Bayer Chic ljuljačka s medvjedom-28%
816 Kn 582 Kn

Odlična cijena

Drvena ljuljačka s plišanom igračkom ima mekano sjedalo s džepovima i naslonjač za ruke sa svake strane. Zaobljeni rubovi i stranice brinu za veću sigurnost od ozljeda. Plišanu igračku lako odvijete pomoću odvijala i koristite ju odvojeno.

Bayer Chic ljuljačka s ovcom
798 Kn

Posljednji komad!

Drvena ljuljačka s plišanom igračkom ima mekano sjedalo s džepovima i naslonjač za ruke sa svake strane. Zaobljeni rubovi i stranice brinu za veću sigurnost od ozljeda. Plišanu igračku lako odvijete pomoću odvijala i koristite ju odvojeno.

Bayer Chic drvena kuhinja, sivo-bijela
1.127 Kn

Posljednji komad!

Drvena kuhinja je namijenjena svim malim kuharima. S ovom lijepom dječjom kuhinjom, vaše će se dijete iznimno zabavljati. Pozovite svoje prijatelje na ručak i pokažite da ste najbolji kuhar. Kuhinja je opremljena na način da zabavlja dijete dulje vrijeme.

Bayer Chic dječja kolica EMOTION, 2u1
723 Kn

Posljednji komad!

Kolica 2u1 emocija odlikuje modernost i mogućnost kombiniranog načina korištenja: sportska kolica ili duboko sjedalo. Sjedala se mogu postaviti i u smjeru vožnje i u suprotnom smjeru. Za potrebe prijevoza se obje košare mogu ukloniti. Pod kolicima ćete naći veliku košaru.

Bayer Chic kolica za lutke EMOTION ALL IN 3u1
907 Kn

Kolica za lutke EMOTION 3u1 su moderna i fleksibilna kolica savršena replika kolica za dojenčad. Paket uključuje sportsko sjedalo i duboko sjedalo i auto sjedalicu. Auto sjedalica je opremljena adapterima i može se postaviti na kućištu šasije i sadrži pojaseve za pričvršćivanje lutke. Komplet sadrži i slinček.

Bayer Chic dječja košarica/kolica, ružičasta s točkicama-25%
295 Kn 219,40 Kn

Akcija

Uz ovu košaricu i kolica u jednom djeca mogu otići u kupovinu. Košara se može ukloniti iz konstrukcije i koristiti za igranje bez transportne strukture. Također možete staviti košaru u kolica i stvoriti kolica za kupovinu.

Bayer Chic NELE visoka kolica
714 Kn

Posljednji komad!

NELE su veoma modrrna i tehnički dovršena kombinirana dječja kolica za lutke. Ovaj model kolica je viši i veći od ostalih modela kolica. Iako dolazi sa samo jednom košarom, ide za „dvostruku kombinaciju“ Pogodna su za veličinu lutke do 52 cm.

Bayer Chic kolica za dvije lutke
468 Kn

Dječja kolica za lutke JOGGER je tricikli za dvije lutke. Kolica za lutke su izuzetno lagana. Sjedala su jedno pored drugog i imaju trake i ​podesivi krov. Kolica imaju podesivu ručku s mekanom pjenom i za jednostavno korištenje.

Bayer Chic dječja kolica LOLA
292 Kn

Kolica LOLA su jednostavan i lagan tricikl sa podesivom ručkom. Ručka je obložena mekom pjenom, što omogućuje ugodno korištenje. Mogućnost podešavanja visine od 33–62 cm. Kolica imaju posebno dodanu nadstrešnicu, a ispod kolica nalazi se košara koja je prikladna za kupovinu i trake za pričvršćivanje lutke.

Bayer Chic Konj za ljuljanje
663 Kn

Plišani konj za ljuljanje s visinom sedla 46 cm. Konji za jahanje imaju snažna stremena, drvene drške, robusni konjski okvir i uzde. Kada pritisnete na uši, čujete tutnjavu i galopiranje. Napravljen je od mekanog i finog pliša.

Bayer Chic kolica za dvije lutke
888 Kn

Kolica za dvije lutke VARIO su fleksibilna, lagana, kompaktna s jedinstvenim dizajnom. Kolica imaju dva uzastopna sjedala. Oba sjedala se mogu okretati u oba smjera, podesiva su i imaju pojas za pričvršćivanje lutke i podesivi krov. Kolica ima podesivu ručku s mekanom pjenom i za jednostavno korištenje.

Bayer Chic dječja kolica BAMBINA
692 Kn

BAMBINA su kombinirana kolica, pogodna za lutke – s tri kombinacije. Kolica se mogu koristiti kao duboka, sportska kolica ili kao prostor za lutke. Kolica imaju podesivu ručku visine 40 – 80 cm. Ručka je napravljena od meke pjene za ugodno držanje.

Bayer Chic dječja kolica SMARTY
391 Kn

SMARTY su krasna mala kolica za lutke sa odstranjivom ručkom. Odvojiva torba se može gotovo u potpunosti koristiti zasebno bez postavljanja na kolica, odnosno kao torba za prtljagu. Kolica se mogu spustiti. Kolica imaju praktičnu mrežu za kupnju na dnu. Kolica su idealna za djevojčice.

Bayer Chic torba za previjanje
82 Kn

Torba za previjanje pogodan za lutke Bayer Chic. Čak i lutke trebaju maksimalnu brigu. Djevojčice danas imaju sve što im je potrebno, zahvaljujući ovoj visećoj torbi. Komplet vrećica također uključuje podlogu koja se može prati.**

Bayer Chic drvena dječja kolica, roza
674 Kn

Drvena kolica za lutke lijepog dizajna izrađena su od visokokvalitetnog materijala. Kolica imaju meku tekstilnu oblogu. Beba također može sjediti u kolicima. Kotači nalaze se na čeličnim osovinama s gumenim kotačima.

Bayer Chic drvena dječja kolica, srebrna
674 Kn

Drvena kolica za lutke lijepog dizajna izrađena su od visokokvalitetnog materijala. Kolica imaju meku tekstilnu oblogu. Beba također može sjediti u kolicima. Kotači nalaze se na čeličnim osovinama s gumenim kotačima.

Bayer Chic drvena kolica za lutke
666 Kn

Drvena kolica za lutke lijepog dizajna izrađena su od visokokvalitetnog materijala. Kolica su obložena mekom pamučnom tkaninom. Beba također može sjediti u kolicima.

Bayer Chic drveni krevet sa zavjesom
498 Kn

Uspavljivanje lutke bit će tako jednostavno za male mame. Ovaj drveni krevet sa zavjesom oduševit će svaku djevojčicu. Dječji krevetić dolazi s pokrivačem, jastukom i madracem.

Bayer Chic prijenosni krevet za lutke
225 Kn

Dječji krevetić je pogodan za lutke do 50 cm. Za prijevoz ili spremanje, krevetić se može lako razdvojiti i preklopiti. Krevet lako složite u ambalažu koja je opremljena s ručkama za lakše nošenje.

Bayer Chic stol za jelo za lutke
340 Kn

Stol za jelo za lutke lako možete namjestiti, a lutku pričvrstiti trakom. Sjedalo se može podesiti u uspravni ili ležeći položaj. Stol sadrži mrežasti odjeljak u koji možete pohraniti svoje najbitnije stvari. Pogodan za lutke do 50 cm.