Dakine dječje rukavice YUKON GLOVE
231 Kn

Posljednji komad!

Dječje rukavice su opremljene s unutarnjom podlogom od flisa, koja primjereno grije. Vodoodbojni materijal idealan je izbor za zimske zabave. Dječje rukavice Dakine YUKON GLOVE pronaći će uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine dječje rukavice SCRAMBLER MITT
219 Kn

Dječje rukavice su opremljene s unutarnjom podlogom od flisa, koja primjereno grije. Priložena je kvalitetna DK Dry rafinirana membrana nad zapešćem. Dječje rukavice Dakine SCRAMBLER MITT pronaći će uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine dječje rukavice TRACKER GLOVE
288 Kn

Posljednji komad!

Dječje rukavice su opremljene s unutarnjom podlogom od flisa, koja primjereno grije. Uključuje kvalitetnu vodootpornu membranu DK Dry i ručni zglob. Dječje rukavice Dakine TRACKER GLOVE pronaći će uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine dječje rukavice ROVER
481 Kn

Rukavice za djecu opremljene su vodoodbojnom organskom kožom na dlanu. Uključuje kvalitetnu vodootpornu Gore-Tex membranu i zatezanje zgloba. Dječje rukavice Dakine ROVER pronaći će uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine dječje rukavice TRACKER MITT
288 Kn

Dječje rukavice su opremljene s unutarnjom podlogom od flisa, koja primjereno grije. Uključuje kvalitetnu vodootpornu membranu DK Dry i ručni zglob. Dječje rukavice Dakine TRACKER MITT pronaći će uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine pernica School Case Arugam
142 Kn

Lijepa školska pernica s pojačanim stranama dimenzija 22 × 5 × 10 cm se zatvara na patent. DAKINE School Case Nightflowe je opremljena džepom s četiri gumene omče za spremanje vaših stvari. Pernica sadrži mrežasti džep na patent. Primjerno za djecu stariju od 6 godina.

Dakine Hornet Mitt dječje rukavice
132 Kn

Dječje rukavice opremljeni su unutarnjim oblogom od flis koji se prikladno zagrijava. Praktična obrada za oblačenje jakne Dječje rukavice Dakine HORNET MITT za uporabu u sportskim aktivnostima kao što su skijanje ili snowboard.

Dakine Vert Rail Wallet novčanik
115 Kn

Pregledan novčanik ima praktično kopčanje na čičak. Sadrži odvojene pretince za kartice, novčanice i dokumente. Manji džep se zatvara patentom. Dakine Vert Rail Wallet pogodan je za sve.

Dakine dječje rukavice BRAT MITT
172 Kn

Dječje rukavice su opremljene s unutarnjom podlogom od flisa, koja primjereno grije. Bočna obrada pričvršćivanja osigurava jednostavno postavljanje. Dječje rukavice Dakine BRAT MITT naći će svoju upotrebu.

Dakine školski ruksak Evelyn, 26 l
548 Kn

Školski ruksak voluman 26 L ima dvostrani zatvarač na glavnom džepu. DAKINE Evelyn uključuje predio za prijenosno ili tablet računalo. Ima izolacijski džep za hranu i piće za praktično korištenje. Vaš učenik će tako imati svoje prijenosno računalo, udžbenik i užinu uvijek pri ruci.

Tvrtka Dakine počela je s radom 1979. godine. Podružnicu je otvorila 1989. godine u Sjevernoj Americi.

Tvrtka Dakine počela je s radom 1979. godine. Podružnicu je otvorila 1989. godine u Sjevernoj Americi.