Bialetti aparat za kavu Moka Express, 4 šalica
275 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti Moka Express (za 4 šalice) namijenjen je svim vrstama grijanja, osim indukcijskog.

Bialetti Moka aparat za kavu Brikka, 2 šalice
384 Kn

Moka aparat za kavu izrađeno je od kvalitetnog aluminija. Pruža talijanski način kuhanja kave pomoću pare pod pritiskom. Bialetti BRIKKA 2 CUPS dizajniran je za sve vrste grijanja osim indukcijskog.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, 3 šalica
224 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti Moka Express (za 3 šalice) namijenjen je svim vrstama grijanja, osim indukcijskog.

Bialetti Moka Express aparat za kavu, 2 šalice
213 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za dvije šalice espresso kave. Ima gumb protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Aparat za kavu Bialetti Moka Express, 2 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, 6 šalica
286 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za šest šalica espressa Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti kafetiera Moka Express, (6 šalica) namijenjeno je svim vrstama grijanja, osim indukcije.

Bialetti Moka Express aparat za kavu, crna, 2 šalice
359 Kn

Aparat za kavu prikladan je za dvije šalice espresso kave. Izrađena je od mješavine aluminija, čelika i silicija. Bialetti Moka Express aparat za kavu, 2 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti Moka Express aparat za kavu, crna, 4 šalice
390 Kn

Aparat za kavu prikladan je za dvije šalice espresso kave. Izrađena je od mješavine aluminija, čelika i silicija. Bialetti Moka Express aparat za kavu, 4 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti Moka Induction aparat za kavu, crvena, 2 šalice
359 Kn

Aparat za kavu prikladan je za dvije šalice espresso kave. Izrađena je od mješavine aluminija, čelika i silicija. Bialetti Moka Induction aparat za kavu, 2 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti Moka Induction aparat za kavu, crvena, 6 šalica
462 Kn

Aparat za kavu prikladan je za šest šalica espresso kave Izrađena je od mješavine aluminija, čelika i silicija. Bialetti Moka Induction aparat za kavu, 6 šalica prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, uključujući indukciju .

Bialetti Moka Easy aparat za kavu s timerom 230 V, 3 šalice
1.168 Kn

Aparat za kavu prikladan je za tri šalice espresso kave. Može se pohvaliti ugrađenim timerom i patentiranim ventilom za bogatu pjenu i intenzivan okus. Bialetti Moka Easy aparat za kavu, 3 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti Moka Elettrika aparat za kavu 230 V, 2 šalice
625 Kn

Aparat za kavu prikladan je za dvije šalice espresso kave. Ima robusnu ručku, gumb protiv izgaranja i indikator napajanja. Bialetti Moka Elettrika aparat za kavu 230 V, 2 šalice ima sustav grijanja s elektroničkim otporom.

Bialetti Moka Induction aparat za kavu, crvena, 4 šalice
390 Kn

Aparat za kavu prikladan je za četiri šalice espresso kave Izrađena je od mješavine aluminija, čelika i silicija. Bialetti Moka Induction aparat za kavu, 4 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, 1 šalica
191 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti kafetiera Moka Express, (1 šalica) namijenjeno je svim vrstama grijanja, osim indukcije.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, crni, 3 šalice
249 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti aparat za kavu Moka Express, (crni, 3 šalice) namijenjen je svim vrstama grijanja, osim indukcijskog.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, crvena, 1 šalica
155 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti aparat za kavu Moka Express, (crveni, 1 šalica) namijenjen je svim vrstama grijanja, osim indukcijskog.

Bialetti aparat za kavu Moka Express, crvena, 3 šalice
183 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave. Uključuje dizajn protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti aparat za kavu Moka Express, (crveni, 3 šalice) namijenjen je svim vrstama grijanja, osim indukcijskog.

Bialetti Moka Express aparat za kavu, crna, 1 šalica
196 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za jednu šalicu espresso kave Ima gumb protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti Moka Express aparat za kavu, 1 šalica prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.

Bialetti Moka Express aparat za kavu, crvena, 6 šalica
368 Kn

Moka aparat za kavu prikladan je za šest šalica espresso kave Ima gumb protiv opeklina, sigurnosni ventil i silikonsku ručku s umetkom od nehrđajućeg čelika. Bialetti Moka Express aparat za kavu, 6 šalice prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, osim indukcijskih.