COSING dječji krevet OSCAR
788,23 Kn

Posljednji komad!

Dječji krevet OSCAR pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING plahta, pamučna 60x120 cm
68,59 Kn

Posljednji komad!

Cosing pamučne plahte dostupne su u različitim nježnim bojama. Dimenzije plahte su 60×120 cm. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING frotir plahta 60 x 120 cm
122 Kn

Posljednji komad!

Cosing plahta dostupna je u različitim nježnim bojama. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING jastuk za dojenje Sleeplease
225,82 Kn

Cosing jastuk za dojenje je višenamjenski: služi za lakše dojenje djece, trudnicama kao podrška pri spavanju na strani te mališanima pruža idealnu poziciju za hranjenje.

COSING 3-dijelni komplet posteljine, cvjetni uzorak
179 Kn

Posljednji komad!

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING trodijelni komplet posteljine Comfort Ovčica
228,82 Kn

Posljednji komad!

Cosing trodijelni komplet posteljine za poplun, jastuk i podlogu za glavu. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING 4-dijelni set posteljine Comfort
285,80 Kn

Posljednji komad!

4-dijelni komplet Cosing sadrži prevlaku za pokrivač, prevlaku za jastuke, jastuk Mantinelbaldahin. Vaše dijete će imati udoban san zahvaljujući prekrasnom materijalu od 100% pamuka, pogodan za osjetljivu dječju kožu. Certifikat PZH, Oeko-Tex Standard.

COSING vreća za spavanje za krštenje
150,50 Kn

Posljednji komad!

Cosing Wrap vreća za spavanje za dojenčad s praktičnim i brzim zatvaranjem za jednostavan pristup do djeteta. Veličina: 80 × 80 cm.

COSING dječji krevetić, bukva, 60 x 120 cm
524,23 Kn

Cosing krevetić 60 × 120 cm je klasični drveni krevetić za djecu izrađen od masivnog bukovov drveta. Ima ogradicu podesivu po visini u tri stupnja.

COSING jastuk Minky
56,85 Kn

Udoban jastuk Minky omogućuje djetetu opušteno putovanje s odličnom udobnošću. Djeca su tiša na putu, a istodobno drže glavu u ispravnom položaju. Jastuk je pogodna za djecu od oko 2 godine. Dizajniran je za smanjenje vibracija. Iz tog razloga, preporučujemo ga svim roditeljima koji se brinu za sigurnost svoje djece i njihovu udobnost tijekom putovanja.

COSING Krevet Kamil, 120x60 - drvo/bijela
669 Kn

Dječji krevet Kamil, marke COSING, omogućuje vašemu djetetu kvalitetan i nesmetan san. Rešetka je podesiva na tri visine, tako da ju možete prilagoditi s rastom djeteta. Krevet je izrađen od čvrstog i kvalitetnog bukova drva,

COSING dječji krevet MAGDA
788,23 Kn

Dječji krevet MAGDA pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING krevet KAMIL
671,02 Kn

Cosing krevet Kamil pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine. Ima podesiv pod u 3 položaja i uklonjive bočne stranice.

COSING krevet od bukve
465,91 Kn

Cosing krevet od bukve pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine i ima pod podesiv u 3 položaja.

COSING krevet PICCOLO

COSING krevet PICCOLO

Ocjena: 3,3
436,60 Kn

Cosing krevet Piccolo veličine 88 × 44 cm je priključiv na roditeljski krevet. Omogućuje podešavanje visine rešetke. Napravljen je od tvrde i trajne bukovine.

COSING jastuci Mantinel
242,89 Kn

Jastuci Mantila su izrađeni od 100% pamuka, u paketu dolazi 6 jastuka veličine 35 × 30 cm. Punjenje je izrađeno od visoko kvalitetnih anti-alergijskih kuglica od šupljeg vlakna i po zasluzi dvostrano obojenom dizajnu jastuka, možete ih namjestiti prema vašem ukusu. Dijete će spavati na sigurnom i udobnom, mirno i sretno.

COSING 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
109 Kn

Dvodijelni set za posteljinu sastoji se od jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing 2-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 3-dijelni komplet posteljine, panda
179 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 3-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
179 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing 3-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela
381,42 Kn

Cosing 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela za poplun, jastuk, podlogu za glavu i zavjesa. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING Comfort 4-dijelni komplet posteljine, cvjetni uzorak
289 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima
289 Kn

Četverodijelni set sastoji se od mekog jastuka, baldahina, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka što je ugodno na dodir i pogodno za osjetljivu dječju kožu. Cosing Comfort 4-dijelni set posteljine, božur s flamingosima lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING Mika 3-dijelni komplet posteljine
179 Kn

Trodijelni set sastoji se od mekog jastuka, jastučnice i pokrivača. Pričvršćuje se uz pomoć klasičnog patentnog zatvarača. Izrađen je od 100 % pamuka koji je mekan na dodir. Cosing Mika 3-dijelni set posteljine lako operete u perilici za rublje na 30°C

COSING pjena za igranje puzzle Tvary - 10 komada
66,23 Kn

Pjenasta podloga s različitim oblicima u boji koju lako možete sastavljati kao slagalicu. Odličan dodatak za igranje vaših najmlađih, ujedno je odlična podloga za sjedenje.

COSING posteljina Jersey, 120x60 cm
69 Kn

Posteljina za dječji krevet, marke COSING izrađena je od udobnog pamučnog materijala koji pomaže održavati sterilnu okolinu za vaše dijete. Dimenzije posteljine su izrađene tako da odgovaraju dječjim madracima.

COSING vreća za spavanje za bebe
109,40 Kn

Odlična cijena

Dječja vreća za spavanje marke COSING neophodna je pomoć u prvim tjednima života djeteta. Pruža miran san, udobnost, toplinu i osjećaj sigurnosti. Također se koristi kao poplun za igru, za dječji krevetić. Ugodan materijal, moderan dizajn. Veličina 75×75 cm.

COSING vreća za spavanje za nosiljku
168 Kn

Cosing vreća za spavanje će vam zbog praktičnog Velco zatvaranja omogućiti jednostavan dostup do djeteta. Veličina: 85 × 35 cm.

COSING zimska vreća Klasik
209,65 Kn

Dodatnih 10 % popusta s promo kodom MVRECA19. Akcija vrijedi do 20.10.2019 ili do prodaje zalihe.
Zimska vreća Klasik je iznimno moderna i funkcionalna. Svojim sastavom štiti djete od hladnoće, te se u potpunosti prilagođava svim kolicima.