Bambinomio Safari Celebration muslin pamučne pelene, 3 komada
108 Kn

Posljednji komad!

Mekane višenamjenske muslin pelene Safari Celebration u praktičnum pakiranju s 3 komada marke Bambino Mio pogodne su za bebe. Izrađene od 100% bambusove viskoze. Pogodne kao dječja oprema, za brisanje ili pokrivač.

Bambinomio torba za pelene-14%
131 Kn 111,56 Kn

Posljednji komad!

Savršena torba pelena Bambino Mio namijenjena je za odlaganje rabljenih pelena, prljave odjeće ili mokrih kupaćih kostima. Prazan ne zauzima puno prostora, ali kad je pun, u potpunosti štiti druge stvari. Vodootporna torba može držati do 4 rabljene pelene ili mokru odjeću.

Bambinomio Mio Boost ulošci, 3 komada
83 Kn

Ulošci Mio Boost marke Bambino Mio predstavljaju najlakši način previjanja za roditelje, koji ne žele sklapati kompromise glede kvalitete i ugodnosti za okoliš, i koji cijene jednostavno uporabe. Za novorođene bebe koristite s hlačama Miosoft, a za veće bebe stavite ih u sklopljene pelene.

Bambinomio torba za pelene
223 Kn

Torbica za pelene sa jastukom na sklapanje Grab & Go u jednom, bit će odličan asistent na putu za vas kao i za vaše dijete. S ovim praktičnim organizatorom imat ćete sve potrebne stvari sa sobom.

Bambinomio torba za previjanje
655 Kn

Torba za previjanje Baby&Beyond je pravi izbor ne samo za korisnike pelena za višekratnu uporabu – također je kompatibilna s platnenim ubrusima. Ova torba bit će potpuna pomoćnica gdje god idete. Također ima veći broj džepova, a uključeni su i nastavci za pričvršćivanje na kolica.

Bambinomio podloga za previjanje, 60 x 43 cm
118 Kn

Bambino Mio podloga za previjanje 60 × 43 cm je praktična sklopiva podloga za udobno previjanje kod kuće i na putu. Nepropusni vanjski sloj, a mekani unutarnji sloj nudi optimalnu zaštitu.

Bambinomio podloga za previjanje, 60×43
114 Kn

Praktična sklopiva podloga za brzo i jednostavno previjanje kod kuće i na putu. Podloga Bambino Mio je lagana i kompaktna i lako se uklapa u torbu za previjanje. Mekana, udobna tkanina za iznimnu udobnost djeteta.

Bambinomio Miosoft hlače-pelene, 3-9 kg
109 Kn

Vrhnje Miosoft hlače-pelene, 3–9 kg marke Bambino Mio su moderne, iznimno mekane i elastične, pa će dobro prianjati djetetu. Zbog zatvaranja na čičak se lako zatvara, a odlično pristaje svakom djetetu. Oblik čička sprečava nastanak oštrih rubova, a istodobno štiti dječju kožu od iritacije.

Bambinomio Miosoft pelene, 9–15 kg
113 Kn

Miosoft hlače pelene, 9–15 kg marke Bambino Mio su moderne, super mekane i elastične, pa se drže i s najaktivnijom djecom. Ako ih pričvrstite čičkom, brzo ih je i jednostavno pričvrstiti, a istovremeno im omogućuje da stave bilo koje dijete. Oblik čička sprečava stvaranje oštrih rubova, a istovremeno štiti bebinu meku kožu od trljanja.

Bambinomio Miosoft pelene hlačice
117 Kn

Vanjske pelene hlačice s unutarnjim slojem poliuretana protiv prolaza tekućine. Elastične manžete na predjelu nogu za tijesno prianjanje. Vodootporne su i jednostavne za čišćenje. Bambinomio Miosoft pelene hlačice opremljene su trakama na čičak za što bolje prianjanje.

Bambinomio Miosolo all in one platnenoj peleni
167 Kn

Pouzdana pelena za vaše mališane. Jedna veličina pelena sa zatvaračem na čičak. Velika apsorpcija jezgre, zajedno s stay-dry jezgrom, što pridonosi boljem vlaženju vlage. Sastav za pranje napravljen od poliesteranajlona na temperaturi 60°C. Bambinomio Miosolo all in one pelene s jednom platnom ne preporučuje se glačanje.

Bambinomio Miosolo platnena pelena all in one
151 Kn

Jedna veličina tkanine, koja se može koristiti od rođenja do noše zbog dvostruke linije patenata. Apsorbirajuća jezgrastay-dry unutarnji sloj odvodi vlagu iz pelena i sprječava da se stisne natrag u osjetljivu kožu djeteta. Zbog pričvršćivanja na velcro trake savršeno se uklapaju svakom djetetu.

Bambinomio podloga za previjanje, 60 x 43 cm
122 Kn

Praktična podloga za previjanje marke Bambino Mio ne zauzima mnogo prostora i nudi brzo i jednostavno rješenje za previjanje djeteta. Lako se sklapa, lagana je i kompaktna, a pristaje u torbu za previjanje. Uporaba je jednostavna, a lako se sklapa i zatvara (traka na čičak). Šivana tkanina nudi mnogo udobnosti.

Bambinomio podloga za previjanje (60 x 43 cm).
114 Kn

podloga za previjanje za trenutno previjanje. Sklopiva do kompaktnih dimenzija s pričvršćivanjem na čičak. Meka tkanina s preciznim šavovima. Materijal za pranje na najviše 60 ° C. Bambinomio podloga za promjenu 60 × 43 cm ima nepropusni vanjski i upijajući unutarnji sloj.

Bambinomio Torba za pelene
126 Kn

Torba za čuvanje korištenih pelena, prljave odjeće ili mokrih kupaćih kostima kad ste na putu. Nudi jednostavno zatvaranje i otvaranje za jednostavnu zamjenu pelene, petlja za vješanje torbe na kolica i ima zalijepljene šavove koji osiguravaju vodootpornost. Veličina dovoljna za pohranu 4 pelene