DeCuevas putni set 3 u 1 Reborn-24%
361 Kn 272,60 Kn

Posljednji komad!

Putnički set za lutke 3 u 1 Reborn vrlo je praktična pomoć pri duljim putovanjima s bebom i nijedna mala majka ne smije ga zanemariti. Jednostavno rukovanje Elegantna siva i bijela kolekcija s labudima.

DeCuevas 2543599 igraći stol za glačanje s dodacima Magic Maria
271 Kn

Posljednji komad!

Igraći stol za glačanje s dodacima Magic Maria 2020 je iz prekrasne rozo-srebrne zbirke bajki s bajkom i žabom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi čipkasti rubovi u sivo-srebrnoj boji. Zahvaljujući podesivoj visini raste s vašom malom gospođicom.

DeCuevas 54929 Drveni krevet za lutke DOMEČEK s dodacima Martin
888 Kn

Posljednji komad!

Drveni krevet za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim oblakom, zvjezdicama i bliejdo placim kapljicama. Lijep je dodatak dječjoj sobi.

DeCuevas posteljina za lutke Maria 2019
539 Kn

Posljednji komad!

Posteljina za lutke iz kolekcije Princese, će lutkama omogućiti najslađi san. Svijetlo je ružičaste boje i lijepo je ukrašen ljupkom malom princezom.

DeCuevas 55134 Drveni krevetić za lutke s dodacima Magic Maria
393 Kn

Drveni krevet za lutke s dodacima Magic Maria 2020, iz prekrasne ružičasto-srebrne bajkovite kolekcije s vilom i žabom i svjetlucavim čipkastim rubovima, zasigurno će zadiviti svojim dizajnom, koji je vrlo maštovit. Oba su uzglavlja u obliku žaba.

DeCuevas krevet za lutke Magic Maria 51234
441 Kn

Krevet za lutke sa funkcijom slaganja dio je rozo-srebrne kolekcije. Ima mogućnost slaganja strane, noge i podesivu visinu zbog 3 razine. Zahvaljujući tome, krevetić se može lako smjestiti neposredno uz krevet

DeCuevas 90096 Sklopiva kolica za lutke golf klub Martina
147 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke Martina golf klub iz prekrasne staro roze kolekcije s dodacima su veoma praktična i sklopiva dječja kolica. U automobilu zauzimaju skoro nimalo prostora i zato su idealna za izlete cijele obitelji. Zbog svoje veličine su primjerenija za manju djecu.

DeCuevas SKY krevetić za lutke s priborom
411 Kn

Dječji krevetić za lutke s dodatkom SKY s funkcijom zajedničkog spavanja, što je omogućeno preklopnim stranama krevetića. Dio krevetića je i jastuk u obliku bombona.

DeCuevas 81535 moderna kolica za lutke bebe 3 u 1
1.029 Kn

Moderna sportska kolica za lutke potpuno su novi modeli iz nove kolekcije SKY 2020 koja u svom znaku ima slatkog slona. Zbog podesivih viših ručica i funkcionalnog pribora, prikladan je za predškolske dame, ali i sve starije koji se vole igrati.

DeCuevas 86139 Moja prva kolica za psa s dodacima Little Pet
382 Kn

Zbog manje ručke, stabilne konstrukcije i male mase kolica za psa s dodacima su primjerenija za male djevojčice. To omogućuje djeci da hodaju sa svojim plišanim prijateljima, a da ih pri tome ne zaprljaju. Osim toga prijenosna putna torba omogućuje prijevoz plišanih ljubimaca u automobilu. Ova kolica nude mnogo zabave.

DeCuevas 53534 Magic Maria putni komplet za lutke s dodacima
235 Kn

Putni komplet za lutke s dodacima dolazi ih prekrasne rozo-srebrne bajkovite kolekcije s vilom i žabicom i svjetlucavim rubom od čipke. Ova je kolekcija ukrašena nježnim svjetlucavim rubom od čipke u sivo-srebrnoj boji.

DeCuevas 80337 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom TOP Collection
1.175 Kn

Sklopiva kolica za blizance lutke 3u1 TOP Collection 2020 je iz nove luksuzne kolekcije ukrašene srebrnim elementima. Zahvaljujući prilagodljivoj višoj ručci i kombiniranoj funkciji dubokih i sportskih dječjih kolica su primjerenija za predškolske djevojčice, također i zaa malo starije djevojčice koje će sve to koristiti u igranju. Druga prednost su uklonjive prijenosne košare u kojima se lutke mogu sigurno prevoziti.

DeCuevas Martin 2019-M sklopiva kolica za lutke s kabanicom
588 Kn

Sklopiva kolica za lutke s kabanicom Martin 2019-M su zbog visine ručke primjerena i za manju djecu. Upravljanje kolicima je vrlo jednostavno. Kolica su iz vesele sivo-bijelo-plave kolekcije, pune slatkih oblaka, kapljica kiše i zvjezdica.

DeCuevas 51329 autosjedalica za lutke s pokrivačem Martin
196 Kn

Autosjedalica za lutke sa pokrivačem dio je uspješne kolekcije Martin 2019. Osigurat će sreću svakoj djevojčici, koja se voli voziti u automobilu sa svojom lutkom. Od sada, možete uvijek imati lutku sa sobom.

DeCuevas 52034 Sklopiva putna torba na kotačima Magic Maria
176 Kn

Sklopiva putna torba na kotačima Magic Maria 2020 je iz prekrasne rozo-srebrne zbirke bajki s bajkom i žabom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Torba može pohraniti mnogo stvari i zahvaljujući kotačima je sve jednostavno za prijevoz.

DeCuevas 53929 Putna torba za lutke s dodacima Martin
454 Kn

Putna torba za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim oblakom, zvjezdicama i bliejdo placim kapljicama. Oprema će djetetu ponuditi dovoljno opskrbe na putu. Osim toga zbog svoje veličine odgovara bilo gdje.

DeCuevas 55329 Drveni ležaj za lutke s Martinovim dodatkom
454 Kn

Drveni ležaj za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim oblakom, zvjezdicama i blijedo plavim kapljicama. Oba prednja dijela su u obliku bijele zvijezde koja je vesela i nasmijana. Obje postelje su povezane s malom bijelom ljestvom.

DeCuevas 55429 Drveni stolac za hranjenje za lutke Martin
302 Kn

Drveni stolac za hranjenje za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim bijelim oblakom, zvjezdicama i blijedo plavim kapljicama. Nasloni stolca su u obliku plave kapljice koja je vesela i nasmijana. Za veće lutke je na izbor potpora za noge Manji jastuk osigurava udobno sjedenje

DeCuevas 80534 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom Magic Maria
793 Kn

Sklopiva kolica za lutke 3 u 1 Magic Maria 2020 izrađena su od prekrasne ružičasto-srebrne bajke s dugom i žabom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Još jedna prednost je i prijenosna košarica u koju se može ukloniti, u koju se lutka može sigurno nositi. Nakon instalacije ne zauzima puno prostora, a praktičan je i za prijevoz automobila.

DeCuevas 87033 košara za lutke Martina
735 Kn

Duboka košara za lutke iz Martinove nezaboravne kolekcije boja. Zahvaljujući donjoj ručki je primjerenija za manju djecu i predškolske djevojčice. Sa svojom dizajnerskom obradom se uvrštava u kolekcionarska dječja kolica.

DeCuevas 90096 Sklopiva dječja kolica za lutke golf klub Carol
147 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke Carol golf iz prekrasne blijedo plave kolekcije su veoma praktična i sklopiva dječja kolica. U automobilu zauzimaju skoro nimalo prostora i zato su idealna za izlete cijele obitelji. Zbog svoje veličine su primjerenija za manju djecu.

DeCuevas 90096 Sklopiva dječja kolica za lutke golf klub Classic Romantic
147 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke Classic Romantic iz prekrasne blijedo plave kolekcije su veoma praktična i sklopiva dječja kolica. U automobilu zauzimaju skoro nimalo prostora i zato su idealna za izlete cijele obitelji. Zbog svoje veličine su primjerenija za manju djecu.

DeCuevas 90332 sklopiva kolica za lutke blizance s vrećicom Classic Gold
734 Kn

Sklopiva kolica za lutke blizance s vrećicom Classic Gold 2020 je iz kolekcije Classic, koja je ljetos stavila na plavo-bijelu kombinaciju zlatne vijence Zahvaljujući podesivoj ručki i njenoj konstrukciji je primjerenija za predškolsku djecu, također i za malo veću djecu.

DeCuevas 50035 putni krevetić za lutke
206 Kn

Putni krevetić za lutke iz inovativne kolekcije SKY 2020 u modernim sivo-bijelim bojama je lijep dodatak dječjoj sobi. Njegov čisti dizajn naglašen je s dva mala slona koja vise sa strane, te ružičastim dodacima, zahvaljujući kojima izgleda vrlo veselo.

DeCuevas 80537 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom TOP Collection
793 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke 3 u 1 je iz nove luksuzne kolekcije, ukrašene srebrnim elementima. Zahvaljujući prilagodljivoj višoj ručci i kombiniranoj funkciji dubokih i sportskih dječjih kolica su primjerenija za predškolske djevojčice, također i zaa malo starije djevojčice koje će sve to koristiti u igranju. Prednost je i uklonjiva prijenosna košarica u kojoj se lutka može sigurno prevoziti. Kad su složena ne zauzimaju puno prostora i praktična su za prevoženje autom.

DeCuevas 81435 sportska kolica za lutke bebe 3 u 1
918 Kn

Moderna sportska kolica za lutke potpuno su novi modeli iz nove kolekcije SKY 2020 koja u svom znaku ima slatkog slona. Zbog podesivih viših ručica i funkcionalnog pribora, prikladan je za predškolske dame, ali i sve starije koji se vole igrati.

DeCuevas 60034 putni set za lutke 3 u 1 Magic Maria
294 Kn

Putni set za lutke 3 u 1 Magic Maria 2020 je iz prekrasne rozo-srebrne bajke s vilom i žabicom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Prijenosni stolac nadomješta veliki stolac za hranjenje, nosač za lutke tako da možete uzeti bilo kamo sa sobom.

DeCuevas 80539 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom Little Pet
733 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke 3 u 1 Little Pet 2020 su zbog visoke ručke i kombinirane funkcije dubokih i sportskih dječjih kolica primjerenija za predškolske djevojčice. Prednost je i uklonjiva prijenosna košarica u kojoj se lutka može sigurno prevoziti. Kad su složena ne zauzimaju puno prostora i praktična su za prevoženje autom.

DeCuevas 51134 mobilni krevetić za lutke s krovićem i dodacima Magic Maria
441 Kn

Mobilni krevetić za lutke s krovom i priborom Magic Maria 2020, iz prekrasne ružičasto-srebrne kolekcije bajki s vilom i žabom, a sjajni čipkasti rubovi oduševit će svaku djevojku. Zahvaljujući rotirajućim kotačima on ne mora ostati u sobi, ali možete ga lako premjestiti u drugu sobu s lutkom. Ima nisku konstrukciju i dizajniran je za malu djecu.

DeCuevas 90096 Sklopiva kolica za lutke golf klub Sky
147 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke Sky golf klub iz prekrasne sivo-bijele kolekcije s bijelim i rozim zvjezdicama su veoma praktična i sklopiva dječja kolica. U automobilu zauzimaju skoro nimalo prostora i zato su idealna za izlete cijele obitelji. Zbog svoje veličine su primjerenija za manju djecu.