Attitude Čistilo za dječje površine/igračake, 475 ml
51 Kn

Sredstvo za čišćenje posebno dizajnirano za čišćenje dječjih igračaka i drugih dječjih površina. Može se koristiti kao univerzalni kućni proizvod za čišćenje. Pogodno za sve vrste površina. Kao i svi proizvodi ATTITUDE, sadrži tvari pogodne za zdravlje.

Attitude mineralna krema za sunčanje (SPF 30), 100 %,150 g
206 Kn

100% prirodna mineralna krema ATTITUDE za sunčanje sadrži samo sigurne sastojke. Krema nudi ravnotežu između sigurnosti proizvoda i njegove funkcionalnosti, sastojci su mineralnog i biljnog podrijetla te su biorazgradivi. Bez mirisa.

Attitude mirisni gel za pranje Sweet Lullaby, 1050 ml
93 Kn

Vrlo učinkovit deterdžent posebno razvijen za pranje rublja vašeg djeteta. Kao i kod svih proizvoda ATTITUDE, možete se osloniti na ovaj proizvod da sadrži tvari pogodne za zdravlje. Možete ga koristiti za pranje cijele obitelji. Visoko koncentriran.

Attitude omekšivač za dječje rublje s mirisom Sweet Lullaby, 1000 ml
49 Kn

Vrlo koncentriran omekšivač za tkaninu, posebno razvijen za rublje vaše male djece.
Rublje će biti izuzetno mekano i ugodno za korištenje s ovim omekšivačem. Kao i kod svih proizvoda ATTITUDE, možete se osloniti na ovaj proizvod da sadrži 100% tvari pogodnih za zdravlje.

Attitude sredstvo za uklanjanje mrlja s raspršivačem, 475 ml
50 Kn

Prirodni proizvod koji učinkovito uklanja mrlje s dječjeg rublja. Odstranjivač je prikladan za sve perilice rublja i radi na svim temperaturama. Kao i kod drugih proizvoda ATTITUDE, možete se osloniti na ovaj proizvod ne samo za učinkovitost, već i za sigurnu borbu protiv mrlja koje je teško ukloniti.

Attitude gel za pranje bez mirisa, 1050 ml
93 Kn

Vrlo učinkovit gel bez mirisa posebno razvijen za pranje rublja vašeg djeteta. Kao i kod svih proizvoda ATTITUDE, možete se osloniti na ovaj proizvod da sadrži tvari pogodne za zdravlje. Možete ga koristiti za pranje cijele obitelji. Visoko koncentriran.