DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada-20%
29 Kn 23 Kn

Posljednji komad!

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Duda je pogodna za djecu od 4. mjeseca starosti.

DBB Remond posuda s poklopcem i priborom-14%
83 Kn 71 Kn

Posljednji komad!

Originalna posuda s poklopcem omogućuje lakše hranjenje djeteta. Protuklizna podloga osigurava da posuda ne klizi. Udobna posuda za sladokusce s vilicom i žlicom.

DBB Remond duda za istraživanje
44 Kn

Duda za istraživanje se koristi za istraživanje različite hrane prije nego što beba počne žvakati. Stavite komad voća, zelenila, sira, a dječja slina će ih omekšati i izvući njihov okus, upotreba je savršeno sigurna bez rizika da se dijete uguši zbog prevelikih komada.

DBB Remond pribor za jelo
103 Kn

Pribor za jelo s ilustracijama u kojem će uživati svako dijete. Tanjur i posuda su opremljeni podlogom koja ne klizi i uklonjivim rubom. Bočica ne kapa i jednostavna je za držanje s obje ruke. Ergonomski oblik žlice i vilice.

DBB Remond Komplet dvije posude za zamrzavanje, 190 i 300 ml
28 Kn

Praktične posude s poklopcem za zamrzavanje dječje hrane. Prikladne za putovanja, sadržaj posude je 190 i 300 ml i prikladne su za hladnjak i zamrzivač. Mogu se koristiti u mikrovalnoj pećnici Jednostavan za pranje u perilici posuđa.

DBB Remond podbradak, 3 komada
144 Kn

Praktični komplet tri podbratka s dječjim motivom. Imaju džep u koji padaju ostatci hrane što osigurava manje nereda. Jednostavno ih spakirajte i uzmite sa sobom kad ih trebate.

DBB Remond silikonska četka za dječje boce
61 Kn

Četka za čišćenje dječjih boca ili drugih kuhinjskih alata. Široka glava četke će s lakoćom očistiti sve vrste bočica. Žljebasta ručka ima odvojivim dio za čišćenje duda.

DBB Remond stolac za WC školjku s mogućnošću transformacije
300 Kn

Odlična cijena

Jednostavan prijelaz s kahlice na WC školjku. Od sada će prijelaz s kahlice na školjku toaleta biti mnogo lakši. U početku će biti udobno za sjedenje s uporabom ručki, a kasnije će kao dio WC školjke olakšati sjedenje, a zatim stepenice kada vaše dijete nauči sjediti.

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posuda, tanjur, žlica
71 Kn

Praktični komplet, osmišljen posebno za putovanje s djetetom. Hranu možete spremiti odvojeno, s poklopcem, ili ju zamrznuti. Posuda i poklopac se mogu koristiti u mikrovalnoj pećnici. Serviranje na tanjuru s priloženom žlicom. Svi dijelovi mogu se oprati u stroju za pranje posuđa.

DBB Remond dječja boca sa širokim vratom od tritana, 125 ml
50 Kn

Dječja boca kapaciteta 125 ml i obradom od tritana koji izgleda kao staklo. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

DBB Remond dječja bočica, s gumenom dudom, PP, 360 ml, 4+ m
47 Kn

Lagana dječja bočica od 360 ml ima patentirani sustav i meku dudu protiv nastanka grčeva od prirodne gume i 15 mikroventila. Duda je pogodna od 4 mjeseca nadalje i opremljena je funkcijom koja omogućuje podešavanje 3 različite brzine protoka prema prehrani i potrebama djeteta.

DBB Remond dječja bočica Vintage, 240 ml
56 Kn

Dječja bočica 240 ml izrađena od borosilikatnog stakla je mehanička i otporna na toplinu za djecu od prvih dana. Praktična bočica s navojnim čepom, silikonski usnik s dvije rupe pruža potpunu kontrolu doziranja hrane, zahvaljujući profesionalnoj naljepnici izravno na boci.

DBB Remond Dodo PP dječja bočica, 120 ml
50 Kn

Dječja bočica 120 ml od polipropilena. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima 30 ml silikonsku obradu protiv grčeva i ljestvicu mjerenja po 30 ml.

DBB Remond duda za bočicu Vario 4+, 2 komada
47 Kn

Duda za bočicu Vario je pogodna za gusto mlijeko, kašu ili razne juhe. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Pogodna za djecu od 4 mjeseca starosti.

DBB Remond jastučići za grudi, 48 komada
62 Kn

Udobni jastučići za grudi za propuštanje mlijeka u umjerenim količinama. Mekani pamuk je na strani koja je u dodiru s kožom. Vodonepropusni sloj na strani u kontaktu s odjećom. Apsolutno neprimjetni i maksimalno upijajući.

DBB Remond Komplet 3 posude s poklopcem i žlicom
48 Kn

Komplet 3 posude s poklopcem i žlicom. Idealno za dječju hranu. Pripremite hranu i zamrznite ju u posudi. Možete ju zagrijati i hraniti dijete s priloženom žlicom. Idealno za putovanja.

DBB Remond ručna izdajalica, 120 ml
311 Kn

Praktična ručna izdajalica ima podesivi i prirodni ritam sisanja, kao s djetetom. Silikonski nastavak s masažnim mjehurićima potiče proizvodnju mlijeka. Sterilizirana.

DBB Remond silikonska duda LO
47 Kn

Duda za novorođenče s dvije rupe, koje dijele protok mlijeka na dva dijela, u nepce i jezik, ili na obje strane kada se boca okrene. Duda za djecu od rođenja do 4 mjeseca starosti. Sličan način protoka mlijeka kao iz majčinih dojki.

DBB Remond silikonska duda za bočicu LO
47 Kn

Duda sa širokim otvorom za gusto mlijeko, pulpu ili juhu. Protok dude se mijenja, ovisno o tome kako je duda okrenuta u djetetovim ustima. Duda je pogodna za djecu od 4. mjeseca starosti.

DBB Remond Tritan set boca sa širokim vratom, 3 kom
106 Kn

Set od tri dječje bočice Tritana koji izgleda kao staklo. Boca je lagana, izdržljiva i primjerna za sterilizaciju. Ima široko grlo, silikonsku usisnu kutiju protiv kolika, s podesivim protokom i kapacitetom od 30 ml.

DBB Remond zamjenska mreža za dudu
37 Kn

Zamjenska najlonska mreža za dudu. Napunite mrežu komadima voća, povrća, sira ili tijesta i pričvrstite je na posebnu dudu. Vaša beba provjerava različite namirnice uz pomoć okusnih pupoljaka dok ne počnu žvakati.

DBB Remond dječja kahlica i pisoar, 2u1
94 Kn

Inovativna kahlica 2u1 za vaše najmlađe. Isprva ju koristite kao klasičnu kahlicu, za dječake koji već znaju stajati dok mokre, fiksirajte pisoar na zid snažnim čepovima. Vaš mali dječak će se osjećati odraslom osobom.