COSING pjena za igranje puzzle Tvary - 10 komada
52,10 Kn

Posljednji komad!

Pjenasta podloga s različitim oblicima u boji koju lako možete sastavljati kao slagalicu. Odličan dodatak za igranje vaših najmlađih, ujedno je odlična podloga za sjedenje.

COSING jastuk za dojenje Sleeplease
190 Kn

Posljednji komad!

Cosing jastuk za dojenje je višenamjenski: služi za lakše dojenje djece, trudnicama kao podrška pri spavanju na strani te mališanima pruža idealnu poziciju za hranjenje.

COSING plahta, pamučna 60x120 cm
40 Kn

Cosing pamučne plahte dostupne su u različitim nježnim bojama. Dimenzije plahte su 60×120 cm. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING dvodijelni komplet posteljine Ovčica
92,60 Kn

Akcija

Cosing dvodijelni komplet posteljine za poplun i jastuk. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING Krevet Kamil, 120x60 - drvo/bijela
680 Kn

Posljednji komad!

Dječji krevet Kamil, marke COSING, omogućuje vašemu djetetu kvalitetan i nesmetan san. Rešetka je podesiva na tri visine, tako da ju možete prilagoditi s rastom djeteta. Krevet je izrađen od čvrstog i kvalitetnog bukova drva,

COSING trodijelni komplet posteljine De Luxe Pčela
232,90 Kn

Posljednji komad!

Cosing trodijelni komplet posteljine De Luxe Pčela za poplun, jastuk i podlogu za glavu. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING 4-dijelni set posteljine Comfort
251,50 Kn

Posljednji komad!

4-dijelni komplet Cosing sadrži prevlaku za pokrivač, prevlaku za jastuke, jastuk Mantinelbaldahin. Vaše dijete će imati udoban san zahvaljujući prekrasnom materijalu od 100% pamuka, pogodan za osjetljivu dječju kožu. Certifikat PZH, Oeko-Tex Standard.

COSING dječji krevet OSCAR
773 Kn

Posljednji komad!

Dječji krevet OSCAR pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING 3-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
163 Kn

Posljednji komad!

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 3-dijelni komplet posteljine, cvjetni uzorak
158 Kn

Posljednji komad!

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING jastuk Minky

COSING jastuk Minky

Ocjena: 4,3
51 Kn

Posljednji komad!

Udoban jastuk Minky omogućuje djetetu opušteno putovanje s odličnom udobnošću. Djeca su tiša na putu, a istodobno drže glavu u ispravnom položaju. Jastuk je pogodna za djecu od oko 2 godine. Dizajniran je za smanjenje vibracija. Iz tog razloga, preporučujemo ga svim roditeljima koji se brinu za sigurnost svoje djece i njihovu udobnost tijekom putovanja.

COSING vreća za spavanje za krštenje
89 Kn

Cosing Wrap vreća za spavanje za dojenčad s praktičnim i brzim zatvaranjem za jednostavan pristup do djeteta. Veličina: 80 × 80 cm.

COSING posteljina Jersey, 120x60 cm
52 Kn

Posljednji komad!

Posteljina za dječji krevet, marke COSING izrađena je od udobnog pamučnog materijala koji pomaže održavati sterilnu okolinu za vaše dijete. Dimenzije posteljine su izrađene tako da odgovaraju dječjim madracima.

COSING krevet od bukve
445 Kn

Cosing krevet od bukve pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine i ima pod podesiv u 3 položaja.

COSING dječji krevetić, bukva, 60 x 120 cm
366 Kn

Cosing krevetić 60 × 120 cm je klasični drveni krevetić za djecu izrađen od masivnog bukovov drveta. Ima ogradicu podesivu po visini u tri stupnja.

COSING madrac Latex, 10 cm
357 Kn

10 cm cm Latex madrac Cosing ima visok udio antialergijske PUR pjene, a njegova otvorena ćelijska struktura omogućava učinkovitu cirkulaciju zraka i uklanjanje vlage. Madrac ima izvrsna ortopedska svojstva i potiče pravilan razvoj djeteta.

COSING Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
272 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING Mika 3-dijelni komplet posteljine
163 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing Mika 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING krevet PICCOLO

COSING krevet PICCOLO

Ocjena: 3,2
433 Kn

Cosing krevet Piccolo veličine 88 × 44 cm je priključiv na roditeljski krevet. Omogućuje podešavanje visine rešetke. Napravljen je od tvrde i trajne bukovine.

COSING Comfort 4-dijelni komplet posteljine, cvjetni uzorak
272 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING jastuci Mantinel
233 Kn

Jastuci Mantila su izrađeni od 100% pamuka, u paketu dolazi 6 jastuka veličine 35 × 30 cm. Punjenje je izrađeno od visoko kvalitetnih anti-alergijskih kuglica od šupljeg vlakna i po zasluzi dvostrano obojenom dizajnu jastuka, možete ih namjestiti prema vašem ukusu. Dijete će spavati na sigurnom i udobnom, mirno i sretno.

COSING 3-dijelni komplet posteljine, panda
163 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela
342 Kn

Cosing 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela za poplun, jastuk, podlogu za glavu i zavjesa. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
99 Kn

Dvodijelni set za posteljinu sastoji se od jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING dječji krevet MAGDA
804 Kn

Dječji krevet MAGDA pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING vreća za spavanje za bebe
98 Kn

Dječja vreća za spavanje marke COSING neophodna je pomoć u prvim tjednima života djeteta. Pruža miran san, udobnost, toplinu i osjećaj sigurnosti. Također se koristi kao poplun za igru, za dječji krevetić. Ugodan materijal, moderan dizajn. Veličina 75×75 cm.