CAM stol za previjanje s kadom Cambio
1.027 Kn

Posljednji komad!

CAM stol za previjanje s kadom Cambio dolazi s raznim dodacima koji majkama mogu uštedjeti vremena. Stol za previjanje ima lijepu mekanu podlogu, dok cijeli stol nudi obilje prostora za pohranu dodataka. Pogodno za djecu od rođenja do 12 mjeseci.

CAM dječja kolica Curvi-25%
1.340 Kn 1.003 Kn

Posljednji komad!

CAM kolica Curvi vrlo su kompaktna i lagana kolica s aluminijskim okvirom i dodacima (krov, torba, kišni ogrtač, košarica za kupnju). Kolica teže samo 5,9 kg i postavljena su na samo 85 cm. Podesiv su, sa sigurnosnim pojasom od 5 točaka i poklopcem koji se može skinuti.

CAM dječja kolica Cubo Evo-19%
1.697 Kn 1.370 Kn

Posljednji komad!

Kolica Cubo Evo imaju podesiv naslon pa su prikladna od rođenja dalje. Za maksimalnu udobnost veće djece, kolica imaju mogućnost da dijete stavi noge na naslon. Kolica su čvrsta, možete ih jednostavno složiti jednom rukom.

CAM stol za previjanje Volare
676 Kn

Posljednji komad!

Praktičan stol koji se može konfigurirati i ima praktičnu ladicu skrivenu ispod pulta. Osim toga jednostavno se sklapa ili skuplja.

CAM stolac za hranjenje Pappananna-16%
885 Kn 743 Kn

Posljednji komad!

Dječji stolac za hranjenje CAM Pappananna je podesiv u 8 različitih pozicija, a zbog mekane podloge i sigurnosnog sustava s 5 točaka pruža sve što je potrebno za udobnost i sigurnost.

CAM ograda za krevet Limited 243
396 Kn

CAM zaštitna ograda za krevet Limited 243 štiti vaše dijete od pada iz kreveta. Odlična je pomoć tijekom djetetovog prelaska na veći krevet. Zahvaljujući univerzalnoj namijeni, barijeru možete koristiti praktički bilo gdje, samo je stavite ispod madraca. – Prikladno za djecu od 8. mjeseci do 5 godina.

CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.
874 Kn

Dječji krevetić Daily Plus namijenjen je djeci staroj 0–36 mjeseci. Ima mnogo motiva koji će se zabavljati zajedno s vama i vašim djetetom. Također ima vrlo bogatu opremu: pozicioniranje na dnu, stol za presvlačenje, prostor za igračke, pokrivač i mreža protiv komaraca.

CAM Putni krevetić Daily Plus 243
874 Kn

CAM postelja Daily Plus 243 je praktična je alternativa, ne samo na putu. Zahvaljujući jednostavnom sklapanju, vrlo je kompaktan i s kotačima možete premjestiti krevet tamo gdje trebate. Sadrži jastučnicu, putnu torbu i mrežu protiv komaraca. Primjereno za djecu do 36 mjeseci.

CAM stolac za hranjenje Campione 243
809 Kn

CAM stol za hranjenje Campione 243 je luksuzno prijestolje ne samo za prijeme, već i za opuštanje ili kreativne trenutke. Cijela stolica je sklopljiva i nudi mnogo mogućnosti podešavanja visine i položaja. Svi upotrijebljeni materijali su perivi, tako da ćete lako očistiti sve tragove hrane. Prikladno za djecu od 6. mjeseci starosti nadalje.

CAM Kada za djecu Baby Bagno
240 Kn

Cam kada za djecu ima novi ergonomski i ovalni oblik. Posuda ima praktične pretince za pohranu dodataka. Pogodno od rođenja do 6 mjeseci za ležanje i od 6 do 12 mjeseci kada možete oprati dijete dok sjedi.

CAM stolica za hranjenje Smarty Pop Col.
431 Kn

Lagana, kompaktna stolica Cam Smarty Pop s podesivom visinom sjedenja u 4 stupnja. Zamjenjivi stol za hranjenje. U potpunosti pogodna za putovanja. Raste zajedno s vašim djetetom.

CAM stol za previjanje Volare 243
728 Kn

CAM stol za previjanje Volare 243 potpuno je opremljen i odmah spreman za akciju. Sadrži stol, kadu, držač za higijenske dodatke i prostor za skladištenje. Čitav stol poslije slaganja ne zauzima puno prostora. Upotrebljeni materijali se mogu prati.

CAM Gusto dječji stolac za hranjenje
1.340 Kn

CAM dječji stolac Gusto je praktičan i višenamjenski. Idealno mjesto za jelo, igru, kao i za spavanje. Zahvaljujući podesivom naslonu, stolac je pogodan za novorođenčad. Jednostavno sklapanje čini stolac kompatibilnim pratiteljem.

CAM Kada za djecu Bollicina
160 Kn

CAM kada Bollicina ima novu ergonomsku obradu s ovalnim oblikom i praktičnim pretincem za pohranu potrebnih higijenskih dodataka. Kada se može upotrebiti od rođenja do 6 mjeseci u ležećem položaju i od 6 do 12 mjeseci u sjedećem položaju.

CAM Pappananna dječji stolac za hranjenje
934 Kn

CAM dječji stolac za hranjenje Pappananna je prekrasan, i što je najvažnije, udoban stolac za malu djecu koja žele sjediti u istom stolcu kao i njihovi roditelji. Stolac je vrlo kompaktan i nudi brojne mogućnosti prilagodbe visine i promjene položaja. Primjeren je za djecu od rođenja do 36 mjeseci starosti.

CAM posteljina Cullami
463 Kn

Tekstilni komplet za posteljinu CAM Cullami za djecu od rođenja sadrži pokrivač s mekanom podstavom i odvojivom presvlakom, koja je idealna za ljetno vrijeme i presvlaku za jastuk. Veličina pokrivača je 54 × 67 cm, veličina jastuka je 27 × 37 cm.