Captor kist za čišćenje Lenspen
32 Kn

Posljednji komad!

Kist za čišćenje brzo i učinkovito čisti kućište, površinu leće i zaslona. Obvezna oprema svakog fotografa.

Captor štitnik okulara Nikon DK-21
31 Kn

Posljednji komad!

Štitnik okulara Captor Nikon DK-21 služi za zaštitu okulara fotoaparata. Primjeren je za Nikon fotoaparate.

Captor držač poklopca objektiva
35 Kn

Zaštitna vrpca sprječava da izgubite poklopac objektiva. Univerzalan je, samoljepljiv i jednostavno se namješta na svaki poklopac.

Captor solarni blenda EW-60C
66 Kn

Posljednji komad!

Blenda za objektive Canon EF-S 18–55mm f3.5–5.6, EF 28–80mm f3.5–5.6 II, EF 28–90mm f4–5.6 II USM, EF 28–90mm f4–5.6 II.

Captor makro reverse adapter za Nikon, 58 mm
66 Kn

Captor makro reverse adapter za Nikon 58 mm omogućava obrnuto namještanje običnog objektiva za makro snimanje na fotoaparat. Na jednoj strani ima bajunetni nastavak, a na drugoj muški navoj 58 mm. Primjeren je za Nikon fotoaparate.

Captor makro reverse adapter za Canon, 52 mm
66 Kn

Captor makro reverse adapter za Canon, 52 mm omogućava obrnuto namještanje običnog objektiva za makro snimanje na fotoaparat. Na jednoj strani ima bajunetni nastavak, a na drugoj muški navoj 52 mm. Primjeren je za Canon fotoaparate.

Captor makro reverse adapter za EOS, 67 mm
66 Kn

Captor makro reverse adapter za EOS 67 mm omogućava obrnuto namještanje običnog objektiva za makro snimanje na fotoaparat. Na jednoj strani ima bajunetni nastavak, a na drugoj muški navoj 67 mm. Primjeren je za Canon EOS fotoaparate.

Captor makro reverse adapter za Nikon, 52 mm
66 Kn

Captor makro reverse adapter za Nikon 52 mm omogućava obrnuto namještanje običnog objektiva za makro snimanje na fotoaparat. Na jednoj strani ima bajunetni nastavak, a na drugoj muški navoj 52 mm. Primjeren je za Nikon fotoaparate.

Captor štitnik okulara Canon EF
32 Kn

Štitnik okulara Captor Canon EF učinkovito sprječava ulaz neželjenog svjetla. Primjeren je za Canon fotoaparate.

Captor makro reverse adapter za EOS, 58 mm
66 Kn

Captor makro reverse adapter za EOS 58 mm omogućava obrnuto namještanje običnog objektiva za makro snimanje na fotoaparat. Na jednoj strani ima bajunetni nastavak, a na drugoj muški navoj 58 mm. Primjeren je za Canon EOS fotoaparate.