CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.
761 Kn

Dječji krevetić Daily Plus namijenjen je djeci staroj 0–36 mjeseci. Ima mnogo motiva koji će se zabavljati zajedno s vama i vašim djetetom. Također ima vrlo bogatu opremu: pozicioniranje na dnu, stol za presvlačenje, prostor za igračke, pokrivač i mreža protiv komaraca.

CAM kolica Compass

CAM kolica Compass

Ocjena: 4
1.505 Kn

Posljednji komad!

CAM kolica Compass vrlo su lagana i kompaktna te imaju aluminijski okvir. Pruža mogućnost proširenja krova, prostrane instalacije, pozicioniranja leđa i nogu te niza praktičnih dodataka.

CAM dječja kolica Curvi
1.170,50 Kn

Posljednji komad!

CAM kolica Curvi vrlo su kompaktna i lagana kolica s aluminijskim okvirom i dodacima (krov, torba, kišni ogrtač, košarica za kupnju). Kolica teže samo 5,9 kg i postavljena su na samo 85 cm. Podesiv su, sa sigurnosnim pojasom od 5 točaka i poklopcem koji se može skinuti.

CAM dječja kolica Cubo Evo
1.407,50 Kn

Posljednji komad!

Kolica Cubo Evo imaju podesiv naslon pa su prikladna od rođenja dalje. Za maksimalnu udobnost veće djece, kolica imaju mogućnost da dijete stavi noge na naslon. Kolica su čvrsta, možete ih jednostavno složiti jednom rukom.

CAM stolac za hranjenje Pappananna
875 Kn

Posljednji komad!

Dječji stolac za hranjenje CAM Pappananna je podesiv u 8 različitih pozicija, a zbog mekane podloge i sigurnosnog sustava s 5 točaka pruža sve što je potrebno za udobnost i sigurnost.

CAM stol za previjanje Volare 243
711 Kn

Posljednji komad!

CAM stol za previjanje Volare 243 potpuno je opremljen i odmah spreman za akciju. Sadrži stol, kadu, držač za higijenske dodatke i prostor za skladištenje. Čitav stol poslije slaganja ne zauzima puno prostora. Upotrebljeni materijali se mogu prati.

CAM stolac za hranjenje Campione
793 Kn

Praktični stolac za hranjenje Campione opremljen je tapeciranim sjedalom, koje se može podesiti u 6 položaja. Naslon sjedala može se namjestiti na 3 položaja, čime se pruža udobnost ne samo u hranjenju.

CAM stolac za hranjenje Campione 243
793 Kn

CAM stol za hranjenje Campione 243 je luksuzno prijestolje ne samo za prijeme, već i za opuštanje ili kreativne trenutke. Cijela stolica je sklopljiva i nudi mnogo mogućnosti podešavanja visine i položaja. Svi upotrijebljeni materijali su perivi, tako da ćete lako očistiti sve tragove hrane. Prikladno za djecu od 6. mjeseci starosti nadalje.

CAM Kada za djecu Baby Bagno
236 Kn

Cam kada za djecu ima novi ergonomski i ovalni oblik. Posuda ima praktične pretince za pohranu dodataka. Pogodno od rođenja do 6 mjeseci za ležanje i od 6 do 12 mjeseci kada možete oprati dijete dok sjedi.

CAM prijenosni krevetić Pisolino
672 Kn

Cam dječji krevetić Sonna je iznimno praktičan i lako prijenosan, a istovremeno pruža puno udobnosti za dijete. Dječji krevetić namijenjen je djeci od rođenja do 36 mjeseci.

CAM Putni krevetić Daily Plus 243
856 Kn

CAM postelja Daily Plus 243 je praktična je alternativa, ne samo na putu. Zahvaljujući jednostavnom sklapanju, vrlo je kompaktan i s kotačima možete premjestiti krevet tamo gdje trebate. Sadrži jastučnicu, putnu torbu i mrežu protiv komaraca. Primjereno za djecu do 36 mjeseci.

CAM Kada za djecu Bollicina
157 Kn

CAM kada Bollicina ima novu ergonomsku obradu s ovalnim oblikom i praktičnim pretincem za pohranu potrebnih higijenskih dodataka. Kada se može upotrebiti od rođenja do 6 mjeseci u ležećem položaju i od 6 do 12 mjeseci u sjedećem položaju.

CAM Gusto dječji stolac za hranjenje
1.313 Kn

CAM dječji stolac Gusto je praktičan i višenamjenski. Idealno mjesto za jelo, igru, kao i za spavanje. Zahvaljujući podesivom naslonu, stolac je pogodan za novorođenčad. Jednostavno sklapanje čini stolac kompatibilnim pratiteljem.

CAM ograda za krevet Limited 243
388 Kn

CAM zaštitna ograda za krevet Limited 243 štiti vaše dijete od pada iz kreveta. Odlična je pomoć tijekom djetetovog prelaska na veći krevet. Zahvaljujući univerzalnoj namijeni, barijeru možete koristiti praktički bilo gdje, samo je stavite ispod madraca. – Prikladno za djecu od 8. mjeseci do 5 godina.

CAM Pappananna dječji stolac za hranjenje
915 Kn

CAM dječji stolac za hranjenje Pappananna je prekrasan, i što je najvažnije, udoban stolac za malu djecu koja žele sjediti u istom stolcu kao i njihovi roditelji. Stolac je vrlo kompaktan i nudi brojne mogućnosti prilagodbe visine i promjene položaja. Primjeren je za djecu od rođenja do 36 mjeseci starosti.

CAM stol za previjanje s kadom Cambio
1.007 Kn

CAM stol za previjanje s kadom Cambio dolazi s raznim dodacima koji majkama mogu uštedjeti vremena. Stol za previjanje ima lijepu mekanu podlogu, dok cijeli stol nudi obilje prostora za pohranu dodataka. Pogodno za djecu od rođenja do 12 mjeseci.

CAM stolac za hranjenje Mini Plus 2014
602 Kn

Cam Mini Plus 2014 stolica za hranjenje je elegantna stolica s mekanim podstavljenim sjedalom i naslonom, koja djetetu daje potpunu udobnost tijekom hranjenja. Pladanj za hranu je prostran, tako da možete poslužiti cijeli obrok.