Berndorf-Sandrik set pribora za jelo Valencia, 30 komada
411 Kn 13,70 Kn/komad

Posljednji komad!

Set pribora za jelo Valencia marke Berndorf Sandrik ujedinjuje eleganciju i praktičnost. Komplet sadrži 30 komada pribora za jelo od kromiranog čelika u poklon setu.

Berndorf-Sandrik vilice za meso Profi-Line, 20 cm
132 Kn

Vilice za meso od nehrđajućeg čelika marke Berndorf-Sandrik su zasigurno kvalitetan proizvod koji bi morao biti prisutan u svakoj kuhinji. Izrađene su od nehrđajućeg čelika i imaju 20 cm dugu oštricu.

Berndorf-Sandrik Santoku nož Profi-Line, 17 cm
122 Kn

Santoku nož je namijenjen ljubiteljima azijske kuhinje. Odlikuje ga oblik japanskih noževa, te će se pobrinuti za odlično rezanje mesa, ribe i povrća. Seriju Profi-Line odlikuje čelična oštrica Rockwell 55.

Berndorf-Sandrik nož za povrće Profi-Line, 10 cm
79 Kn

Berndorf-Sandrik nož za povrće s fleksibilnom oštricom i ergonomskom drškom se lijepo prilagođava svakom dlanu. Ovaj nož je idealan za čišćenje i pripremu povrća, gljiva i salate. Seriju Profi-Line odlikuje čelična oštrica Rockwell 55.

Berndorf-Sandrik Toronto set pribora za jelo, 30 komada
428 Kn 14,27 Kn/komad

Set žlica, vilica, noževa, žlica za kavu i vilica za deserte, prikladan za 6 osoba. Idealna količina za višestruke posjete. Prerada u čeliku krom-nikal čelik 18/10. Set pribora za jelo Berndorf-Sandrik TORONTO je klasičnog oblika i stoga se savršeno uklapa na svaki stol.