BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
36 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET Argus ovratnik, glatki
47 Kn

Posljednji komad!

Ovratnik za pse ima zavarenu zakovicu za pričvršćivanje povodca. Izrađen od meke kože, pričvršćuje se na klasičnu kopču. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
16 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
38 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, svijetlo plava
87 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET Jazavčar, kožna brnjica, pleteno crna
44 Kn

Posljednji komad!

Brnjica za pse Jazavčar izrađena je od kvalitetne kože. Koristite brnjicu tijekom šetnje sa svojim psećim prijateljem, ali također i na agility treningu.

BAFPET Dalmatiner special, brnjica, kožna
67 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za dalmatinere. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Dalmatiner special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET Koker španijel special, brnjica, kožna
62 Kn

Brnjica je idealna za koker španijele, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Koker španijel brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET ogrlica za psa MOLOSS, s bodljama, 2 r.
182 Kn

Ovratnik s dvije vrste metalnih šiljaka, što ovratniku daje zanimljiv izgled. BAFPET ovratnik MOLOSS bari 2ø. pruža veliku čvrstoću zahvaljujući temeljnom šivanju sivih niti i ljepljenim antilopom. Ovratnik je vrlo praktičan zahvaljujući dva metalna jastučića koja možete koristiti za pričvršćivanje na uzicu.

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
123 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET povodac za psa, gumirana traka
93 Kn

Povodac za psa ima površinu protiv klizanja. Uključuje kopču za pričvršćivanje na ogrlicu. Možete ga koristiti za šetnje i treninge. BAFPET povodac za psa, gumirana traka je otporna n povlačenje.

BAFPET pasji povodac

BAFPET pasji povodac

Ocjena: 4,6
42 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
72 Kn

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET kožna ogrlica za psa JACKY, žuta
102 Kn

Ogrlica za pse od kvalitetne kravlje kože, primjerena za srednje i velike pasmine. Sastoji se od dva sloja meke kože koji će osigurati ugodno nošenje psu. BAFPET ogrlica žutog dizajna JACKY posebno je praktična zahvaljujući zavarenom području, na koje se uzica vrlo lako pričvršćuje. Metalna kopča za jednostavnu promjenu povodca.

BAFPET ogrlica za psa CARBON
78 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa MOLOSS, bodljikava, 1 r.
141 Kn

Ogrlica od kravlje kože, ušivena sivim koncem i s trakom od antilopa. BAFPET ogrlica MOLOSS bodljikavi dizajn ( 1 r.) – to je kombinacija crne kože i metalnih vrhova. Pogodna je za kratkodlake pasmine srednjih i velikih pasmina. Ogrlica je opremljena s dvija zavarena odjeljka koji omogućuju pričvršćivanje povodca.

BAFPET ogrlica krugovi
29 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET povodac, pamučni, crni, 150 cm
57 Kn

Primjeren za pse srednjih i velikih pasmina Kombinacija pamučnog remena i mekih kožnih dijelova pruža puno udobnosti za psa. BAFPET Povodac pamučni khaki, 150 cm je vrlo fleksibilan zahvaljujući zavarenom odjeljku, koji vam omogućuje da prepolovite dužinu povodca.

BAFPET EKG ogrlica za pse
29 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET kožna ogrlica za pse JACKY, tirkizna
102 Kn

Ogrlica za pse izrađena od kvalitetne kravlje kože, pogodna za srednje i velike pasmine. Sastoji se od dva sloja meke kože koji će osigurati ugodno nošenje psu. Tirkizna ogrlica BAFPET JACKY praktična je zahvaljujući zavarenom dijelu na koji se povodac lako pričvršćuje. Metalni dio za lakše pričvršćivanje vezice.

BAFPET Njemački ovčar, kožna brnjica, pleteno crna
75 Kn

Brnjica za pse Njemački ovčar izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja javnim prijevozom, kao i agility.

BAFPET Njemački ovčar special, brnjica, kožna
72 Kn

Brnjica s podesivom veličinom je idealna za njemačke ovčare i druge velike pasmine. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Njemački ovčar special brnjica je namijenjena prije svega za putovanja.

BAFPET ogrlica za psa, boja konjaka
42 Kn

Ogrlica je primjerena za sve male, srednje i velike lovačke pasmine, ovisno o odabranoj varijanti. Napravljena je od meke kravlje kože ukrašene uzorkom hrastovog lišća. BAFPET ogrlica za pse je vrlo udobna za nošenje zbog udobne antilop obloge. Opremljena je okretnim zasunom za namještanje vodilice.

BAFPET ogrlica za pse, jednobojna, crna
65 Kn

Tekstilni remen, opremljen metalnom omčom za jednostavno pričvršćivanje na povodac. Zahvaljujući plastičnoj kopči, željeni širinu možete lako podesiti. Ogrlica je izrađena u skladu s maksimalnom udobnošću životinje. BAFPET ogrlica za pse (jednobojna) u crnoj boji pogodna je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj varijanti.

BAFPET ovratnik, jednobojni, zeleni
60 Kn

Tekstilni remen, primjeren kao ovratnik za manje mladunce. Opremljen je metalnim prstenom za jednostavno pričvršćivanje povodca. Zahvaljujući plastičnoj kopči, lako možete postaviti željeni promjer. Ovratnik je dizajniran za maksimalnu udobnost životinja. Ovratnik BAFPET, jednobojni, zelene boje pogodan je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj verziji.

BAFPET pojas za pse s remenom, crna
97 Kn

Pojas je pogodan za srednje i velike pasmine pasa. Možete prilagoditi raspon. Stavite ga preko glave psa. Bafpet pojas za psje s remenom idealan je za redovito hodanje i intenzivan trening zbog petlje koja vam omogućuje da psa držite blizu noge. Vrlo jak i izdržljiv materijal

BAFPET alat za trening pasa LEDER, smeđa, 5,5 x 17,5 cm
32 Kn

Pribor za pse LEDER marke BAFPET odličan je motivacijski alat za obuku vašeg psa. Može se koristiti za učenje ugriza ili kao nagrada za trening, kao i igračka za povlačenje. Noga je izrađena od jake kože i na kraju ima praktični remen.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
35 Kn

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET Dalmatiner, kožna brnjica, pleteno crna
59 Kn

Brnjica Dalmatiner za pse je izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. S ovom brnjicom možete mirno uživati u svakodnevnim šetnjama sa psom, kao i u igranju različitih sportova, npr. agility.

BAFPET Dalmatiner, najlonska brnjica, pleteno crna
46 Kn

Najlonsku brnjicu za pse Dalmatiner možete koristiti za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim prijateljem. Odlično pristajeudobna je. Idealna je za putovanje javnim prijevozom i za agility.

BAFPET Doberman, kožna brnjica, pleteno crna
67 Kn

Brnjica za pse Doberman izrađena je od kvalitetne kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja, kao i agility.

BAFPET Doberman, najlonska brnjica, pleteno crna
48 Kn

Najlonska brnjica Doberman za pse je praktična zaštita od neželjenog griženja. Cijenit ćete ju na svakodnevnim šetnjama, putovanju javnim prijevozom ili na treningu, npr. agility.

BAFPET igračka za pse Balon LEDER, smeđa, 8 x 12 cm
43 Kn

Lopta LEDER marke BAFPET je odlična pomoć pri vježbi vašeg psa. Koristi se za nagrade nakon završene vježbe ili se također koristi za trening. Na kraju igračke je konopac. Lopta je izrađena od kože.

BAFPET jelenov rog sa zviždaljkom
75 Kn

Zviždaljka podsjeća na jelenov rog, a dolazi od marke BAFPET, ima dobar zvuk koji je jedinstven. Primjeren je za treniranje dozivanja svih pasmina pasa. Zviždaljka također dolazi s vrpcom za praktično nošenje.

BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom
38 Kn

Igračka za pse od prirodne jute je vrlo otporna zahvaljujući savijenom materijalu i ručnom šivanju. Dio igračke je omča od gumirane trake koja olakšava držanje. BAFPET Juta, igračka za pse, s omčom, primjerena je za trening, povlačenje i griženje.

BAFPET Koker španijel, najlonska brnjica, pleteno crna
40 Kn

Najlonska brnjica Koker španijel za pse je praktična za svakodnevne šetnje s vašim četveronožnim ljubimcem. Odlično pristaje, sklopiva je i može se koristiti za javni prijevoz ili posjete veterinaru.

BAFPET kokoš, koža
62 Kn

Kokoš od kože, marke BAFPET je popularna igračka ne samo za štence, već i za odrasle pse. Kokoš se može vući kada se igračka doživljava kao plijen. Na rubu je ugrađen praktična traka.

BAFPET Moloss ovratnik, sa stožcima
151 Kn

Ovratnik za kratkodlake pse srednjih i velikih pasmina. BAFPET ovratnik Moloss sa stožcima impresionira svojim atraktivnim izgledom. Metalni stožci daju ovratniku hrapav izgled. Izrađen je od kvalitetne goveđe kože i prošiven jakim šavom za veću otpornost. Izrađen je s obzirom na udobnost psa i omogućava psu da ga udobno nosi zbog sakoa iznutra.

BAFPET Njemački ovčar, najlonska brnjica, pleteno crna
51 Kn

Pseća najlonska brnjica Njemački ovčar je idealna za svakodnevne šetnje i odlazak veterinaru. Lijepo pristaje, udobna je i ne stišće. Može se koristiti i u raznim psećim sportovima, kao što je agility itd.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, bijela
83 Kn

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET ogrlica za psa MOLOSS, piramide,1 r.
151 Kn

Ogrlica od kvalitetne kravlje kože. Primjerena za srednje i velike pasmine kratkodlakih pasa. BAFPET Ogrlica piramide MOLOSS 1. reda temeljito je prošivena sivim koncem i pruža maksimalnu čvrstoću. Za dodatnu udobnost obložena je antilop kožom, koja je udobna za nošenje.