DBB Remond dječja prijenosna putna kahlica
202 Kn

Posljednji komad!

Praktična kutija s dizajnom, koja je spremna za korištenje u bilo koje vrijeme, bilo gdje i ne samo u pokretu. Na vrhu kutije nalazi se prostor za vlažne maramice. Lako se nositi rukom. Čak i na putu, nećete morati biti zabrinuti da nemate toaletne potrepštine. Kahlicu možete uzeti bilo gdje.

DBB Remond podbradak
43 Kn

Posljednji komad!

Prekrasni pamučni podbradak s motivom životinja. Zatvaranje na čičak umjesto vezanja omogućuje da se podbradak prilagodi djetetovom vratu. Trake s dvostrukom debljinom pružaju potpunu zaštitu vašem djetetu.

DBB Remond podbradak, 3 komada
144 Kn 123,30 Kn

Posljednji komad!

Praktični komplet tri podbratka s dječjim motivom. Imaju džep u koji padaju ostatci hrane što osigurava manje nereda. Jednostavno ih spakirajte i uzmite sa sobom kad ih trebate.

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posuda, tanjur, žlica
84 Kn

Praktični komplet, osmišljen posebno za putovanje s djetetom. Hranu možete spremiti odvojeno, s poklopcem, ili ju zamrznuti. Posuda i poklopac se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici. Serviranje na tanjuru s priloženom žlicom. Svi dijelovi mogu se oprati u stroju za pranje posuđa.

DBB Remond dječja boca sa širokim vratom od tritana, 125 ml
51,75 Kn

Dječja boca kapaciteta 125 ml i obradom od tritana koji izgleda kao staklo. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

DBB Remond dječja bočica Vintage, 240 ml
58 Kn

Dječja bočica 240 ml izrađena od borosilikatnog stakla je mehanička i otporna na toplinu za djecu od prvih dana. Praktična bočica s navojnim čepom, silikonski usnik s dvije rupe pruža potpunu kontrolu doziranja hrane, zahvaljujući profesionalnoj naljepnici izravno na boci.

DBB Remond dječja kadica, od 0-3 godine
197 Kn

Dječja kadica za najmlađe od rođenja do 3 godine starosti. Kadica ima podlogu i ručke protiv klizanja. Na dnu, kod nogu je prostor za sapun i šampon. Nakon kupanja upotrijebite odvod u kadi. Uživajte sa svojim najmlađima u kupanju svake večeri.

DBB Remond dječja kahlica i pisoar, 2u1
104,40 Kn

Inovativna kahlica 2u1 za vaše najmlađe. Isprva ju koristite kao klasičnu kahlicu, za dječake koji već znaju stajati dok mokre, fiksirajte pisoar na zid snažnim čepovima. Vaš mali dječak će se osjećati odraslom osobom.

DBB Remond dječja putna kadica na napuhavanje
136,40 Kn

Dva ventila na napuhavanje, koja se ispuštaju na dnu kadice, naslon za leđa i glavu – sve to sadrži kada na napuhavanje koje se može koristiti u malom stanu, na izletu, vrtu ili vikendu. Zbog svoje male težine i kompaktnosti, možete je uzeti s vama bilo gdje, a prikladna je za djecu od od 6. mjeseca nadalje.

DBB Remond dječji nastavak za WC
84 Kn

Smanjenje za WC školjku za djecu. Kompatibilan sa svim uobičajenim WC daskama. Pričvrsni dječji sustav za stabilnost. To olakšava prijelaz s kahlice na klasični toalet za vaše dijete.

DBB Remond Dodo PP dječja bočica, 120 ml
51,75 Kn

Dječja bočica 120 ml od polipropilena. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima 30 ml silikonsku obradu protiv grčeva i ljestvicu mjerenja po 30 ml.

DBB Remond Dodo PP dječja bočica, 270 ml
54,15 Kn

Dječja bočica 270 ml od polipropilena. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima 30 ml silikonsku obradu protiv grčeva i ljestvicu mjerenja po 30 ml.

DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada
48,59 Kn

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Pogodna za djecu od 4 mjeseca starosti.

DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada
29,75 Kn

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Duda je pogodna za djecu od 4. mjeseca starosti.

DBB Remond kada na napuhavanje
159 Kn

Praktična kada za kupaonicu s tušem, za vrt ili more, kao i za higijenu na putu. Nakon upotrebe, jednostavno ispraznite kadu s rupom na dnu i objesite ju okomito, kako biste je potpuno osušili. S motivom životinja, koji će zasigurno zadovoljiti svako dijete.

DBB Remond komplet za njegu dojenčadi, 6 dijelova
195,40 Kn

6-dijelni komplet za bebe koji se može koristiti na putovanju. U paketu ćete naći praktičan set s patentnim zatvaračem – u pakiranju ćete pronaći spužvu, češalj, četku, škare, termometar i škarice za nokte.

DBB Remond košara za perilicu suđa za dječje bočice
43 Kn

Praktična košara za perilicu suđa u koju postavite manje i veće bočice za dojenčad kako se ne bi oštetile za vrijeme pranja. Položite dječje dodatke u jedan od dva dijela košarice s obzirom na veličinu predmeta i nakon ciklusa pranja ćete ih naći u košarici, savršeno oprane.

DBB Remond pladanj sa žlicom i vilicom
60 Kn

Pravokutni dječji pladanj s tri ovalna područja za hranu, čaša i pribor za jelo s ručkom koja ne klizi. Sve je povezanostabilno tako da se pladanj ne može prevrnuti. Pladanj je u obliku mačke.

DBB Remond posuda s poklopcem i priborom
75 Kn

Praktična posuda s dvostrukim sastavom, za toplu vodu, koja će držati hranu toplom tijekom hranjenja. Možete staviti poklopac s ručkom. S usisnim dijelom na donjoj strani ploče, ploča je čvrsto pričvršćena za stol i ne može se prevrnuti ili skliznuti.

DBB Remond pribor za jelo
107 Kn

Pribor za jelo s ilustracijama u kojem će uživati svako dijete. Tanjur i posuda su opremljeni podlogom koja ne klizi i uklonjivim rubom. Bočica ne kapa i jednostavna je za držanje s obje ruke. Ergonomski oblik žlice i vilice.

DBB Remond putna podloga s krovom
280,40 Kn

Praktična podloga za vaše novorođenče. Udobna podloga prekrivena je krovom s UV zaštitom. Uživajte u ljetu i uživajte u udobnosti i svježem zraku u vrtu ili uz vodu.

DBB Remond putna podloga s krovom i UV zaštitom
405 Kn

Praktična podloga za vaše novorođenče. Udobna podloga prekrivena je krovom koji ima UV zaštitu i može se pričvrstiti na pod pomoću 4 šatorske igle kao šator. Također je uključena i mekana podstava koja oblažava sjedenje na podu. Uživajte u ljetu i uživajte u udobnosti i svježem zraku u vrtu ili uz vodu.

DBB Remond putni ležaj s UV zaštitom
309 Kn

Praktični putni ležaj koji se uklapa u vrt, kuću i vodu. Vaše dijete će biti na zraku, a istovremeno će biti zaštićeno od sunca i raznih insekata. Zbog usklađenostilakoće jednostavno ćete ga pakirati i nositi sa sobom. Uključuje torbu s džepom.

DBB Remond ručna izdajalica, 120 ml
330,90 Kn

Praktična ručna izdajalica ima podesivi i prirodni ritam sisanja, kao s djetetom. Silikonski nastavak s masažnim mjehurićima potiče proizvodnju mlijeka. Sterilizirana.

DBB Remond silikonska četka za dječje boce
63 Kn

Četka za čišćenje dječjih boca ili drugih kuhinjskih alata. Široka glava četke će s lakoćom očistiti sve vrste bočica. Žljebasta ručka ima odvojivim dio za čišćenje duda.

DBB Remond silikonska duda LO
48,59 Kn

Duda za novorođenče s dvije rupe, koje dijele protok mlijeka na dva dijela, u nepce i jezik, ili na obje strane kada se boca okrene. Duda za djecu od rođenja do 4 mjeseca starosti. Sličan način protoka mlijeka kao iz majčinih dojki.

DBB Remond silikonska duda za bočicu LO
48,59 Kn

Duda sa širokim otvorom za gusto mlijeko, pulpu ili juhu. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Duda je pogodna za djecu od 4. mjeseca starosti.

DBB Remond silikonski model za zamrzavanje, 6 x 60 ml
84 Kn

Silikonski model za pohranu hrane za bebe. Prikladno za 6 obroka od 60 ml. Osim skladištenja, može se koristiti i za doziranje. Pogodno za zamrzavanje i povrća i mesne dječje hrane. U modelu također možete pripremiti voćni sladoled.