Biederlack Cosy Luxury pokrivač, modra
554 Kn

Posljednji komad!

Atraktivna bjelkasta deka od 130 × 170 cm pristajat će na bilo kojem kauču. Također ju možete koristiti kao pokrivač. Divna deka će postati neophodna u vašem domu.

Biederlack deka Rust & Teal, Oriental
409 Kn

Posljednji komad!

Udobna deka Biederlack Purple Dream – Oriental, dolazi od marke Biederlack i grijat će vas u zimskim mjesecima. Pleteni pokrivač u zelenoj boji u veličini 150 × 200 cm se također može koristiti kao suvremeni ukras u vašem domu. Pokrivač se lako održava, a izrađen je od pamuka, poliakrila i poliestera

Biederlack Deka Sage Tones - Follow
327 Kn

Posljednji komad!

Deka Sage Tones – Follow proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanasvijetla sa kare uzorkom, svijetlo zelene i bež boje, s dimenzijama pokrivača 150 × 200 cm.

Biederlack Deka Sage Tones - Jade
339 Kn

Posljednji komad!

Deka Sage Tones – Jade proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Deka s lijepim cvjetnim uzorkom, u sivoj i zelenoj boji, s dimenzijama 145×180 cm.

Biederlack Deka Sage Tones - Whisper
409 Kn

Posljednji komad!

Deka Sage Tones – Whisper proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanasvijetla sa kare uzorkom, svijetlo zelene i bež boje, s dimenzijama pokrivača 150 × 200 cm.

Biederlack deka Rust & Teal, Grace
400 Kn

Udobna deka Biederlack Rust & Teal – Grace, dolazi od marke Biederlack i grijat će vas u zimskim mjesecima. Posteljina dvostranog uzorka veličine 150 × 200 cm se također može upotrijebiti kao suvremeni ukras da vaš dom bude ugodnijim. Pokrivač se lako održava, a izrađen je od pamuka, poliakrila i poliestera

Biederlack deka Modern Nomad - Aztec
400 Kn

Deka Modern Nomad – Aztec proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanlagan pokrivač sa svijetlim i tamnim bojama, dimenzije 150 × 200 cm.

Biederlack deka Modern Nomad - Ethnic
400 Kn

Deka Modern Nomad – Ethnic proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanlagan pokrivač s linijama u boji dimenzije 150 × 200 cm.

Biederlack Deka Modern Nomad - Various Terra
261 Kn

Deka Modern Nomad – Various Terra proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanlagan pokrivač u boji 130 × 170 cm.

Biederlack deka Purple Dream, Composition
400 Kn

Udobna deka Biederlack Purple Dream – Composition marke Biederlack će vas ugodno grijati tijekom zimskih mjeseci. Pletena deka u boji vina veličine 150 × 200 cm može se koristiti i kao moderan ukras u vašem domu. Deka je jednostavna za održavanje i izrađena je od pamuka, poliakrila i poliestera.

Biederlack deka Purple Dream, Knit Grey, siva
426 Kn

Udobna deka Biederlack Purple Dream – Knit Grey marke Biederlack će vas ugodno grijati tijekom zimskih mjeseci. Pletena deka u sivoj boji veličine 130 × 170 cm može se koristiti i kao moderan ukras u vašem domu. Deka je jednostavna za održavanje i izrađena je od poliakrila.

Biederlack deka Rust & Teal, Imposing
400 Kn

Udobna deka Biederlack Rust & Teal – Imposing, dolazi od marke Biederlack i grijat će vas u zimskim mjesecima. Pleteni pokrivač u zelenoj boji u veličini 150 × 200 cm se također može koristiti kao suvremeni ukras u vašem domu. Pokrivač se lako održava, a izrađen je od pamuka, poliakrila i poliestera

Biederlack Deka Sage Tones - Knit Salvia
327 Kn

Deka Sage Tones – Knit Salvia proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanlagan pokrivač u zelenoj boji dimenzija 130 × 170 cm.

Biederlack Deka Sage Tones - Salvia Ecru
422 Kn

Deka Sage Tones – Salvia Ecru proizvodi njemačka tvrtka Biederlack, koja se može pohvaliti više od stoljeća tradicije na tržištu. Izuzetno je mekanlagan pokrivač u zelenoj boji dimenzija 150 × 200 cm.

Biederlack pamučna deka Gelb Uni
415 Kn

Žuta dekabaršunastim obrubom u dimenzijama 150 × 200 cm, oduševit će vas svojom mekoćom. Deka marke Biederlack s pamučnom osnovom će biti novi univerzalni i praktični dodatak u vašem domu.

Tvrtka Biederlack je jedna između najvećih proizvođača deka na svijetu. Deke su napravljene iz kombinacije pamuka i Dralon-a. Mogu se oprati te su veoma izdržljive i veoma mekane. Niti dugotrajno korištenje, niti često pranje u utječu na gubitak savršenih boja.

Tvrtka Biederlack je jedna između najvećih proizvođača deka na svijetu. Deke su napravljene iz kombinacije pamuka i Dralon-a. Mogu se oprati te su veoma izdržljive i veoma mekane. Niti dugotrajno korištenje, niti često pranje u utječu na gubitak savršenih boja.