Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh
1.685 Kn

Posljednji komad!

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss Mesh tehta samo 2,3 kg i u skladu s sigurnosnim standardom EN13209–2–2005 i US Varnostnim standardom ASTM F2236 i CPSIA 2008.

Babybjörn Nastavak za WC
292 Kn

Nastavak za WC, marke Babybjörn, olajkšava djetetove potrebe. Mekane, ergonomske linije bez oštrih rubova udobne su i omogućuju vašem djetetu da pravilno sjedi. Jednostavno se prilagođava vašoj WC školjci.

Babybjörn Pribor za jelo, 5-dijelni
248 Kn

Posljednji komad!

BabyBjörn pribor za jelo, 5-dijelni – sastoji se od udobnog slinčeka, tanjura, žlice, vilice i šalice za učenje. Kako bi učenje samostalnog hranjenja djece bilo zabavno. Izrađeno bez BPA

Babybjörn MINI Dusty Cotton klokanica
662 Kn

Babybjorn klokanica MINI Cotton posebno je dizajnirana za nošenje novorođenčadi u prvim mjesecima, a također pruža djetetu potrebnu blizinu. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od certificiranog pamuka koji je na području sjedala elastičan + satenske tkanine kako bi bila super moderna i udobna.

Babybjörn BB Smart kahlica
211 Kn

Dječju kahlicu marke Babybjörn možete lako sklopiti i spremiti npr. za na put, a to omogućuje i njena mala masa – 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn BB One Cotton Nosiljka za bebe
1.305 Kn

Nosiljka za djecu marke Babybjorn namijenjen je djeci od 12. mjeseci do 3.godine i maksimalne težine 15 kg. Nosiljka za bebe je napravljena od sigurnih materijala, može prilagoditi 4 različita načina nošenja.

Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey
1.763 Kn

Ergonomska ručka s mekom površinom primjereno za djecu od rođenja do 2 godine starosti Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. Babybjörn BB ležaljka Bliss 3D Jersey, za lijepe trenutke, teži samo 2,1 kg.

Babybjörn BB ležaljka Bliss Cotton/Jersey
1.763 Kn

Ergonomski naslonjač pogodan za djecu do oko 2 godine starosti. – Sadrži sigurnosni remen. Poliesterski premaz prilagođen je djeci. Podesivo na 3 različita položaja. – zamjenjiva periva presvlaka Babybjörn BB Ležaljka Cotton/Jersey teži samo 2,1 kg i idealna je za opuštanje i igru.

Babybjörn Pribor za jelo, 4-dijelni
194 Kn

BabyBjörn Set tanjura sa žlicom i vilicom te čašom originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 1× tanjur, 1× žlica, 1× vilica i 1× čaša. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn Komplet 2 tanjura
209 Kn

BabyBjörn Set dvaju tanjura (sa žlicom i vilicom) originalnog i lijepog dizajna za učenje samostalnog hranjenja najmlađih. U kompletu: 2× tanjur, 2× žlica i 2× vilica. Posuđe i pribor prikladni su za dešnjake i ljevake.

Babybjörn BB Mini One Tencel slinček za nosiljku, 2 komada
122 Kn

Vodootporni slinček po 2 komada za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB Mini One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn dječja ležaljka Bliss Mesh
1.732 Kn

Babybjörn ergonomski oblikovana ležaljka za dojenčad. Prikladno za djecu od rođenja do 2 godine starosti. Izrađen je od kvalitetnog mrežnog materijala i može se podesiti u 3 različita položaja.

Babybjörn nosiljka ONE 3D Mesh 2018
1.467 Kn

BabyBorn ergonomski oblikovana nosiljka ONE Cotton je mekana i vrlo udobna. Raste s vašim djetetom. Primjeren je za djecu od rođenja do treće godine. 4 različita načina nošenja koji se mogu mijenjati na jednostavan i siguran način. Sašivena od 3D mreže, zbog čega je prozračna i brzo se suši.

Babybjörn BB navlaka za ležaljku Bliss Jersey
451 Kn

Zamjenski poklopac ležaljke izrađen od pamučnog materijala, vrlo ugodnog na dodir. Navlaka za ležaljke Babybjorn BB Bliss Jersey kompatibilna je s ležaljkama BLISS. To je kvalitetna tkanina koja je meka na dodir. Oduševit će i svojim jednobojnim dizajnom.

Babybjörn Komplet dječjeg pribora za jelo
128 Kn

BabyBjörn komplet pribora sastoji se od 4 komada dječjeg pribora za jelo (2 žlice i 2 vilice). Pribor za jelo savršeno se uklapa u malene ruke, ne kliže se i prikladan je za dešnjake i ljevake. Ispunjava sigurnosne zahtjeve, ne sadrži PVC i BPA.

Babybjörn Šalice, 2 komada
125 Kn

BabyBjörn šalice su idealne prve čaše/šalice za onu djecu koja su već primijetila da žele naučiti piti iz otvorene čaše poput njihovih roditelja. Od približno 8 mjeseci. Šalica za bebe dizajnirana je na temelju načina na koji mlada djeca piju. Jednostavni opipljivi materijali i izražene linije čine ovu posudu udobnom. A zaobljeni gornji rub je nježan za dječje usne.

Babybjörn BB Mini Dove Blue 3D Jersey nosiljka
751 Kn

Dječja nosiljka Babybjörn za novorođenčad s maksimalnom nosivosti od približno 11 kg, izrađena je od djeci prilagođenih tkanina. Materijali ispunjavaju i međunarodne kriterije testiranja Oko-Tex Standard 100.

Babybjörn BB navlaka za dječju ležaljku Bliss Mesh
648 Kn

Navlaka za ležaljku marke Bliss Babybjorn. Izrađena je od 100% poliestera, koji je vrlo otporan. Navlaka Babybjorn BB za dječju ležaljku Bliss Mesh lako se postavlja i nudi djetetu potrebnu udobnost. Tkanina je ugodna na dodir i prozračna. Oduševit će i svojim jednobojnim dizajnom.

Babybjörn BB One Tencel slinček za nosiljku
148 Kn

Vodootporni slinček za prijenosne nosiljke BabyBjörn pomaže štititi površinu nosiljke od prljavštine od ostataka hrane ili tekućina. Donji sloj je izrađen od kombinacije tenclamodala, a gornji dio od tencla. BB One Tencel slinček za nosiljku je periv na 60 °C i nezahtijevan za održavanje.

Babybjörn MINI 3D Mesh nosiljka za djecu
834 Kn

Babybjorn nosiljka MINI 3D Mesh je razvijena za nošenje novorođenčadi u njihovim prvim mjesecima života. Umetak za novorođenčad nije potreban. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Mesh, koja je hladna i prozračna mrežasta tkanina s nevjerojatno mekanom podlogom. Mrežasta tkanina osigurava odličan protok zrakabrzo se suši.

Babybjörn BB podnožje
163 Kn

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn BB podnožje
141 Kn

Plastično podnožjeprotukliznim slojem na vrhu. Napravljen od polipropilena bez štetnih tvari. Sjajne garniture za sjedenje zahvaljujući gumenom poklopcu na dnu. Babybjörn BB podnožje teži samo 550 g i vrlo je jednostavan za spremanje

Babybjörn BB Smart kahlica
199 Kn

Dječju kahlicu Babybjörn se lako može sklopiti i odložiti u pokretu, zahvaljujući maloj težini od samo 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Babybjörn MINI 3D Jersey klokanica
834 Kn

Babybjörn MINI 3D Jersey je odlična za prve mjesece, kada su novorođenčetu potrebni sati blizine tijekom dana. Primjerena za djecu od 3,2 kg do 11 kg (0–1 godina). Izrađena je od 3D Jersey – najnoviji materijal, koji je najkompaktniji. Mekana i elastična tkanina udobno zagrli dijete. Položaj novorođenčeta i njegova prirodna C krivulja mogu se kontrolirati i provjeriti preko tkanine.

Babybjörn kahlica s naslonom
226 Kn

BabyBjörn kahlicu s naslonom odlikuje ergonomski oblik koji s visokim naslonom za leđa i ruke omogućuje udobno sjedenje. Kahlica je zahvaljujući rubovima od gume stabilna i čvrsto stoji na podu, zbog toga će ostati na mjestu čak i kada se vaš mališan intenzivno pomiče.