Bytezone ADVANCED gaming stol (GT06)
1.668 Kn

Kvalitetni stol za igrače video igara s RGB osvjetljenjem ima stabilnu radnu površinu uz koju dolazi velika podloga za miš i tipkovnicu.

Bytezone ELITE sit-stand gaming stol na podizanje (GT08)
2.613 Kn

Kvalitetni stol na podizanje za igrače video igara sa LED rasvjetom ima stabilnu radnu površinu za lako čišćenje. Sadrži i držač za slušalice, postolje za igraće ploče, držač za čašu i omogućuje lakšu organizaciju kabela. Možete ga koristiti u sjedećem ali i stojećem položaju. Visina se lako podešava motornim sustavom.

Bytezone Bytezone Racer gamerski stolac
782 Kn

Odlična cijena

S čeličnom konstrukcijom i ergonomskim dizajnom, stolica Bytezone Racer savršen je izbor za sve ljubitelje računalnih igara, kao i za uredske korisnike. Maksimalna nosivost stolca je 130 kg.

Bytezone Bytezone Fire gamerski stolac
821 Kn

Odlična cijena

Bytezone Fire je visokokvalitetni stolac sa čeličnom konstrukcijom i ergonomskim dizajnom koji omogućava ispravnije držanje. Pogodan je za sve ljubitelje računalnih igara, kao i uredski prostor. Nosivost stolca je 130 kg.

Bytezone STANDARD gaming stol (GT07)
1.229 Kn

Kvalitetni stol za igrače video igara sa LED rasvjetom ima stabilnu radnu površinu za lako čišćenje. Također dolazi s nosačem za slušalice, čašom i olakšava organizaciju kabela.