Bobánek majica s dugim rukavima
74,68 Kn

Majica s dugim rukavima Boban. Pogodna za djecu od približno 12 mjeseci do približno 2 godine (ovisno o veličini djeteta). Majica s dugim rukavima Boban napravljena je od PUL materijala, koji je prozračannepromočiv.

Bobánek AIO pelena Premium sa zakopčavanjem na gumbe
119,40 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelene od bambusa AIO su namjenjene djeci od 5 kg do male djece.

Bobánek AIO pelene Premium Velcro
112,13 Kn 108,40 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporanistodobno prozračan. Unutarnja strana pelene je od bambus-ugljikovog poliestera, koji se brzo suši, odvaja vlagu od kože i dobro upija.

Bobánek donje gaće za preko pelena
88,75 Kn

Donje gaće pogodne su za sve vrste pelena od četvrtastih do višeslojnih. Nepropusne su i uvijek prozračne. Gumbi za zakopčavanje pojednostavljuju oblačenje i podešavanje veličine. Bobánek donje gaće za preko pelena su namijenjene za djecu od 5 kg do male djece.

Bobánek donje hlače od bambusa sa čičkom
80,76 Kn

Donje hlače Boban napravljene su od 100% poliestera s poliuretanskim premazom. Nepropusne su i uvijek prozračne. Imaju čepove za jednostavno podešavanje veličine. Može ih koristiti dojenče od 5 kg do veličine mališana. Pogodne su za sve vrste pelena, kao što su kvadratne, višeslojne i hlače.

Bobánek hlače/pelene za kupanje AIO
112,13 Kn 108,40 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporan i istodobno prozračan.

Bobánek jastuk za previjanje
69,11 Kn

Jastuk za previjanje je lako sklopiti i uklopiti u redovnu torbu. Možete ga staviti u kolica ili ga koristiti kao zaštitu za madrac ispod djeteta. Bobánek jastuk za previjanje izrađen je od vodootpornog materijala PUL.

Bobánek muslinske pelene Duo Pack
112,13 Kn 108,40 Kn

Muslinske pelene, kao što znate, od majke. Mekana pelena od muslina (100% organski pamuk) je vrlo mekana, elastična i prozračna, pogodna za osjetljivu dječju kožu. Pogodna je za sigurnost djeteta ili za brisanje nakon kupanja, i odlično stoji, a vrlo se jednostavno slaže, lako se koristi u kolicima, kao zaštita od sunca ili od komaraca. Pranje povećava kvalitetu pelena.

Bobánek nepromočiva vreća
66,46 Kn

Nepromočiva vreća Boban napravljena je od nepromočivog materijala. Vreća je odličan pomoćnik na putovanjima, kada trebate pohraniti pelene ili kupaći kostim itd.

Bobánek pelena za kupanje
68,89 Kn 66,46 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje dojenčeta do 15 kg mase.
Veličina se regulira uz pomoć patenta. Osigurava udobnost tijekom korišenja.

Bobánek pelena za kupanje
73,80 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje do 15 kg težine djeteta. Gumbi za zakopčavanje pojednostavljuju oblačenje i podešavanje veličine. Ne morate umetnuti nikakve dodatne dijelove u pelene. Bobánek pelene će biti korisne bilo kojem roditelju jer su praktično dizajnirane.

Bobánek pelene od bambusa AIO s čičkom
119,40 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelena Extra od AIO Velcro upijajuće pelene dizajnirana je za djecu od 5 kg do male djece.

Bobánek podloga za presvlačenje
69,11 Kn

Vodootporna podloga za presvlačenje izrađena je od materijala PUL s izuzetno mekom površinom koja ne propušta vlagu. Lako se složi u vrećicu pogodnu za putovanja, prikladno za kolica ili kako bi zaštitili dječji madrac.

Bobánek Zaštitna majica dugih rukava
69,11 Kn

Vrpca s dugim rukavima je pogodna za djecu od 1. godine do 2. godine starosti. Bobánek zaštitna majica s dugim rukavima izrađena je od PUL materijala koji je istovremeno vodootporan i prozračan.

Bobánek AIO pelene Premium, Velcro
119,40 Kn

Upijajuća pelena sadrži sustav All in One, što je najjednostavnija vrsta tkanine koja nalikuje peleni za jednokratnu upotrebu. Unutrašnjost pelena je izrađena od bambusa koja se brzo suši, izvrsno upija vlagu i tako uklanja vlagu s kože. Pelena Extra od AIO Velcro upijajuće pelene dizajnirana je za djecu od 5 kg do male djece.