Bobánek nepromočiva torba/vreća
68 Kn

Posljednji komad!

Praktična torba Pogodno za umetanje čistih ili prljavih pelena. Izrađena je od vodonepropusnog materijala. Bobánek vodootporna torba može se koristiti za šetnju i putovanja.

Bobánek pelena za kupanje
66 Kn

Bambusove pelene za kupku prikladne su za malu djecu od otprilike 6 mjeseci . Velika im je prednost što se veličina može podesiti uz pomoć čepova, tako da pelena uvijek dobro pristaje. Izrađene su od vodonepropusnog PUL materijala s unutarnjom mrežicom i elastičnom oko opsega. Pogodni su za zatvoreni bazen, otvoreni bazen i more.

Bobánek muslinske pelene Duo Pack
104 Kn

Muslinske pelene, kao što znate, od majke. Mekana pelena od muslina (100% organski pamuk) je vrlo mekana, elastična i prozračna, pogodna za osjetljivu dječju kožu. Pogodna je za sigurnost djeteta ili za brisanje nakon kupanja, i odlično stoji, a vrlo se jednostavno slaže, lako se koristi u kolicima, kao zaštita od sunca ili od komaraca. Pranje povećava kvalitetu pelena.

Bobánek AIO pelene Premium Velcro
99 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporanistodobno prozračan. Unutarnja strana pelene je od bambus-ugljikovog poliestera, koji se brzo suši, odvaja vlagu od kože i dobro upija.

Bobánek Zaštitna majica dugih rukava
71 Kn

Vrpca s dugim rukavima je pogodna za djecu od 1. godine do 2. godine starosti. Bobánek zaštitna majica s dugim rukavima izrađena je od PUL materijala koji je istovremeno vodootporan i prozračan.

Bobánek donje gaće za preko pelena
89 Kn

Donje gaće pogodne su za sve vrste pelena od četvrtastih do višeslojnih. Nepropusne su i uvijek prozračne. Gumbi za zakopčavanje pojednostavljuju oblačenje i podešavanje veličine. Bobánek donje gaće za preko pelena su namijenjene za djecu od 5 kg do male djece.

Bobánek AIO pelena Premium sa zakopčavanjem na gumbe
110 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelene od bambusa AIO su namjenjene djeci od 5 kg do male djece.

Bobánek nepromočiva vreća
64 Kn

Nepromočiva vreća Boban napravljena je od nepromočivog materijala. Vreća je odličan pomoćnik na putovanjima, kada trebate pohraniti pelene ili kupaći kostim itd.

Bobánek AIO pelene Premium, Velcro
110 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelena Extra od AIO Velcro upijajuće pelene dizajnirana je za djecu od 5 kg do male djece.

Bobánek hlače/pelene za kupanje AIO
104 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporan i istodobno prozračan.

Bobánek pelena za kupanje
67 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje dojenčeta do 15 kg mase.
Veličina se regulira uz pomoć patenta. Osigurava udobnost tijekom korišenja.

Bobánek pelena za kupanje
74 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje do 15 kg težine djeteta. Gumbi za zakopčavanje pojednostavljuju oblačenje i podešavanje veličine. Ne morate umetnuti nikakve dodatne dijelove u pelene. Bobánek pelene će biti korisne bilo kojem roditelju jer su praktično dizajnirane.

Bobánek pelene od bambusa AIO s čičkom
115 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelena Extra od AIO Velcro upijajuće pelene dizajnirana je za djecu od 5 kg do male djece.

Bobánek set jastučića za prsa, 3 komada
89 Kn

Set jastučića za prsa (3 × 2 komada) koriste se kao jastučići za jednokratnu upotrebu. Međutim, lako ih možete oprati i ponovno koristiti. Ekološki su prihvatljivi i vrlo ugodni za kožu. Izvana je mekani PUL koji je vodootporan, ali i prozračan.