Bambinomio Mio Boost ulošci, 3 komada
80 Kn

Posljednji komad!

Ulošci Mio Boost marke Bambino Mio predstavljaju najlakši način previjanja za roditelje, koji ne žele sklapati kompromise glede kvalitete i ugodnosti za okoliš, i koji cijene jednostavno uporabe. Za novorođene bebe koristite s hlačama Miosoft, a za veće bebe stavite ih u sklopljene pelene.

Bambinomio Miosolo platnena pelena all in one
145 Kn

Posljednji komad!

Jedna veličina tkanine, koja se može koristiti od rođenja do noše zbog dvostruke linije patenata. Apsorbirajuća jezgrastay-dry unutarnji sloj odvodi vlagu iz pelena i sprječava da se stisne natrag u osjetljivu kožu djeteta. Zbog pričvršćivanja na velcro trake savršeno se uklapaju svakom djetetu.

Bambinomio podloga za previjanje, 60 x 43 cm
111 Kn

Praktična podloga za previjanje marke Bambino Mio ne zauzima mnogo prostora i nudi brzo i jednostavno rješenje za previjanje djeteta. Lako se sklapa, lagana je i kompaktna, a pristaje u torbu za previjanje. Uporaba je jednostavna, a lako se sklapa i zatvara (traka na čičak). Šivana tkanina nudi mnogo udobnosti.

Bambinomio torba za previjanje
624 Kn

Torba za previjanje Baby&Beyond je pravi izbor ne samo za korisnike pelena za višekratnu uporabu – također je kompatibilna s platnenim ubrusima. Ova torba bit će potpuna pomoćnica gdje god idete. Također ima veći broj džepova, a uključeni su i nastavci za pričvršćivanje na kolica.

Bambinomio torba za pelene
180,20 Kn

Odlična cijena

Torbica za pelene sa jastukom na sklapanje Grab & Go u jednom, bit će odličan asistent na putu za vas kao i za vaše dijete. S ovim praktičnim organizatorom imat ćete sve potrebne stvari sa sobom.

Bambinomio Miosoft hlače-pelene, 3-9 kg
106 Kn

Vrhnje Miosoft hlače-pelene, 3–9 kg marke Bambino Mio su moderne, iznimno mekane i elastične, pa će dobro prianjati djetetu. Zbog zatvaranja na čičak se lako zatvara, a odlično pristaje svakom djetetu. Oblik čička sprečava nastanak oštrih rubova, a istodobno štiti dječju kožu od iritacije.

Bambinomio Miosoft pelene, 9–15 kg
106 Kn

Miosoft hlače pelene, 9–15 kg marke Bambino Mio su moderne, super mekane i elastične, pa se drže i s najaktivnijom djecom. Ako ih pričvrstite čičkom, brzo ih je i jednostavno pričvrstiti, a istovremeno im omogućuje da stave bilo koje dijete. Oblik čička sprečava stvaranje oštrih rubova, a istovremeno štiti bebinu meku kožu od trljanja.

Bambinomio torba za pelene
136 Kn

Savršena torba pelena Bambino Mio namijenjena je za odlaganje rabljenih pelena, prljave odjeće ili mokrih kupaćih kostima. Prazan ne zauzima puno prostora, ali kad je pun, u potpunosti štiti druge stvari. Vodootporna torba može držati do 4 rabljene pelene ili mokru odjeću.