Boon Catch Bowl posuda, plavo zelena
65 Kn

Catch Bowl – Posuda s nastavkom za pijenje u plavo-zelenom dizajnu tvrtke Boon idealno je rješenje za djecu koja uče jesti samostalno. Ugrađeni držač koji se pruža prema bebi i pušta hranu natrag u posudu. Uz to je izrađen od mekanog elastičnog materijala koji se lako čisti i savija po rubovima.

Boon Squirt žlica za hranjenje s dozatorom
58 Kn

Squirt žlica za hranjenje s dozatorom smarke Boon nije obična žlica, već žlica i zdjelica za hranu u jednom. Ne riskirajte više nereda koji biste imali na klasičan način. Zahvaljujući prikladnom sustavu za zatvaranje, hranu možete sigurno zatvoriti da ne ispadne, pa je izvrstan dodatak za hranjenje, posebno u pokretu.

Boon poklon paket

Boon poklon paket

Ocjena: 4,6
208 Kn

Odličan poklon set Marke Boon s najprodavanijim i najdražim predmetima sjajno je rješenje za razigrano hranjenje djece i zabavno čišćenje u kući.

Boon Sprig vertikalno cjedilo za boce
111 Kn

Idealno pomagalo za sušenje boca i malih dijelova boca sa dudom za do 8 komada. Boon vertikalno cjedilo izrađeno je od sigurnih materijala bez BPA, ftalata i PVC-a.

Boon Travnjak za sušenje boca GRASS, mali, bijela
127 Kn

GRASS marke Boon mali je pretinac za odlaganje s travnjakom koji se svojim svestranim dizajnom uklapa u svaki interijer. Olakšava sušenje boce i duda. Bijeli savjeti čvrsto drže vašu osjetljive posude istovremeno pružajući dovoljnu količinu zraka za brzo sušenje.

Boon Patch cjedilo travnjak za staklenke, uski
111 Kn

Pacth cjedilo za kuhinju marke Boon jednostavno posuši staklenke i dude. Zelene lamele čvrsto i sigurno držite vaš krhki spremnik. Uz to, osiguravaju ulaz zraka, tako da se spremnik brzo osuši bez neugodnih mirisa. Zelena »trava« drži predmete u uspravnom položaju i idealna je za sušenje kuhinjskih alata svih oblika i veličina.

Boon Lawn cjedilo/travnjak, veliki, zelena
162 Kn

Lawn cjedilo marke Boon ima svestrani dizajn i pristaje u svaki dom. Olakšava sušenje bočica i duda. Zeleni vrhovi sigurno drže osjetljivo posuđe i osiguravaju dovod zraka za brzo sušenje.

Boon Star - presvlaka za kupaonu
65 Kn

Star presvlaka u obliku morske zvijezde marke Boon odlično je rješenje za kupaonu. Izniman prekriveni čep služi kao dobra membrana, kako voda ne bi otjecala. Uz to, djeca će se s nečim zabavljati, a kupanje će biti ugodno.

Boon blagovaonski set za djecu plavo-narančasta
106 Kn

Cijeli dječji set za djecu iz branda Boon s četiri različita odjeljka savršeno je rješenje za zabavne obroke. Odvojeni dijelovi omogućuju odvajanje hrane i neklizajuća donja strana fiksirana na površini stola i drži tanjur na mjestu.

Boon Posuda za slatkiše, okrugla, plava-narančasta
46 Kn

Round Snack Cup za djecu, robne marke Boon originalni je spremnik za slatkiše ili grickalice koji će uvijek biti korisni za djecu i njihove roditelje Dostupno s čvrstim dizajnom koji štiti kolačiće od pucanja – što također čini tavu idealnom za putovanja. Posuda se može podijeliti u dvije polovice radi jednostavnog čišćenja.

Boon Snug lonci za hranu, 2 komada
84 Kn

Prikladan pomagač koji nikada vašu hranu ne razbaca po podu. Te posude za hranu marke Boon možete koristiti kod kuće i na putu. Stavite kolačiće u lonac, pokrijte ga silikonskim poklopcem i dijete može lako izvaditi onoliko kolačića koliko mu treba.

Boon Snug posudice s poklopcem i slamkama, 7 komada
84 Kn

Lonci Snug marke Boon mogu koristiti djeca koja su dovoljno stara da piju samostalno, ali nisu dovoljna da ne bi prolili piće. Poklopci su izrađeni od 100% silikona i mogu se koristiti u bilo kojem loncu promjera 6,4–9,5 cm.

Boon Trip putno cjedilo
106 Kn

Trip putno cjedilo marke Boon je idealan alat za putovanje. Ovaj komplet dolazi s četkicom za bočice i dude i travnatno cjedilo. Komplet možete lako zaključati u praktičnoj kutiji i ponijeti ga sa sobom.