BAFPET Njemački ovčar special, brnjica, kožna
70 Kn

Posljednji komad!

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za njemačke ovčare i druge velike pasmine. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Njemački ovčar special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
31 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET ogrlica krugovi
21 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET EKG ogrlica za pse
20 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
15 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac
18 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.

BAFPET oprsnica za psa EKG č.1
30 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
28 Kn

Posljednji komad!

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
108 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET Jazavčar, kožna brnjica, pleteno crna
43 Kn

Posljednji komad!

Brnjica za pse Jazavčar izrađena je od kvalitetne kože. Koristite brnjicu tijekom šetnje sa svojim psećim prijateljem, ali također i na agility treningu.

BAFPET kožna brnjica, pletena, crna
36 Kn

Posljednji komad!

Brnjica je izrađena od kvalitetne i mekane kože. Prikladna je za svakodnevne šetnje, također za lekcije agilnosti.

BAFPET oprsnica za psa č.1
41 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.

BAFPET ogrlica za psa CARBON
76 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
70 Kn

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET oprsnica za psa H
43 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
25 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.

BAFPET Doberman, kožna brnjica, pleteno crna
65 Kn

Brnjica za pse Doberman izrađena je od kvalitetne kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja, kao i agility.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
36 Kn

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET alat za trening pasa LEDER, smeđa, 5,5 x 17,5 cm
31 Kn

Pribor za pse LEDER marke BAFPET odličan je motivacijski alat za obuku vašeg psa. Može se koristiti za učenje ugriza ili kao nagrada za trening, kao i igračka za povlačenje. Noga je izrađena od jake kože i na kraju ima praktični remen.

BAFPET Dalmatiner, kožna brnjica, pleteno crna
57 Kn

Brnjica Dalmatiner za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. S ovom brnjicom možete mirno uživati u svakodnevnim šetnjama sa psom, kao i u igranju različitih sportova, npr. agility.

BAFPET Dalmatiner, najlonska brnjica, pleteno crna
44 Kn

Najlonsku brnjicu za pse Dalmatiner možete koristiti za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim prijateljem. Odlično pristajeudobna je. Idealna je za putovanje javnim prijevozom i za agility.

BAFPET Dalmatiner special, brnjica, kožna
65 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za dalmatinere. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Dalmatiner special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Doberman, najlonska brnjica, pleteno crna
47 Kn

Najlonska brnjica Doberman za pse je praktična zaštita od neželjenog griženja. Cijenit ćete ju na svakodnevnim šetnjama, putovanju javnim prijevozom ili na treningu, npr. agility.

BAFPET igračka za pse Balon LEDER, smeđa, 8 x 12 cm
42 Kn

Lopta LEDER marke BAFPET je odlična pomoć pri vježbi vašeg psa. Koristi se za nagrade nakon završene vježbe ili se također koristi za trening. Na kraju igračke je konopac. Lopta je izrađena od kože.

BAFPET igračka za pse, s omčom
23 Kn

Igračka za pse je vrlo otporna i može plutati. Dio igračke je omča od gumirane trake koja olakšava držanje. BAFPET igračka za pse je primjerna za treniranje ugriza i povlačenje.

BAFPET jelenov rog sa zviždaljkom
73 Kn

Zviždaljka podsjeća na jelenov rog, a dolazi od marke BAFPET, ima dobar zvuk koji je jedinstven. Primjeren je za treniranje dozivanja svih pasmina pasa. Zviždaljka također dolazi s vrpcom za praktično nošenje.

BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom
37 Kn

Igračka za pse od prirodne jute je vrlo otporna zahvaljujući savijenom materijalu i ručnom šivanju. Dio igračke je omča od gumirane trake koja olakšava držanje. BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom, primjerena je za trening, povlačenje i griženje.

BAFPET Koker španijel, najlonska brnjica, pleteno crna
39 Kn

Najlonska brnjica Koker španijel za pse je praktična za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim ljubimcem. Odlično pristaje, sklopiva je i može se koristiti za javni prijevoz ili posjete veterinaru.

BAFPET Koker španijel special, brnjica, kožna
60 Kn

Brnjica je idealna za koker španijele, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Koker španijel brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET kokoš, koža
60 Kn

Kokoš od kože, marke BAFPET je popularna igračka ne samo za štence, već i za odrasle pse. Kokoš se može vući kada se igračka doživljava kao plijen. Na rubu je ugrađen praktična traka.

BAFPET lopta od jute s trakom, 7 cm
47 Kn

Backball lopta s konopom za igru marke BAFPET velika je pomoć za trening vašeg psa. Koristi se za nagrade nakon završene vježbe ili se također koristi za trening. Na kraju loptice je konopac. Lopta je napravljena od prirodne jute.

BAFPET metalna zviždaljka
20 Kn

Metalna zviždaljka će postati neizbježan dodatak za treniranje vašeg psa. BAFPET metalna zviždaljka je opremljena prstenom koji omogućuje da ju zakačite na ključeve.

BAFPET Njemački ovčar, kožna brnjica, pleteno crna
73 Kn

Brnjica za pse Njemački ovčar izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja javnim prijevozom, kao i agility.

BAFPET piletina LEDER smeđa, 5 x 6 cm
37 Kn

Kokoš od kože, marke BAFPET je popularna igračka ne samo za štence, već i za odrasle pse. Kokoš se može povući, jer ju doživljavaju kao plijen. Na rubu je ugrađen praktična traka.

BAFPET Pudl najlonska brnjica, pleteno crna
31 Kn

Najlonska brnjica Pudl je izrađena za svakodnevne šetnje s vašim psećim prijateljem. Odlično pristaje, a praktična je za putovanja javnim prijevozom, odlaske veterinaru i agility.

BAFPET remen JUTA s ušima, XL, 10x60 cm
63 Kn

Prirodan remen od jute vrlo je snažan zbog valjanog materijala i ručnog šivanja. Igračka također dolazi s gumiranom trakom za uši za jednostavno držanje. BAFPET Foot JUTA s ručkama „XL“ 10×60 cm je pogodan za trening izvlačenja, povlačenja i griženja.