Babybjörn Nastavak za WC
294,90 Kn

Posljednji komad!

Nastavak za WC, marke Babybjörn, olajkšava djetetove potrebe. Mekane, ergonomske linije bez oštrih rubova udobne su i omogućuju vašem djetetu da pravilno sjedi. Jednostavno se prilagođava vašoj WC školjci.

Babybjörn navlaka za hranjenje i igranje
178,40 Kn

Navlaka za zaštitu dječje odjeće tijekom igranja ili hranjenja izrađena je od laganog, fleksibilnog materijala te je pogodna za pranje u perilici rublja.

Babybjörn MINI 3D Mesh nosiljka za djecu
774 Kn

Babybjorn nosiljka MINI 3D Mesh je razvijena za nošenje novorođenčadi u njihovim prvim mjesecima života. Umetak za novorođenčad nije potreban. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Mesh, koja je hladna i prozračna mrežasta tkanina s nevjerojatno mekanom podlogom. Mrežasta tkanina osigurava odličan protok zrakabrzo se suši.

Babybjörn Baby slinček, 2 komada
146,90 Kn

Praktični Babybjörn slinček s džepom koji hvata ostatke hrane ili pića. Pogodan je za opseg vrata 19–30 cm.

Babybjörn BB Mini Dove Blue 3D Jersey nosiljka
683 Kn

Dječja nosiljka Babybjörn za novorođenčad s maksimalnom nosivosti od približno 11 kg, izrađena je od djeci prilagođenih tkanina. Materijali ispunjavaju i međunarodne kriterije testiranja Oko-Tex Standard 100.

Babybjörn BB Mini One Tencel slinček za nosiljku, 2 komada
100,40 Kn

Vodootporni slinček po 2 komada za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB Mini One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn BB One Tencel slinček za nosiljku
138,40 Kn

Vodootporni slinček za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn BB podnožje
149 Kn 146,90 Kn

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn BB podnožje
149 Kn 146,90 Kn

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn BB Smart kahlica
193,90 Kn

Dječju kahlicu Babybjörn se lako može sklopiti i odložiti u pokretu, zahvaljujući maloj težini od samo 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn BB Smart kahlica
196,40 Kn

Dječju kahlicu marke Babybjörn možete lako sklopiti i spremiti npr. za na put, a to omogućuje i njena mala masa – 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn MINI 3D Jersey klokanica
683 Kn

Babybjörn MINI 3D Jersey je odlična za prve mjesece, kada su novorođenčetu potrebni sati blizine tijekom dana. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Jersey – najnoviji materijal, koji je najkompaktniji. Mekana i elastična tkanina udobno zagrli dijete. Položaj novorođenčeta i njegova prirodna C krivulja mogu se kontrolirati i provjeriti preko tkanine.

Babybjörn MINI Dusty Cotton klokanica
666 Kn

Babybjorn klokanica MINI Cotton posebno je dizajnirana za nošenje novorođenčadi u prvim mjesecima, a također pruža djetetu potrebnu blizinu. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od certificiranog pamuka koji je na području sjedala elastičan + satenske tkanine kako bi bila super moderna i udobna.

Babybjörn nosiljka ONE 3D Mesh 2018
1.305 Kn

BabyBorn ergonomski oblikovana nosiljka ONE Cotton je mekana i vrlo udobna. Raste s vašim djetetom. Primjeren je za djecu od rođenja do treće godine. 4 različita načina nošenja koji se mogu mijenjati na jednostavan i siguran način. Sašivena od 3D mreže, zbog čega je prozračna i brzo se suši.

Babybjörn nosiljka ONE Classic Denim Midnight blue
1.156 Kn

BabyBjörn nosiljka ONE Classic Denim Midnight blue za djecu od rođenja do 3 godine. Maksimalna nosivost je 15 kg. Pamučna nosiljka označena je kao zdrava potpora kuka. Jednostavna za korištenje, omogućava nošenje djeteta u raznim položajima. Udobna i sigurna za korištenje.

Babybjörn Šalice, 2 komada
132,90 Kn

BabyBjörn šalice su idealne prve čaše/šalice za onu djecu koja su već primijetila da žele naučiti piti iz otvorene čaše poput njihovih roditelja. Od približno 8 mjeseci. Šalica za bebe dizajnirana je na temelju načina na koji mlada djeca piju. Jednostavni opipljivi materijali i izražene linije čine ovu posudu udobnom. A zaobljeni gornji rub je nježan za dječje usne.

Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey
1.219 Kn

Ergonomska ručka s mekom površinom primjereno za djecu od rođenja do 2 godine starosti Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey, za lijepe trenutke, teži samo 2,1 kg.

Babybjörn BB ležaljka Bliss Cotton/Jersey
1.159 Kn 1.119 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. – Sadrži sigurnosni remen. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. – zamjenjiva periva presvlaka Babybjörn BB Ležaljka Cotton/Jersey teži samo 2,1 kg i idealna je za opuštanje i igru.

Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh
1.229 Kn 1.188 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh tehta samo 2,3 kg i u skladu s sigurnosnim standardom EN13209–2–2005 i US Varnostnim standardom ASTM F2236 i CPSIA 2008.

Babybjörn dječja ležaljka Bliss Mesh
1.190 Kn

Babybjörn ergonomski oblikovana ležaljka za dojenčad. Prikladno za djecu od rođenja do 2 godine starosti. Izrađen je od kvalitetnog mrežnog materijala i može se podesiti u 3 različita položaja.

Babybjörn ležaljka Bliss Cotton
1.159 Kn 1.119 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh tehta samo 2,3 kg i u skladu s sigurnosnim standardom EN13209–2–2005 i US Varnostnim standardom ASTM F2236 i CPSIA 2008.

Babybjörn Komplet 2 tanjura
231,90 Kn

BabyBjörn Set dvaju tanjura (sa žlicom i vilicom) originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 2× tanjur, 2× žlica i 2× vilica. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn Komplet dječjeg pribora za jelo
126,40 Kn

BabyBjörn komplet pribora sastoji se od 4 komada dječjeg pribora za jelo (2 žlice i 2 vilice). Pribor za jelo savršeno se uklapa u malene ruke, ne kliže se i prikladan je za dešnjake i ljevake. Ispunjava sigurnosne zahtjeve, ne sadrži PVC i BPA.

Babybjörn Pribor za jelo, 4-dijelni
195,40 Kn

BabyBjörn Set tanjura sa žlicom i vilicom te čašom originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 1× tanjur, 1× žlica, 1× vilica i 1× čaša. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn kahlica s naslonom
234,40 Kn

BabyBjörn kahlicu s naslonom odlikuje ergonomski oblik koji s visokim naslonom za leđa i ruke omogućuje udobno sjedenje. Kahlica je zahvaljujući rubovima od gume stabilna i čvrsto stoji na podu, zbog toga će ostati na mjestu čak i kada se vaš mališan intenzivno pomiče.