COSING pjena za igranje puzzle Tvary - 10 komada
57 Kn

Pjenasta podloga s različitim oblicima u boji koju lako možete sastavljati kao slagalicu. Odličan dodatak za igranje vaših najmlađih, ujedno je odlična podloga za sjedenje.

COSING plahta, pamučna 60x120 cm
41 Kn

Cosing pamučne plahte dostupne su u različitim nježnim bojama. Dimenzije plahte su 60×120 cm. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING krevet od bukve
451 Kn

Posljednji komad!

Cosing krevet od bukve pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine i ima pod podesiv u 3 položaja.

COSING 3-dijelna posteljina
158 Kn

Posljednji komad!

Cosing posteljina se sastoji od presvlake za pokrivač, presvlake za jastuk i zaštitnog jastuka za uzglavlje.

COSING frotir plahta 60 x 120 cm
78 Kn

Posljednji komad!

Cosing plahta dostupna je u različitim nježnim bojama. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING plahta od frotira 60x120cm
51 Kn

Posljednji komad!

Cosing plahta dostupna je u različitim nježnim bojama. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING stolica za jelo Viktoria - Zvijezda, bukva
383 Kn

Stolica od bukve marke Cosing opremljena je sigurnosnim pojasevima i mekanim PVC umetkom, a nadopunjena je veselim slikama. Stolica također uključuje plastičnu policu koja se lako čisti. Prikladno za djecu do 4. godine starosti!

COSING EVA Puzzle podloga – Vozila, 32 x 32 x 1 cm (10 komada)
68,46 Kn

Podstava od pjene u obliku velike slagalice koja razvija dječju kreativnost i senzomotoričke vještine. Izrađena je od mekanog materijala, koji istodobno djeluje toplinski izolirajuće, tako da djeca neće sjediti na hladnom. COSING EVA Puzzle podloga – Vozila, 32 × 32 × 1 cm (10 komada) šarenog su dizajna i izvrstan su dodatak dječjoj sobi.

COSING dječji krevetić, bukva, 60 x 120 cm
433 Kn

Cosing krevetić 60 × 120 cm je klasični drveni krevetić za djecu izrađen od masivnog bukovov drveta. Ima ogradicu podesivu po visini u tri stupnja.

COSING EMA putnička kabina
420 Kn

Jaslice je lako preklopiti i nositi, što je čini idealnom za putovanja. Uključeni su i podloga i preklopna torba za nošenje. COSING EMA putne jaslice imaju tvrduotpornu konstrukciju. Zahvaljujući perivoj površini, održavanje je jednostavno. Ima okrugli bočni ulaz s patentnim zatvaračem.

COSING dječji madrac 120 × 60 × 7 cm
99 Kn

Cosing dječji madrac 120 × 60 s uklonjivom pamučnom presvlakom. Točno dovoljno je tvrda te je preporučuju i doktori. Puna je lijepih dječjih motiva.

COSING klinasti jastuk/madrac Air
100 Kn

Klinasti jastuk/madrac Air za dojenčad pmarke Cosing s regurgitacijom (refluks želučanog soka), probavnim smetnjama, infekcijama uha, prehladom i drugim upalama dišnih putova, preporučujemo prekrivanje zračnog jastuka. Visoka kontrola tjelesne temperature osigurava da se vaše dijete ne znoji dok spava.

COSING krevet PICCOLO

COSING krevet PICCOLO

Ocjena: 3,4
438 Kn

Cosing krevet Piccolo veličine 88 × 44 cm je priključiv na roditeljski krevet. Omogućuje podešavanje visine rešetke. Napravljen je od tvrde i trajne bukovine.

COSING Krevet Kamil, 120x60 - drvo/bijela
744 Kn

Dječji krevet Kamil, marke COSING, omogućuje vašemu djetetu kvalitetan i nesmetan san. Rešetka je podesiva na tri visine, tako da ju možete prilagoditi s rastom djeteta. Krevet je izrađen od čvrstog i kvalitetnog bukova drva,

COSING madrac Latex, 10 cm
361 Kn

10 cm cm Latex madrac Cosing ima visok udio antialergijske PUR pjene, a njegova otvorena ćelijska struktura omogućava učinkovitu cirkulaciju zraka i uklanjanje vlage. Madrac ima izvrsna ortopedska svojstva i potiče pravilan razvoj djeteta.

COSING 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
101 Kn

Dvodijelni set za posteljinu sastoji se od jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING Comfort 4-dijelni komplet posteljine, cvjetni uzorak
302 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING trodijelni komplet posteljine De Luxe Pčela
256 Kn

Cosing trodijelni komplet posteljine De Luxe Pčela za poplun, jastuk i podlogu za glavu. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING 3-dijelni komplet posteljine, panda
188 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 4-dijelni set posteljine Comfort
329 Kn

4-dijelni komplet Cosing sadrži prevlaku za pokrivač, prevlaku za jastuke, jastuk Mantinelbaldahin. Vaše dijete će imati udoban san zahvaljujući prekrasnom materijalu od 100% pamuka, pogodan za osjetljivu dječju kožu. Certifikat PZH, Oeko-Tex Standard.

COSING Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
302 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING dječji krevet MAGDA
812 Kn

Dječji krevet MAGDA pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING jastuk Sleeplease
340 Kn

Cosing jastuk Sleeplease je višenamjenski prijenosni dječji jastuk koji se može staviti na veliki bračni krevet, klasične dječje jaslice, kolijevku, sjedalicu, kolica ili bilo gdje drugdje. Uvijek ćete znati da je vaše dijete sigurno. Jastuk, zbog svoje veličine, stvara zaštitni prostor. Dakle, možete bezbrižno staviti jastuk na bračni krevet. Možete ga postaviti na kauč, bez brige da će dijete pasti. U isto vrijeme to dopušta djeci priliku za spavanje na boku, ako pate od dojenački grčeva.

COSING komplet za dječja kolica-13%
160 Kn 138,43 Kn

Odlična cijena

Komplet za dječja kolica MINKY, robne marke COSING, uključuje jastuk, presvlaku za jastuk, pokrivač. Obrada je dvostrana s materijalom MINKY s jedne strane i pamukom s druge strane. Koriste se testirani i bezopasni materijali, udobni za dječju kožu. Veličina jastuka je 30×40 i presvlake 60×70 cm.

COSING posteljina Jersey, 120x60 cm
53 Kn

Posteljina za dječji krevet, marke COSING izrađena je od udobnog pamučnog materijala koji pomaže održavati sterilnu okolinu za vaše dijete. Dimenzije posteljine su izrađene tako da odgovaraju dječjim madracima.

COSING dječji jastuk + pokrivač, 100 x 135 cm
119 Kn

Dječji jastuk i pokrivač, dimenzija 40 × 60 cm in 100 × 135 cm, izrađeni su od antialergijskih materijala. Izuzetno su mekani na dodir i pružaju toplinu. Jastuk i pokrivač peru se na 40 ° C.

COSING jastuk Minky

COSING jastuk Minky

Ocjena: 4,4
52 Kn

Udoban jastuk Minky omogućuje djetetu opušteno putovanje s odličnom udobnošću. Djeca su tiša na putu, a istodobno drže glavu u ispravnom položaju. Jastuk je pogodna za djecu od oko 2 godine. Dizajniran je za smanjenje vibracija. Iz tog razloga, preporučujemo ga svim roditeljima koji se brinu za sigurnost svoje djece i njihovu udobnost tijekom putovanja.

COSING Minky leptir dječji jastuk
55 Kn

Jastuk u obliku leptira može se koristiti kao nosač glave ili kao drug za igru. Navlaka ima dvije strane, od kojih je jedna izrađena od pamuka, a druga od poliestera. Jastuk za bebe Cosing Minky leptir zadovoljava Öko-Tex Standard 100, koji osigurava zdravstvenu sigurnost materijala. Punilo je izrađeno od poliesterskih protualergijskih šupljih vlakana.

COSING Deka Minka

COSING Deka Minka

Ocjena: 5
126,90 Kn

Deka je prikladna za dječja kolica, igralište, dječji krevetić ili autosjedalicu. Ima vrlo ugodnu površinu koja zagrijava bebu i pruža joj udobnost. Cosing Blanket Minky ima cjelogodišnju upotrebu. Izrađen je s jedne strane od pamučnog materijala, s druge strane od poliestera. Riječ je o visokokvalitetnim tkaninama koje su u skladu s certifikatima Öko-Tex Standard 100 i PZH.

COSING Dvodijelni set posteljine
132,90 Kn

Posteljina je izrađena od 100% pamuka, koji je ugodan na dodir i pruža potrebnu udobnost tijekom spavanja. Udovoljava certifikatima kvalitete PZH, Oeko-Tex. IZBOR Dvodijelni set posteljine također impresionira sretnim slikama. Posteljina omogućuje visok stupanj varijabilnosti jer na svakoj strani ima drugačiji motiv.

COSING Mika 3-dijelni komplet posteljine
196 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing Mika 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING SleePlease brzo zamotajte pokrivač
88,59 Kn

SleePlease brzo zamotajte pokrivač Materijal je pamuk (površina) i poliesterska vlakna (unutrašnjost). Pogodan je za cjelogodišnju upotrebu. Oduzimanje pokrivača SLEEPLEASE pružit će djetetu udobnost i zaštitu od hladnoće. Jakna je mekana i ugodna na dodir. Poplun je pogodan za dječja kolica ili dječji krevetić.