Boon Squirt žlica za hranjenje s dozatorom
60 Kn

Posljednji komad!

Squirt žlica za hranjenje s dozatorom smarke Boon nije obična žlica, već žlica i zdjelica za hranu u jednom. Ne riskirajte više nereda koji biste imali na klasičan način. Zahvaljujući prikladnom sustavu za zatvaranje, hranu možete sigurno zatvoriti da ne ispadne, pa je izvrstan dodatak za hranjenje, posebno u pokretu.

Boon Sprig vertikalno cjedilo za boce
111 Kn

Posljednji komad!

Idealno pomagalo za sušenje boca i malih dijelova boca sa dudom za do 8 komada. Boon vertikalno cjedilo izrađeno je od sigurnih materijala bez BPA, ftalata i PVC-a.

Boon Lawn cjedilo/travnjak, veliki, zelena
163 Kn

Lawn cjedilo marke Boon ima svestrani dizajn i pristaje u svaki dom. Olakšava sušenje bočica i duda. Zeleni vrhovi sigurno drže osjetljivo posuđe i osiguravaju dovod zraka za brzo sušenje.

Boon Trip putno cjedilo
107 Kn

Trip putno cjedilo marke Boon je idealan alat za putovanje. Ovaj komplet dolazi s četkicom za bočice i dude i travnatno cjedilo. Komplet možete lako zaključati u praktičnoj kutiji i ponijeti ga sa sobom.

Boon Travnjak za sušenje boca GRASS, mali, bijela
128 Kn

GRASS marke Boon mali je pretinac za odlaganje s travnjakom koji se svojim svestranim dizajnom uklapa u svaki interijer. Olakšava sušenje boce i duda. Bijeli savjeti čvrsto drže vašu osjetljive posude istovremeno pružajući dovoljnu količinu zraka za brzo sušenje.

Boon Catch Bowl posuda, plavo zelena
65 Kn

Catch Bowl – Posuda s nastavkom za pijenje u plavo-zelenom dizajnu tvrtke Boon idealno je rješenje za djecu koja uče jesti samostalno. Ugrađeni držač koji se pruža prema bebi i pušta hranu natrag u posudu. Uz to je izrađen od mekanog elastičnog materijala koji se lako čisti i savija po rubovima.

Boon blagovaonski set za djecu plavo-narančasta
107 Kn

Cijeli dječji set za djecu iz branda Boon s četiri različita odjeljka savršeno je rješenje za zabavne obroke. Odvojeni dijelovi omogućuju odvajanje hrane i neklizajuća donja strana fiksirana na površini stola i drži tanjur na mjestu.

Boon Posuda za slatkiše, okrugla, plava-narančasta
46 Kn

Round Snack Cup za djecu, robne marke Boon originalni je spremnik za slatkiše ili grickalice koji će uvijek biti korisni za djecu i njihove roditelje Dostupno s čvrstim dizajnom koji štiti kolačiće od pucanja – što također čini tavu idealnom za putovanja. Posuda se može podijeliti u dvije polovice radi jednostavnog čišćenja.

Boon Star - presvlaka za kupaonu
65 Kn

Star presvlaka u obliku morske zvijezde marke Boon odlično je rješenje za kupaonu. Izniman prekriveni čep služi kao dobra membrana, kako voda ne bi otjecala. Uz to, djeca će se s nečim zabavljati, a kupanje će biti ugodno.

Boon Patch cjedilo travnjak za staklenke, uski
112 Kn

Pacth cjedilo za kuhinju marke Boon jednostavno posuši staklenke i dude. Zelene lamele čvrsto i sigurno držite vaš krhki spremnik. Uz to, osiguravaju ulaz zraka, tako da se spremnik brzo osuši bez neugodnih mirisa. Zelena »trava« drži predmete u uspravnom položaju i idealna je za sušenje kuhinjskih alata svih oblika i veličina.

Boon Snug lonci za hranu, 2 komada
85 Kn

Prikladan pomagač koji nikada vašu hranu ne razbaca po podu. Te posude za hranu marke Boon možete koristiti kod kuće i na putu. Stavite kolačiće u lonac, pokrijte ga silikonskim poklopcem i dijete može lako izvaditi onoliko kolačića koliko mu treba.

Boon Snug posudice s poklopcem i slamkama, 7 komada
85 Kn

Lonci Snug marke Boon mogu koristiti djeca koja su dovoljno stara da piju samostalno, ali nisu dovoljna da ne bi prolili piće. Poklopci su izrađeni od 100% silikona i mogu se koristiti u bilo kojem loncu promjera 6,4–9,5 cm.