Bebe-jou podloga za previjanje, dvostrana
214,40 Kn

Bebe-jou podloga za previjanje za olakšano previjanje. Periva je, antialergična, mekana te toplinski izolirana. Ne sadrži ftalate. Testirano po TÜV standardima.

Bebe-jou Leopard termometar za kupku
52,85 Kn

Posljednji komad!

Termometar brzo i učinkovito mjeri temperaturu vode u kadi. Ima velike brojke koje omogućuje jasan pregled rezultata. Bebe-jou Leopard termometar za kupanje opremljen je strelicama koje označavaju optimalnu temperaturu koja je najugodnija za kupanje beba. Bez žive.

Bebe-jou Leopard podloga za previjanje, trostrana
234,40 Kn

Posljednji komad!

Podloga za previjanje s podignutim rubovima koji djetetu pružaju oslonac za glavu i vrat. Vrlo je mekana, periva i antialergičan. Bebe-jou Leopard podloga za previjanje, trostrana, izrađena je od polieterske PU pjene s dugim vijekom trajanja.

Bebe-jou Leopard višenamjenski pokrivač
117 Kn

Posljednji komad!

Pokrivač izrađen je od mekog i ispisanog džersija. Služi kao pokrivač, prekrivač, ručnik, prostirka za presvlačenje, pokrivač za kolica i kao suncobran. Bebe-jou Leopard večnamenska odejica ima certifikat Öko-Tex.

Bebe-jou Leopard podloga za previjanje, dvostrana
210,40 Kn

Podloga za previjanje s podignutim rubovima koji djetetu pružaju oslonac za glavu i vrat. Termički izolira, vrlo je mekan, perljiv i antialergičan. Bebe-jou Leopard podloga za previjanje, dvostrana, izrađena je od polieterske PU pjene s dugim vijekom trajanja.

Bebe-jou podloga za previjanje
190,40 Kn

Bebe-jou podloga za previjanje mala zanimljivih boja i motiva. Dimenzije 72 × 44 × 9 cm. Udobno, jednostavno za održavanje, sigurno.

Bebe-jou Leopard sjedalica za kupanje
231,40 Kn

Sjedalo za kadu pogodno je za djecu od 7 do 16 mjeseci. Olakšava prijelaz iz dječje kade u klasičnu. Ima 4 usisne čaše pomoću kojih možete čvrsto pričvrstiti na površinu. Bebe-jou Leopard sjedalo za kupanje ima male pumpe koje prskaju vodu pri pritisku.

Bebe-jou Nastavak za WC Disney
82,40 Kn

Nastavak za WC s motivom Disney je opremljen s podesivim iglama, zato će odgovarati svakom zahodu. Vaše dijete će sjediti sigurno i udobno.

Bebe-jou slinček

Bebe-jou slinček

Ocjena: 4,8
84 Kn

Frotirani Bebe-Jou slinček – 2 komada, na patent je pravi izbor ako želite zaštititi odjeću svoje bebe od prljavštine. Izrađen je s modernim modnim potpunim printom, s kojim možete po potrebi privući pažnju. Slinček je namijenjen djeci od rođenja do 3 godine.

Bebe-jou Leopard dječja manikura
89 Kn

Praktični komplet za manikuru sadrži škare sa zaobljenim vrhovima, rašpicu i grickalicu. Sve je izrađeno od sigurnog nehrđajućeg čelika i pohranjeno je u praktičnu kutiju koja štiti od prašine. Bebe-jou Leopard dječja manikura pogodna je za djecu od rođenja do 5 godina.

Bebe-jou slinček Leopard, 2 komada
84 Kn

Slinček od pamučnog foritra je pogodan za djecu od rođenja do 3 godine Pouzdano štiti odjeću za vrijeme hranjenja. Namješta se pomoću pričvrsnog elementa straga. Bebe-jou Leopard Bibs slinček (2 komada) odgovara svakom djetetu.

Bebe-jou torba za previjanje Pero
405 Kn

Bebe-jou torba za previjanje Pero je lijepa, praktična i moderna. Uživajte u svakodnevici i putovanju s djetetom kao moderan roditelj.

Bebe-jou Leopard Click stalak za kupku za bebe, 103 cm
327,90 Kn

Pričvrstite metalno postolje za bebu sa samo 2 klika. Također ima rupu za vješanje ručnika i prostor za sapun i šampon. Bebe-jou Leopard Click postolje za kupaonicu za bebe, 103 cm se može koristiti i za termalnu kupku i kantu za kupanje.

Bebe-jou Leopard Pink set bambusovih muslin pelena, 70 x 70 cm, 3 komada
71 Kn

Set pelena izrađen je od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima koji pružaju mekoću. Savršen je za kupanje, presvlačenje, hranjenje i djeluje kao omotač pelena. Bebe-jou Leopard Pink set bambusovih muslin pelena, 70 × 70 cm, 3 komada može se koristiti ljeti za hlađenje ili zimi za štit protiv hladnoće.

Bebe-jou Leopard slinček s dugim rukavima
105 Kn

Slinček sa dugim rukavima za djecu od 6 mjeseci nadalje ima male gumbe koji ga omogućuju. Pouzdano štiti odjeću tijekom hranjenja. Bebe-jou Leopard slinček s dugim rukavima ima prednju stranu od poliuretana i stražnju stranu od poliestera.

Bebe-jou Click Leopard dječja kada
195,40 Kn

Dječja kada za kupanje ima anatomski oblik. Također ima odvodni ventil za ispuštanje vode. Zbog glatke površine, vrlo se lako čisti. Praktični Click sustav omogućuje jednostavno pričvršćivanje na postolje. Bebe-jou Click Leopard dječja kada je opremljena s prostorom za sapun i šampon.

Bebe-jou Leopard dječji kupaći ogrtač
179 Kn

Ogrtač za bebe ima kapuljaču koja služi za sušenje djetetove glave. Izrađen je od luksuznog žakard frotira, koji je idealan za dječju kožu, jer je hipoalergen. Ogrtač za bebe Bebe-jou Fabulous ima džepove i remen na struku.

Bebe-jou pelena Muslin, 70×70 cm set 3 komada
71 Kn

Višenamjenska muslin pelena od finog hidrofilnog materijala ima visok sadržaj bambusovih vlakana. Posve je prozračna, pa djetetu neće biti vruće. Koristie se za kupanje, izmjenu pelena, hranjenje … Dimenzije 70 × 70 cm.

Bebe-jou Leopard komplet bambusovih pelena od muslina, 70 x 70 cm, 3 komada
71 Kn

Pelena izrađena je od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima koja pružaju mekoću. Savršena je za kupanje, presvlačenje, hranjenje i djeluje kao omotač pelena. Bebe-jou Leopard komplet bambusovih pelena od muslina, 70 × 70 cm, 3 komada, može se koristiti ljeti za hlađenje ili zimi za zaštitu od hladnoće.

Bebe-jou Leopard koš za pelene s poklopcem
128,90 Kn

Košara s pelenama, kapaciteta 14 l, što odgovara količini vode za punjenje kupke. Opremljen je poklopcem koji ne pušta mirise rabljenih pelena. Ima sklopivu ručku s ergonomskim rukohvatom. Bebe-jou Leopard koš za pelene s poklopcem se vrlo jednostavno čisti.

Bebe-jou Leopard ležaljka za kupanje
143,90 Kn

Sjedalica za kupanje je pogodna za djecu od rođenja do 8. mjeseca. Ergonomski oblik pruža potporu bebama i roditeljima olakšava držanje djeteta dok se kupa. Također ima vakuumski dio za pričvršćivanje. Bebe-jou Leopard ležaljka za kupanje može se koristiti s kadom i termalnom kadom.

Bebe-jou Fabulous slinček s dugim rukavima
105 Kn

Slinček sa dugim rukavima za djecu od 6 mjeseci nadalje ima male gumbe koji ga omogućuju. Pouzdano štiti odjeću tijekom hranjenja. Bebe-jou Fabolous slinček s dugim rukavima ima prednju stranu od poliuretana i stražnju stranu od poliestera.

Bebe-jou Leopard poklon komplet
195 Kn

Praktični poklon komplet uključuje četku s prirodnim čekinjama i češalj sa zaobljenim zubima. Ne iritira dječje vlasište, ugodno masira i potiče rast kose. Također je priložen i komplet za manikuru. Poklon komplet Bebe-jou Leopard također skriva termometar za provjeru vode tijekom kupanja.

Bebe-jou podloga za promjenu pelena, velika
240,90 Kn

Udobna obloga od Bebeou većeg dizajna s veselim motivom olakšat će vašem djetetu presvlačenje odjeće. Podstava je perljiva i antialergijska.

Bebe-jou dječji pokrivač Mori 90 x 140 cm - Fabulous
493 Kn

Topli dječji pokrivač iz ekskluzivne kolekcije Fabulous. Bebejou Mori je idealan pokrivač za prekrivanje vašeg djeteta u hladnim zimskim danima zahvaljujući toploj plišanoj podlozi. Dimenzije 90×140 cm.

Bebe-jou Fabulous krpica za lice od muslina, 3 komada
58 Kn

Komplet krpica za lice je izrađen od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima. Možete ih ponovo koristiti pa su vrlo organski. Vrlo su nježni prema koži bebinog lica. Bebe-jou Fabulous krpa za lice od muslina, 3 komada su tanja od ručnika.

Bebe-jou Fabulous muslin ručnik s kapuljačom, od bambusa
140 Kn

Ručnik je vrlo hidrofilan i apsorbira velike količine vode. Izrađena je od bambusove viskoze, što je idealno za novorođenčad. Može se koristiti za sušenje ili zamotavanje. Bebe-jou Fabulous ručnik s kapuljačom od muslina od bambusa koristan je za svaku obitelj.

Bebe-jou Fabulous zatezna plahta
159,40 Kn

Zatezna plahta s elastikom, koja je čvrsto drži na svom mjestu. Izrađen je od 100% pamuka i oduševljava svojom mekoćom i prozračnošću. Bebe-jou Fabulous zatezna plahta će se svidjeti svakom djetetu.

Bebe-jou Leopard dječja klupica, neklizajuća
89,98 Kn

Dječja klupica ima neklizajuću površinu iznad i ispod. Pomaže djeci da dosegnu sudoper ili toalet i da ima nosivost do 60 kg. Bebe-jou Leopard dječja klupica, izrađena je od otporne plastike koja ne klizi i jednostavno se pere.

Bebe-jou Leopard krpica za lice od muslina, 3 komada
58 Kn

Komplet krpica za lice je izrađen od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima. Možete ih ponovo koristiti pa su vrlo organski. Vrlo su nježni prema koži bebinog lica. Bebe-jou Leopard krpa za lice od muslina, 3 komada su tanje od ručnika.

Bebe-jou Leopard ručnik s kapuljačom, od frotira
119 Kn

Ručnik ima kapuljaču koja služi za sušenje djetetove glave. Napravljen je od ugodnog pamučnog frotira, koji je idealan za dječju kožu, jer je hipoalergen. Bebe-jou Leopard ručnik s kapuljačom od frotira od bambusa koristan je za svaku obitelj.

Bebe-jou Bandana Leopard slinček, 2 komada
84 Kn

Slinček s tipkama za jednostavno pričvršćivanje. Tijekom hranjenja i razdoblja pljuvačke ili rasta zuba, mladunčić pouzdano štiti odjeću. Bebe-jou Bandana Leopard bib, 2 komada je otisnuta s jedne strane, a s druge jednobojna.

Bebe-jou dječji pokrivač, 100 x 150 cm
334 Kn

Dječji pokrivač izrađen od mekog i ugodnog mikro-pliša pogodan je za bebe od rođenja. Dijete zagrijava za vrijeme spavanja, jer ima toplotnu vrijednost TOG 0,9. Dječja deka Bebe-jou, dimenzija 100 × 150 cm ima uzorak na jednoj strani, a na drugoj strani je jednobojna.

Bebe-jou dječji pokrivač Mori 75 × 100 cm - Fabulous
363 Kn

Topli dječji pokrivač iz ekskluzivne kolekcije Fabulous. Bebejou Mori je idealan pokrivač za prekrivanje vašeg djeteta u hladnim zimskim danima zahvaljujući toploj plišanoj podlozi. Dimenzije 75 × 100 cm.

Bebe-jou Fabulous Bandana slinček
90 Kn

Slinček s gumbima za jednostavno pričvršćivanje. Tijekom hranjenja i razdoblja slinjenja ili rasta zuba, slinček pouzdano štiti. Bebe-jou Bandana Fabulous slinček, 2 komada otisnuti su s jedne strane, a s druge jednobojni.

Bebe-jou Fabulous dječji kupaći ogrtač
209 Kn

Ogrtač za bebe ima kapuljaču koja služi za sušenje djetetove glave. Izrađen je od luksuznog žakard frotira, koji je idealan za dječju kožu, jer je hipoalergen. Ogrtač za bebe Bebe-jou Fabulous ima džepove i remen na struku.

Bebe-jou Fabulous komplet bambusovih pelena od muslina, 70 x 70 cm, 3 komada
98 Kn

Pelena izrađena je od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima koja pružaju mekoću. Savršena je za kupanje, presvlačenje, hranjenje i djeluje kao omotač pelena. Bebe-jou Fabulous komplet bambusovih pelena od muslina, 70 × 70 cm, 3 komada, može se koristiti ljeti za hlađenje ili zimi za zaštitu od hladnoće.

Bebe-jou Fabulous muslin ručnik s kapuljačom, od bambusa
140 Kn

Ručnik je vrlo hidrofilan i apsorbira velike količine vode. Izrađena je od bambusove viskoze, što je idealno za novorođenčad. Može se koristiti za sušenje ili zamotavanje. Bebe-jou Fabulous ručnik s kapuljačom od muslina od bambusa koristan je za svaku obitelj.

Bebe-jou Fabulous pelena od muslina, 110 x 110 cm
79 Kn

Pelena izrađena je od hidrofilnog materijala s bambusovim vlaknima koja pružaju mekoću. Savršena je za kupanje, presvlačenje, hranjenje i djeluje kao omotač pelena. Bebe-jou Fabulous pelena od muslina, 110 × 110 cm, može se koristiti ljeti za hlađenje ili zimi za zaštitu od hladnoće.

Bebe-jou Fabulous višenamjenski pokrivač
175 Kn

Pokrivač je izrađen od mekanog i ispisanog pletenog materijala. Služi kao pokrivač, prekrivač, ručnik, prostirka za presvlačenje, deka za kolica i kao zaštita od sunca. Bebe-jou Fabulous višenamjenski pokrivač ima certifikat Öko-Tex.

Bebe-jou kahlica, ovalna
66,70 Kn

Bebe-jou ovalna kahlica je udoban, praktičan i ergonomskog oblika. Odlična je pomoćnica u pripremi toaleta za vaše dijete. Neklizajući rub na donjoj strani pločice sprječava klizanje pločica ili ogrebotine po podu.

Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za dječji pribor
112 Kn

Košaru možete smjestiti u bilo koju sobu. Koristi se za pohranu pelena, setove za manikuru, četke i razne kreme. Izrađena je od mješavine poliestera i poliuretana. Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za dječji pribor nezamjenjiva je za svakog roditelja.

Bebe-jou Leopard češalj i četka
68 Kn

Praktični poklon set za dječju kosu uključuje četku s prirodnim čekinjama i češalj sa zaobljenim zubima. Ne nadražuje bebino vlasište, ugodno masira i potiče rast kose. Bebe-jou Leopard češalj i četka lako se čiste sapunom i vodom.