BAFPET ogrlica za psa CARBON
87 Kn 76,90 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac
37 Kn 33,63 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
26 Kn 23,25 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET Argus ovratnik, glatki
46 Kn 41,63 Kn

Posljednji komad!

Ovratnik za pse ima zavarenu zakovicu za pričvršćivanje povodca. Izrađen od meke kože, pričvršćuje se na klasičnu kopču. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Dalmatiner, najlonska brnjica, pleteno crna
50 Kn 44,86 Kn

Posljednji komad!

Najlonsku brnjicu za pse Dalmatiner možete koristiti za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim prijateljem. Odlično pristajeudobna je. Idealna je za putovanje javnim prijevozom i za agility.

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
124 Kn 112,90 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET EKG ogrlica za pse
24 Kn 21,59 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET oprsnica za psa EKG č.1
32 Kn 29 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET oprsnica za psa H
48 Kn 43 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET pasji povodac

BAFPET pasji povodac

Ocjena: 4,6
29 Kn 26,38 Kn

Posljednji komad!

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

BAFPET oprsnica za psa č.1
43 Kn 40 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.

BAFPET metalna zviždaljka
22 Kn 20,03 Kn

Metalna zviždaljka će postati neizbježan dodatak za treniranje vašeg psa. BAFPET metalna zviždaljka je opremljena prstenom koji omogućuje da ju zakačite na ključeve.

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
77 Kn 70,45 Kn

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET alat za trening pasa LEDER, smeđa, 5,5 x 17,5 cm
35,41 Kn 31,26 Kn

Pribor za pse LEDER marke BAFPET odličan je motivacijski alat za obuku vašeg psa. Može se koristiti za učenje ugriza ili kao nagrada za trening, kao i igračka za povlačenje. Noga je izrađena od jake kože i na kraju ima praktični remen.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
27 Kn 23,25 Kn

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET Dalmatiner, kožna brnjica, pleteno crna
65 Kn 57,66 Kn

Brnjica Dalmatiner za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. S ovom brnjicom možete mirno uživati u svakodnevnim šetnjama sa psom, kao i u igranju različitih sportova, npr. agility.

BAFPET Dalmatiner special, brnjica, kožna
74 Kn 65,66 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za dalmatinere. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Dalmatiner special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Doberman, kožna brnjica, pleteno crna
74 Kn 64,89 Kn

Brnjica za pse Doberman izrađena je od kvalitetne kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja, kao i agility.

BAFPET Doberman, najlonska brnjica, pleteno crna
53 Kn 47,29 Kn

Najlonska brnjica Doberman za pse je praktična zaštita od neželjenog griženja. Cijenit ćete ju na svakodnevnim šetnjama, putovanju javnim prijevozom ili na treningu, npr. agility.

BAFPET igračka za pse Balon LEDER, smeđa, 8 x 12 cm
47,21 Kn 41,63 Kn

Lopta LEDER marke BAFPET je odlična pomoć pri vježbi vašeg psa. Koristi se za nagrade nakon završene vježbe ili se također koristi za trening. Na kraju igračke je konopac. Lopta je izrađena od kože.

BAFPET igračka za pse, s omčom
26 Kn 23,25 Kn

Igračka za pse je vrlo otporna i može plutati. Dio igračke je omča od gumirane trake koja olakšava držanje. BAFPET igračka za pse je primjerna za treniranje ugriza i povlačenje.

BAFPET jelenov rog sa zviždaljkom
82,04 Kn 72,89 Kn

Zviždaljka podsjeća na jelenov rog, a dolazi od marke BAFPET, ima dobar zvuk koji je jedinstven. Primjeren je za treniranje dozivanja svih pasmina pasa. Zviždaljka također dolazi s vrpcom za praktično nošenje.

BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom
41 Kn 36,84 Kn

Igračka za pse od prirodne jute je vrlo otporna zahvaljujući savijenom materijalu i ručnom šivanju. Dio igračke je omča od gumirane trake koja olakšava držanje. BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom, primjerena je za trening, povlačenje i griženje.

BAFPET Koker španijel, najlonska brnjica, pleteno crna
44 Kn 39,29 Kn

Najlonska brnjica Koker španijel za pse je praktična za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim ljubimcem. Odlično pristaje, sklopiva je i može se koristiti za javni prijevoz ili posjete veterinaru.

BAFPET Koker španijel special, brnjica, kožna
68 Kn 60,09 Kn

Brnjica je idealna za koker španijele, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Koker španijel brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET kokoš, koža
67,88 Kn 60,09 Kn

Kokoš od kože, marke BAFPET je popularna igračka ne samo za štence, već i za odrasle pse. Kokoš se može vući kada se igračka doživljava kao plijen. Na rubu je ugrađen praktična traka.

BAFPET lopta od jute s trakom, 7 cm
53,13 Kn 47,29 Kn

Backball lopta s konopom za igru marke BAFPET velika je pomoć za trening vašeg psa. Koristi se za nagrade nakon završene vježbe ili se također koristi za trening. Na kraju loptice je konopac. Lopta je napravljena od prirodne jute.

BAFPET Njemački ovčar, kožna brnjica, pleteno crna
83 Kn 73,68 Kn

Brnjica za pse Njemački ovčar izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja javnim prijevozom, kao i agility.

BAFPET Njemački ovčar special, brnjica, kožna
80 Kn 70,45 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za njemačke ovčare i druge velike pasmine. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Njemački ovčar special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET ogrlica krugovi
28 Kn 25,60 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
17 Kn 16,03 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
41 Kn 36,84 Kn

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
29 Kn 26,38 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.

BAFPET ogrlica za stezanje, ovalni članci, lanac
19 Kn 17,59 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje s ovalnim člancima, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET piletina LEDER smeđa, 5 x 6 cm
41,31 Kn 36,84 Kn

Kokoš od kože, marke BAFPET je popularna igračka ne samo za štence, već i za odrasle pse. Kokoš se može povući, jer ju doživljavaju kao plijen. Na rubu je ugrađen praktična traka.

BAFPET povodac HUGO

BAFPET povodac HUGO

Ocjena: 4,8
87 Kn 84 Kn

Odlična cijena

Povodac ima kuku za pričvršćivanje na ogrlicu. Izrađen je od ugodnog pletenog užeta. Možete ga koristiti u šetnjama i tijekom treninga. Povodac BAFPET HUGO je osmišljen za srednje i velike pasmine.

BAFPET povodac za psa, gumirana traka
103 Kn 91,26 Kn

Povodac za psa ima površinu protiv klizanja. Uključuje kopču za pričvršćivanje na ogrlicu. Možete ga koristiti za šetnje i treninge. BAFPET povodac za psa, gumirana traka je otporna n povlačenje.

BAFPET povodac za pse ZUBR, masna koža, 2,4 cm
124 Kn 112,90 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen je od kvalitetne kravlje kože. BAFPET povodec za psa. ZUBR od kože 2,4 m je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika.