b.box termosica sa slamkom
130,50 Kn

Posljednji komad!

Termosica sa slamkom od nehrđajućeg čelika s volumenom 350 ml je primjerna za djecu nakon godine dana. Ništa vas neće spriječiti u dugim šetnjama ljetni ni zimi. Termosica drži napitak hladnim do 7 sati i toplim do 5 sati. Jednostavno otvaranje pomoću gumba, a silikonska slamčica vam omogućuje da iz boce popijete i zadnju kap. Jednostavno nošenje ili vješanje na djetetova kolica zahvaljujući držaču na poklopcu.

b.box set za jelo

b.box set za jelo

Ocjena: 4,3
63,80 Kn

Posljednji komad!

B.box set za jelo sastoji se od 2 odvojene posude, poklopcažlice. Set je odličan za putovanja.

b.box Komplet četki za čišćenje
74 Kn

Posljednji komad!

Komplet četki, marke B.BOX, sadrži sve četke koje su potrebne za čišćenje šalica, boca i termosica za piće. Četke su pričvršćene na jedan prsten, s kojeg se lako uklanjaju i ponovno postavljaju nakon uporabe.

b.box umetak za hlađenje, 2 komada
56 Kn

Umetci od gela su idealan dodatak za vašu posudu za ručak. Pomažu u održavanju hrane svježom. Samo ih rashladite ili zamrznite, a nakon upotrebe isperite. B. box umetak za hlađenje, 2 komada proizveden je od netoksičnog gela za hranu.

b.box Staklenka sa slamkom
89 Kn

Bočica sa slamkom idealan je pribor za djecu do 6 mjeseci jer će olakšati prijelaz na klasičnu čašu. Slamka je opremljena čeličnom masom koja se kreće s njom tako da se može piti pod bilo kojim kutom. b.box Staklenka sa slamkom ne sadrži ftalate, PVC ili BPA

b.box boca sa slamkom

b.box boca sa slamkom

Ocjena: 4,6
89 Kn

Bočica sa slamkom idealan je pribor za djecu do 6 mjeseci jer će olakšati prijelaz na klasičnu čašu. Slamka je opremljena čeličnom masom koja se kreće s njom tako da se može piti pod bilo kojim kutom. b.box Staklenka sa slamkom ne sadrži ftalate, PVC ili BPA

b.box posuda sa slamkom
91 Kn

Posuda kapaciteta 250 ml ima praktičnu slamku koja olakšava preuzimanje hrane ili tekućine. Poklopac sprječava prosipanje. Sigurno u perilici posuđa. b.box Posuda sa slamkom ima neklizajuće dno i ne sadrži ftalate, PVC ili BPA.

b.box posuda sa slamkom, XL
95 Kn

B.box posuda sa slamkom ima jedinstveni patentirani dizajn – posuda XL i slamka u 1 pakiranju!

b.box posuda za ručak
174 Kn

Posuda za ručak ima 5 praktičnih odjeljaka u koje možete spremiti salatu, bananu ili wrap. Također ima silikonski dvostruki poklopac koji omogućava pohranu voća ili jogurta. B.box posuda za ručak izrađena je bez BPS, PVC, BPA i ftalata.

b.box Rezervne slamke - boca za piće
71 Kn

Dvije rezervne slamke za bocu od tritana, B.box. Slamke možete oprati u perilici posuđa i staviti ih u sterilizator. Vrh slame izrađen je od silikona, a materijal unutar boce izrađen je od polipropilena. Izrađeno bez upotrebe BPA, ftalata i PVC-a

b.box Rezervne slamke - boca za piće
70 Kn

Dvije rezervne slamke za bocu od tritana, B.box. Slamke možete oprati u perilici posuđa i staviti ih u sterilizator. Izrađeno bez upotrebe BPA, ftalata i PVC-a Vrh slame izrađen je od silikona, a materijal unutar boce izrađen je od polipropilena.

b.box Univerzalni komplet za piće
168 Kn

Praktični komplet idealan je za bebe od prve godine života. Lako je rukovati i zamijeniti priloge ili poklopce čašom. b.box Univerzalni set za piće ne sadrži ftalate, PVC ili BPA.

b.box Univerzalni pojas
70 Kn

Praktični pojas ima mjesto za ime. Osigurajte igračku, bočicu ili dudu i možete ih pričvrstiti na kolica ili krevetić. b.box Univerzalna traka može se odvojiti na 3 dijela.

b.box organizator za previjanje
144,59 Kn

b.box organizator za previjanje odlično nadopunjava prekrasna podloga za previjanje te lako možete spremiti dvije do tri pelene. Ima dva načina uporabe maramice za čišćenje. Možete ih izvaditi iz otvorene kutije unutar organizatora. Kad god vam je potreban rupčić za čišćenje kako biste obrisali usta ili ruke, izvadite ga iz otvora na vanjskoj strani organizatora.