Berg bicikl s pedalama GO
620,90 Kn

Posljednji komad!

BERG GO bicikl najbolji je izbor za vaše dijete. Odlična kombinacija bicikla i vozila u jednom za djecu od 10 mjeseci. Rasti će s vašim djetetom, a kad dijete nauči voziti i naviknut je na stabilnost, može naučiti voziti s preklopnim pedalama.

Berg Sigurnosna zastava za artikle Bergo Go
112 Kn

Posljednji komad!

Sigurnosna zastava za artikle Bergo Go je dizajnirana tako da je vaše dijete sigurnije na cesti. Brzo i jednostavno se pričvršćuje na proizvode. Lagani laminat dizajn.

Berg remen za nošenje predmeta Bergo Go
92 Kn

Remen za nošenje za proizvode BERG GO. Pogodno za roditelje. Sa remenom za nošenje možete nositi proizvode BERG GO, kad vaše dijete više ne želi voziti.

Berg bicikl s pedalama Buzzy Bloom
988,70 Kn

Odlična cijena

Lijep i mali bicikl koji će oduševiti sve male vozače. Boja je posebno pogodna za male djevojčice. Stabilna i čvrsta čelična konstrukcija, podesivi upšravljač i sjedalo, otporni kotači od meke gumene plastike. Jednostavan za upravljanje.

Berg Buddy B-Orange gokart
2.472 Kn

Gokart je brz, stabilan, siguran i ima jedinstven sustav BFR, koji omogućuje vožnju naprijed i natrag te kočenje s pritiskanjem pedala. Ima 4 iznimno snažne gume. Za udobnost vašeg djeteta na izbor je podesiva visina volana i tri stupnja sjedala. Prekrasan narančasti dizajn je pogodan za djevojčice i dječake.

Berg bicikl s pedalama Buzzy BSX
829,30 Kn

Odlična cijena

Neka vaša djeca ostvare svoje snove! BERG Buzzy BSX žuto crni bicikl s pedalama. Stabilna i čvrsta čelična konstrukcija, podesivi upšravljač i sjedalo, otporni kotači od meke gumene plastike. Jednostavan za upravljanje.