BERGER kamp kuhinja ALU XL, crna
829 Kn

Trodijelna kamp kuhinja Berger ALU XL ima prostor za kuhalo, radnu površinu i prostor za spremanje kuhinjske opreme. Jednostavno se postavlja, priložena je torbica za spremanje i prenošenje.

BERGER Kamp tepih Luxe, 250 x 300 cm
339 Kn

Kamp tepih Luxe neutralne plave boje, dimenzija 250 × 300 cm je otporan na vodu i UV zračenje, a izrađen je od izdržljive tkanine tj od polipropilenskih vlakana. Pogodno za šatore i kamp prikolice

BERGER tenda Vario 700
1.976 Kn

Tenda Vario 700 marke Berger prikladna je za pokrivanje ispred mobilne prikolice.

BERGER tepih za kampiranje Luxe, 250 x 600 cm
587 Kn

Tepih za kampiranje Luxe neutralno plave boje, dimenzija 250 × 600 cm otporan je na vodu i UV zrake, a izrađen je od izdržljive polipropilenske tkanine s brojem vlakana od 500 g/m2. Pogodan je za šatore i predsoblje te za korištenje ispred karavana i kampera.

BERGER kamp kuhinja Pablo
804 Kn

Kamp kuhinja Pablo proizvođača Berger s koritom za kampere koji žele organizirati udobnost na odmoru.

BERGER Kamp tepih Luxe, 250 x 400 cm
419 Kn

Kamp tepih Luxe neutralne plave boje, dimenzija 250 × 400 cm je otporan na vodu i UV zračenje, a izrađen je od izdržljive tkanine tj od polipropilenskih vlakana. Pogodno za šatore i kamp prikolice

BERGER Kamp tepih Luxe, 250 x 500 cm
501 Kn

Kamp tepih Luxe neutralne plave boje, dimenzija 250 × 500 cm je otporan na vodu i UV zračenje, a izrađen je od izdržljive tkanine tj od polipropilenskih vlakana. Pogodno za šatore i kamp prikolice

BERGER Cerada, 3 x 3 m, UV +50
294 Kn

Zaštitna cerada koja ima dimenzija 3 × 3m te poseban premaz s UV zaštitom 50+ . Pogodna je za uporabu u vrtu i na plaži. Izrađena je od izdržljivog poliestera. Šipke za ugradnju nisu uključene.

BERGER Cerada, 3 x 4 m, UV +50
364 Kn

Zaštitna cerada koja ima dimenzija 3 × 4m te poseban premaz s UV zaštitom 50+ . Pogodna je za uporabu u vrtu i na plaži. Izrađena je od izdržljivog poliestera. Šipke za ugradnju nisu uključene.

BERGER predšator za kombi Touring Easy
1.953 Kn

Priručan predšator za kombi Touring Easy s mogućnošću namještanja zaštite od sunca ili savijenim, gore pričvršćenim ulazom ima dva djelomično transparentna prozora s mrežom protiv komaraca koja se mogu zatvoriti s vanjske strane. Šavovi su mu zavareni, patentni zatvarač pokriven, a vodeni stupac iznosi 3000 mm. U kompletu su priloženi štapovi, materijal za zatezanje i torba.

BERGER šator Neptun 3
758 Kn

Kvalitetan i praktičan šator Neptun 3 proizvođača, ima zaštitu za prtljagu od kiše, koja je ušivena i u hodniku.

BERGER kamp kuhinja ALU, crna
705 Kn

Dvodijelna kamp kuhinja Berger ALU ima radnu površinu i prostor za spremanje kuhinjske opreme. Jednostavno se postavlja.

BERGER kamp ormar M
532 Kn

Kamp ormar marke Berger sastoji se od 4 dijela s aluminijskim okvirom i podesivim nogama u visini.

BERGER Pregibna stolica Easy Stahl-Berger
178 Kn

Pregibna stolica Easy Stahl-Berger je vrlo kompaktna, te se može složiti vrlo jednostavno i spremiti u priloženu torbu. Odlikuje ju naslon za ruke s držačem za piće, udoban naslon za glavu i snažan okvir izrađen od kvalitetnih čeličnih šipki. Maksimalna nosivost stolice je 100 kg.

BERGER šator Neptun 4
987 Kn

Kvalitetan i priručan šator Neptun 4 proizvođača Berger oduševljava sa ušivenim tlom u predprostoru, visokim stupcu vode i izvrsnoj prozračenosti.