BAFPET ogrlica za psa CARBON, crvena, 45 cm
72x

BAFPET ogrlica za psa CARBON

82 Kn
Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET EKG ogrlica je vrlo udobna za nošenje, tako da će ju vaš pas obožavati.

Dostava MALL
BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac, 70 cm
63x

BAFPET ogrlica za stezanje 1. r., lanac

31 Kn

Ogrlica za pse ima kromiranu površinu. Izrađena je od čvrstih, zavarenih članaka. BAFPET ogrlica za stezanje, 1. r, lanac je prikladan za pse koji vuku.

Dostava MALL
BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama, crna, 50 cm
83x

BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama

39 Kn
Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od meke kože, kopča se na klasičnu kopču. Na ogrlici je dizajnerska marama, BAFPET Pika ogrlica + pamučna marama je vrlo udobna za nošenje pa će ju vaš pas obožavati

Dostava MALL
BAFPET Moloss ovratnik, sa stožcima, vel. M
6x

BAFPET Moloss ovratnik, sa stožcima

168 Kn
Posljednji komad!

Ovratnik za kratkodlake pse srednjih i velikih pasmina. BAFPET ovratnik Moloss sa stožcima impresionira svojim atraktivnim izgledom. Metalni stožci daju ovratniku hrapav izgled. Izrađen je od kvalitetne goveđe kože i prošiven jakim šavom za veću otpornost. Izrađen je s obzirom na udobnost psa i omogućava psu da ga udobno nosi zbog sakoa iznutra.

Dostava MALL
BAFPET EKG ogrlica, masna koža, crna, 60 cm
242x

BAFPET EKG ogrlica, masna koža

133 Kn
Posljednji komad!

Oprsnica za pse ima zavarenu zakovicu koja učvršćuje povodac. Izrađena je od kvalitetne kravlje kože. Pričvršćena je klasičnom kopčom s rupama. BAFPET ECG ogrlica EKG vrlo je udobna za nošenje, tako da će ju vaši psi obožavati.

Dostava MALL
BAFPET povodac, uže, 6 m, narančasti
108x

BAFPET povodac, uže

47 Kn
Posljednji komad!

Povodac ima karabin za pričvršćivanje na ovratnik. Izrađen je od čvrstog užeta. Može se koristiti tijekom šetnji i tijekom treninga. Povodac BAFPET namijenjen je svim pasminama.

Dostava MALL
BAFPET remen za automobil, prijevoz psa, narančasti, 49-78 cm
11x

BAFPET remen za automobil, prijevoz psa, narančasti, 49-78 cm

31 Kn
Posljednji komad!

Remen za automobil marke BAFPET je dizajniran tako da vašeg psa sigurno drži u automobilu. Na remenu je snažna kopča, koja je pričvršćena iza pojasa. To će ograničiti kretanje psa i povećati mu sigurnost. Remen je podesiv u dužinu od 49 do 78 cm.

Dostava MALL
BAFPET pojas za pse s remenom, crna, S
2x

BAFPET pojas za pse s remenom, crna

100 Kn
Posljednji komad!

Pojas je pogodan za srednje i velike pasmine pasa. Možete prilagoditi raspon. Stavite ga preko glave psa. Bafpet pojas za psje s remenom idealan je za redovito hodanje i intenzivan trening zbog petlje koja vam omogućuje da psa držite blizu noge. Vrlo jak i izdržljiv materijal

Dostava MALL
BAFPET pasji povodac, crni 1, 10 m
298x

BAFPET pasji povodac

56 Kn
Posljednji komad!

Pasji povodac ima karabin koji je moguće jednostavno pričvrstiti na ogrlicu. Izrađen od čvrstog materijala. BAFPET Tracer linija, pasji povodac je pravi dodatak za svakog psa i njegovog vlasnika. Možete ga koristiti i pri treningu.

Dostava MALL
BAFPET povodec za psa, 2,4 m, ljubičasta, br. 1
141x

BAFPET povodec za psa

83 Kn

Povodac ima kuku za pričvršćivanje na ogrlicu. Napravljeno od stabilnog materijala. Možete ga koristiti u šetnjama i tijekom treninga. Povodac BAFPET dizajniran je za sve pasmine.

Dostava MALL
BAFPET povodac za psa EKG, 1,5 m, crvena, br.1
4x

BAFPET EKG povodac za pse

41 Kn
Posljednji komad!

Povodac ima kuku za pričvršćivanje na ogrlicu. Napravljeno od stabilnog materijala. Možete ga koristiti u šetnjama i tijekom treninga. Povodac BAFPET ECG je dizajniran za sve pasmine.

Dostava MALL
BAFPET povodac za psa, gumirana traka, 10 m, crni
28x

BAFPET povodac za psa, gumirana traka

96 Kn
Posljednji komad!

Povodac za psa ima površinu protiv klizanja. Uključuje kopču za pričvršćivanje na ogrlicu. Možete ga koristiti za šetnje i treninge. BAFPET povodac za psa, gumirana traka je otporna n povlačenje.

Dostava MALL