kvalitetnog bukvinog drveta. Dječji krevetić ima praktične kotače s kočnicama za lakše kretanje između soba, tako da možete nadzirati svoje dijete cijelo vrijeme.

AT4 sklopivi dječji krevet EVOLUTION, 60 × 120 cm
1.057 Kn

Dječji krevetić EVOLUTION marke AT4 je izrađen od čvrste bukve. Lako skolpite krevetić, tako da zauzima malo prostora. Nosač za krevet je podesiv na tri položaja koje možete prilagoditi kako beba raste. Dajte svom djetetu kvalitetan i neometan san s ovim krevetom.

AT4 dječji krevetić WEBABY, 60x120
786 Kn

Sklopivi krevetić 60 × 120 cm proizvođača AT4 je napravljena u Francuskoj od kvalitetnog drva bukve s kvalitetnom obradom. Napravljeno prema trenutnim standardima ČSN EN 716 – 1 za djecu do 3 godine

AT4 stol za presvlačenje ESSENTIEL, 2 police
593 Kn

Stol za presvlačenje ESSENTIEL marke AT4 ima dvije police na kojima možete pohraniti sve svoje stvari koje vam trebaju i držati ih sa sobom. Pult za novorođenčad izrađen je od kvalitetnog bukovog drveta. Dolazi s praktičnim kotačima za lakše kretanje po sobama. Kotači su okretni i mogu se zaključati.