Babybjörn BB podnožje
140 Kn

Posljednji komad!

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn Pribor za jelo, 5-dijelni
248 Kn

Posljednji komad!

BabyBjörn pribor za jelo, 5-dijelni – sastoji se od udobnog slinčeka, tanjura, žlice, vilice i šalice za učenje. Kako bi učenje samostalnog hranjenja djece bilo zabavno. Izrađeno bez BPA

Babybjörn dječja ležaljka Bliss Mesh
1.768 Kn

Babybjörn ergonomski oblikovana ležaljka za dojenčad. Prikladno za djecu od rođenja do 2 godine starosti. Izrađen je od kvalitetnog mrežnog materijala i može se podesiti u 3 različita položaja.

Babybjörn dječja ležaljka Bliss Cotton
1.537 Kn

Babybjörn ergonomski oblikovana ležaljka za dojenčad. Prikladno za djecu od rođenja do 2 godine starosti. Izrađen je od kvalitetnog pletenog pamuka i može se podesiti u 3 različita položaja.

Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey
1.777 Kn

Ergonomska ručka s mekom površinom primjereno za djecu od rođenja do 2 godine starosti Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey, za lijepe trenutke, teži samo 2,1 kg.

Babybjörn BB navlaka za ležaljku Bliss Jersey
554 Kn

Zamjenski poklopac ležaljke izrađen od pamučnog materijala, vrlo ugodnog na dodir. Navlaka za ležaljke Babybjorn BB Bliss Jersey kompatibilna je s ležaljkama BLISS. To je kvalitetna tkanina koja je meka na dodir. Oduševit će i svojim jednobojnim dizajnom.

Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh
1.777 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh tehta samo 2,3 kg i u skladu s sigurnosnim standardom EN13209–2–2005 i US Varnostnim standardom ASTM F2236 i CPSIA 2008.

Babybjörn BB Mini One Tencel slinček za nosiljku, 2 komada
123 Kn

Vodootporni slinček po 2 komada za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB Mini One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn MINI 3D Mesh nosiljka za djecu
840 Kn

Babybjorn nosiljka MINI 3D Mesh je razvijena za nošenje novorođenčadi u njihovim prvim mjesecima života. Umetak za novorođenčad nije potreban. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Mesh, koja je hladna i prozračna mrežasta tkanina s nevjerojatno mekanom podlogom. Mrežasta tkanina osigurava odličan protok zrakabrzo se suši.

Babybjörn BB Mini Dove Blue 3D Jersey nosiljka
757 Kn

Dječja nosiljka Babybjörn za novorođenčad s maksimalnom nosivosti od približno 11 kg, izrađena je od djeci prilagođenih tkanina. Materijali ispunjavaju i međunarodne kriterije testiranja Oko-Tex Standard 100.

Babybjörn MINI 3D Jersey klokanica
840 Kn

Babybjörn MINI 3D Jersey je odlična za prve mjesece, kada su novorođenčetu potrebni sati blizine tijekom dana. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Jersey – najnoviji materijal, koji je najkompaktniji. Mekana i elastična tkanina udobno zagrli dijete. Položaj novorođenčeta i njegova prirodna C krivulja mogu se kontrolirati i provjeriti preko tkanine.

Babybjörn MINI Dusty Cotton klokanica
736 Kn

Babybjorn klokanica MINI Cotton posebno je dizajnirana za nošenje novorođenčadi u prvim mjesecima, a također pruža djetetu potrebnu blizinu. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od certificiranog pamuka koji je na području sjedala elastičan + satenske tkanine kako bi bila super moderna i udobna.

Babybjörn nosiljka ONE 3D Mesh 2018
1.478 Kn

BabyBorn ergonomski oblikovana nosiljka ONE Cotton je mekana i vrlo udobna. Raste s vašim djetetom. Primjeren je za djecu od rođenja do treće godine. 4 različita načina nošenja koji se mogu mijenjati na jednostavan i siguran način. Sašivena od 3D mreže, zbog čega je prozračna i brzo se suši.

Babybjörn BB ležaljka Bliss Cotton/Jersey
1.777 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. – Sadrži sigurnosni remen. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. – zamjenjiva periva presvlaka Babybjörn BB Ležaljka Cotton/Jersey teži samo 2,1 kg i idealna je za opuštanje i igru.

Babybjörn BB One Tencel slinček za nosiljku
170 Kn

Vodootporni slinček za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn BB Smart kahlica
212 Kn

Dječju kahlicu Babybjörn se lako može sklopiti i odložiti u pokretu, zahvaljujući maloj težini od samo 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn BB podnožje
164 Kn

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn BB Smart kahlica
212 Kn

Dječju kahlicu marke Babybjörn možete lako sklopiti i spremiti npr. za na put, a to omogućuje i njena mala masa – 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn Komplet 2 tanjura
242 Kn

BabyBjörn Set dvaju tanjura (sa žlicom i vilicom) originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 2× tanjur, 2× žlica i 2× vilica. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn Komplet dječjeg pribora za jelo
137 Kn

BabyBjörn komplet pribora sastoji se od 4 komada dječjeg pribora za jelo (2 žlice i 2 vilice). Pribor za jelo savršeno se uklapa u malene ruke, ne kliže se i prikladan je za dešnjake i ljevake. Ispunjava sigurnosne zahtjeve, ne sadrži PVC i BPA.

Babybjörn Nastavak za WC
295 Kn

Nastavak za WC, marke Babybjörn, olajkšava djetetove potrebe. Mekane, ergonomske linije bez oštrih rubova udobne su i omogućuju vašem djetetu da pravilno sjedi. Jednostavno se prilagođava vašoj WC školjci.

Babybjörn Pribor za jelo, 4-dijelni
212 Kn

BabyBjörn Set tanjura sa žlicom i vilicom te čašom originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 1× tanjur, 1× žlica, 1× vilica i 1× čaša. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn Šalice, 2 komada
126 Kn

BabyBjörn šalice su idealne prve čaše/šalice za onu djecu koja su već primijetila da žele naučiti piti iz otvorene čaše poput njihovih roditelja. Od približno 8 mjeseci. Šalica za bebe dizajnirana je na temelju načina na koji mlada djeca piju. Jednostavni opipljivi materijali i izražene linije čine ovu posudu udobnom. A zaobljeni gornji rub je nježan za dječje usne.

Babybjörn kahlica s naslonom
228 Kn

BabyBjörn kahlicu s naslonom odlikuje ergonomski oblik koji s visokim naslonom za leđa i ruke omogućuje udobno sjedenje. Kahlica je zahvaljujući rubovima od gume stabilna i čvrsto stoji na podu, zbog toga će ostati na mjestu čak i kada se vaš mališan intenzivno pomiče.