BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama
26 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

BAFPET Rotvajler brnjica, kožna
77 Kn

Posljednji komad!

Brnjica je idealna za rotvajlerje, bull terijerje i akite. Izrađena je od kvalitetne, mekane kože, a spaja se zakovicom. BAFPET Rotvajler brnjica, kožna, crne boje, svidjet će se vlasniku psa.

BAFPET ogrlica za psa SNAKE
38 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za psa koristi se uglavnom na izložbama. Izrađena je od brončane legure te ima galvanski sloj. Ogrlica BAFPET SNAKE nije namijenjena običnoj uporabi.

BAFPET ogrlica za pse, jednobojna, smeđa
58 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica od jednobojnog pojasa, pogodan za srednje i velike pasmine pasa. Možete promijeniti opseg vrata, prsnog koša i prsa. BAFPET ogrlica za pse, jednobojna, roza izrađena je od čvrsto ušivenog materijala. Idealno za povremene šetnje ili za opsežniji trening pasa. Udoban i za psa i za vlasnika, zahvaljujući laganom držanju u ruci.

BAFPET ogrlica srebrni valovi
17 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke imitacije kože, kopča se na klasičnu kopču. BAFPET ogrlica srebrni valovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, crna
76 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, svijetlo plava
79 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, crvena
103 Kn

Posljednji komad!

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET oprsnica za psa EKG č.1
61 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET H oprsnica je primjerna za svakog psa.

BAFPET vodilica za ogrlicu, mogućnost skraćivanja, srebrni karabin, smeđa
102 Kn

Posljednji komad!

Vodilica vam omogućuje promjenu duljine po želji. Mogućnost podešavanja u intervalu 150 – 270 cm. Ugodno za psa i vlasnika zahvaljujući korištenim materijalima. BAFPET vodilica za ogrlicu s mogućnošću podešavanja užeta iz srebrnog karabina, u smeđoj boji, idealna je za kratke šetnje i duža putovanja.

BAFPET Brnjica puna, najlon crna
30 Kn

Posljednji komad!

Brnjica za psa idealno je pomagalo kada posjetite veterinara ili putujete vozilom. Pričvršćuje se čičkom preko pseće njuške. BAFPET Brnjica puna, najlon crna prikladna je za svaku pasminu.

BAFPET EKG ogrlica za pse
25 Kn

Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Jazavčar, kožna brnjica, pleteno crna
44 Kn

Posljednji komad!

Brnjica za pse Jazavčar izrađena je od kvalitetne kože. Koristite brnjicu tijekom šetnje sa svojim psećim prijateljem, ali također i na agility treningu.

BAFPET kožna brnjica, pletena, crna
36 Kn

Posljednji komad!

Brnjica je izrađena od kvalitetne i mekane kože. Prikladna je za svakodnevne šetnje, također za lekcije agilnosti.

BAFPET ogrlica za pse, plava
23 Kn

Posljednji komad!

Tekstilni remen, koji je pogodan kao ogrlica za male pse. Ima metalnu kopču, za lako pričvršćivanje. Zbog plastične kopče lako se podesi širina. Izrađena je za maksimalnu udobnost ljubimca. BAFPET ogrlica za pse je pogodna za male, srednje i velike pasmine, ovisno o varijanti.

BAFPET pojas za pse s remenom, crna
101 Kn

Posljednji komad!

Pojas je pogodan za srednje i velike pasmine pasa. Možete prilagoditi raspon. Stavite ga preko glave psa. Bafpet pojas za psje s remenom idealan je za redovito hodanje i intenzivan trening zbog petlje koja vam omogućuje da psa držite blizu noge. Vrlo jak i izdržljiv materijal

BAFPET ogrlica za psa MOLOSS, s bodljama, 2 r.
170 Kn

Ovratnik s dvije vrste metalnih šiljaka, što ovratniku daje zanimljiv izgled. BAFPET ovratnik MOLOSS bari 2ø. pruža veliku čvrstoću zahvaljujući temeljnom šivanju sivih niti i ljepljenim antilopom. Ovratnik je vrlo praktičan zahvaljujući dva metalna jastučića koja možete koristiti za pričvršćivanje na uzicu.

BAFPET ovratnik, jednobojni, zeleni
59 Kn

Tekstilni remen, primjeren kao ovratnik za manje mladunce. Opremljen je metalnim prstenom za jednostavno pričvršćivanje povodca. Zahvaljujući plastičnoj kopči, lako možete postaviti željeni promjer. Ovratnik je dizajniran za maksimalnu udobnost životinja. Ovratnik BAFPET, jednobojni, zelene boje pogodan je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj verziji.

BAFPET EKG ogrlica, masna koža
121 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

BAFPET ogrlica za psa CARBON
77 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET pasji povodac

BAFPET pasji povodac

Ocjena: 4,5
52 Kn

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

BAFPET oprsnica za psa č.1
45 Kn

Oprsnica za psa ima metalnu kopču za pričvršćivanje povodca. Izrađena je od jakog pojasa i pričvršćuje se plastičnom kopčom. BAFPET oprsnica br. 1 s dodatnom obradom je prikladna za svakog psa.

BAFPET ogrlica za pse, smeđa
41 Kn

Ovratnik je pogodan za sve male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj varijanti. Napravljena je od meke kravlje kože ukrašene uzorkom hrastovog lišća. Smeđi ovratnik BAFPET vrlo je udoban za nošenje zahvaljujući finoj oblozi. Opremljena je okretnim dijelom za namještanje vodilice.

BAFPET kožna ogrlica za pse JACKY, tirkizna
101 Kn

Ogrlica za pse izrađena od kvalitetne kravlje kože, pogodna za srednje i velike pasmine. Sastoji se od dva sloja meke kože koji će osigurati ugodno nošenje psu. Tirkizna ogrlica BAFPET JACKY praktična je zahvaljujući zavarenom dijelu na koji se povodac lako pričvršćuje. Metalni dio za lakše pričvršćivanje vezice.

BAFPET ogrlica krugovi
29 Kn

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od čvrste trake, kopča se plastičnom kopčom. Možete prilagoditi promjer BAFPET ogrlica krugovi je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

BAFPET Bonny kožna ogrlica, sa šapama, crna
81 Kn

Kožna ogrlica od kvalitetne goveđe kože. Za srednje i velike pasmine. Bonny kožna ogrlica, sa šapama ima privlačan dizajn sa uzorkom metalnih šapa. Metalna kopča omogućava podešavanje oboda. Sadrži 2 metalna obruča za pričvršćivanje povodca

BAFPET ogrlica za psa, boja konjaka
41 Kn

Ogrlica je primjerena za sve male, srednje i velike lovačke pasmine, ovisno o odabranoj varijanti. Napravljena je od meke kravlje kože ukrašene uzorkom hrastovog lišća. BAFPET ogrlica za pse je vrlo udobna za nošenje zbog udobne antilop obloge. Opremljena je okretnim zasunom za namještanje vodilice.

BAFPET Ovratnik na izvlačenje, obložen
34 Kn

Ovratnik je opremljena metalnom vrpcom za jednostavno pričvršćivanje na povodnik. Povodac je napravljen prema maksimalnoj udobnosti životinje. Podesiva BAFPET ogrlica je podstavljena i pogodna je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj varijanti.

BAFPET svijetleći LED ovratnik
121 Kn

Svijetleći ovratnik se zatvara pomoću plastične kopče. Opremljen je LED lampicom koja se ugrađuje po cijeloj površini i može bljeskati 12 sati ili svijetliti 2 sata. Bafpet svijetleći LED ovratnik dolazi u pakiranju s USB kabelom za punjenje.

BAFPET Bonny kožni ovratnik, s točkama, crvena
82 Kn

Kožni ovratnik izrađen od kvalitetne goveđe kože. Pogodan je za srednje i velike pasmine. Bonny kožni ovratnik, s točkama impresionira svojim atraktivnim dizajnom s uzorkom metalnih točaka. Metalna kopča omogućuje vam podešavanje ovratnika. Također ima dva metalna prstena za pričvršćivanje povodca.

BAFPET Moloss ovratnik, sa stožcima
139 Kn

Ovratnik za kratkodlake pse srednjih i velikih pasmina. BAFPET ovratnik Moloss sa stožcima impresionira svojim atraktivnim izgledom. Metalni stožci daju ovratniku hrapav izgled. Izrađen je od kvalitetne goveđe kože i prošiven jakim šavom za veću otpornost. Izrađen je s obzirom na udobnost psa i omogućava psu da ga udobno nosi zbog sakoa iznutra.

BAFPET Njemački ovčar, kožna brnjica, pleteno crna
74 Kn

Brnjica za pse Njemački ovčar izrađena je od kvalitetnemeke kože. Sprječava griženje i i žvakanje. Pogodna je za dnevne šetnje s vašim psećim prijateljem, putovanja javnim prijevozom, kao i agility.

BAFPET ogrlica, jednobojna, ljubičasta
23 Kn

Tekstilni remen koji je pogodan, na primjer, kao okovratnik za male štence. Opremljen je metalnim prstenom za jednostavno pričvršćivanje povodca. Zahvaljujući plastičnoj kopči, lako možete postaviti željeni promjer. Ovratnik je dizajniran za maksimalnu udobnost životinja. BAFPET ogrlica, jednobojna, ljubičasta pogodna je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj verziji.

BAFPET ogrlica, jednobojna, roza
16 Kn

Tekstilni remen, koji je pogodan kao ogrlica za male pse. Ima metalni obruč za povodac. Zbog plastične kopče možete podesiti promjer. Izrađena je za maksimalnu udobnost ljubimca. BAFPET ogrlica za pse je pogodna za male, srednje i velike pasmine, ovisno o varijanti.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, bijela
82 Kn

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET ogrlica za psa HERRY, siva
88 Kn

Ogrlica za pse srednjih i velikih pasmina. Napravljena od kravlje kože. Temeljito ušiveno uz podršku značajne trajnosti materijala. Metalna kopča omogućava vam da se slobodno prilagođava prema pasmini. BAFPET Ogrlica HERRY opremljena je metalnom ušicom koja se može pričvrstiti na povodac.

BAFPET ogrlica za psa MOLOSS, piramide,1 r.
139 Kn

Ogrlica od kvalitetne kravlje kože. Primjerena za srednje i velike pasmine kratkodlakih pasa. BAFPET Ogrlica piramide MOLOSS 1. reda temeljito je prošivena sivim koncem i pruža maksimalnu čvrstoću. Za dodatnu udobnost obložena je antilop kožom, koja je udobna za nošenje.

BAFPET ogrlica za pse ZUBR, masna koža
26 Kn

Ogrlica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica ZUBR vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaše štene brzo obožavati.

BAFPET ovratnik, jednobojni, smeđi
23 Kn

Tekstilni remen, primjeren kao ovratnik za manje mladunce. Opremljen je metalnim prstenom za jednostavno pričvršćivanje povodca. Zahvaljujući plastičnoj kopči, lako možete postaviti željeni promjer. Ovratnik je dizajniran za maksimalnu udobnost životinja. Ovratnik BAFPET, jednobojni, smeđe boje pogodan je za male, srednje i velike pasmine, ovisno o odabranoj verziji.

BAFPET ovratnik MOLOSS, piramida 2 r.
170 Kn

Ovratnik za srednje i velike pasmine pasa, izrađen od kvalitetne kravlje kože. BAFPET ovratnik MOLOSS piramida 2ø. izrađen je u originalnom dizajnu s dvije vrste metalnih stožaca. Podstavljeni model s antilopom od kože i izdržljivim sivim nitima. Ovratnik je opremljen s dva oka za pričvršćivanje vodiča.

BAFPET Povodac, crni
37 Kn

Povodac iz tvrdog vezanog materijala. Nudi praktičnu upotrebu zahvaljujući kuci za pričvršćivanje koja se lako može pričvrstiti izravno na ovratnik. Vrlo jak i izdržljiv materijal BAFPET povodac je pogodan za male, srednje ili velike pasmine pasa, ovisno o odabranoj varijanti.

BAFPET Povodac, ljubičasta
37 Kn

Povodac iz tvrdog vezanog materijala. Nudi praktičnu upotrebu zahvaljujući kuci za pričvršćivanje koja se lako može pričvrstiti izravno na ovratnik. Vrlo jak i izdržljiv materijal BAFPET povodac je pogodan za male, srednje ili velike pasmine pasa, ovisno o odabranoj varijanti.