DeCuevas putni set 3 u 1 Reborn
258,90 Kn

Posljednji komad!

Putnički set za lutke 3 u 1 Reborn vrlo je praktična pomoć pri duljim putovanjima s bebom i nijedna mala majka ne smije ga zanemariti. Jednostavno rukovanje Elegantna siva i bijela kolekcija s labudima.

DeCuevas posteljina za lutke Maria 2019
534 Kn

Posljednji komad!

Posteljina za lutke iz kolekcije Princese, će lutkama omogućiti najslađi san. Svijetlo je ružičaste boje i lijepo je ukrašen ljupkom malom princezom.

DeCuevas Sklopiva dječja kolica Martina-S
694 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke iz kolekcije Princess Mario 2019. Posebno zbog visine ručke prikladna je za predškolce. Rukovanje kolicima je vrlo jednostavno.

DeCuevas putni set za lutke Maria 2019
236 Kn

Putni set za lutke Maria 2019 iz kolekcije Princess je idealan dodatak za duga putovanja s lutkom – bebom. Jednostavno rukovanje Set je napravljen od svijetlo ružičastog materijala – dolazi iz prekrasne kolekcije za male princeze

DeCuevas kolica za lutke Maria, golf klub
139 Kn

Kolica za lutke Maria – golf klub iz kolekcije princeze Maria 2019 – kolica za spremanje lutke i kratka putovanja po gradu. Jednostavan za korištenje

DeCuevas putni set 3 v1 Martin
298 Kn

Putnički set za lutke 3 u 1 Martin vrlo je praktična pomoć pri duljim putovanjima s bebom i nijedna mala majka ne smije ga zanemariti. Jednostavno rukovanje Na setu se nalaze veseli motivi sivo-plavih oblaka, kišnih kapi, i zvijezda.

DeCuevas stolac za lutke Martin
194 Kn

Stolac za lutke Martin – 2019 je praktična pomoć pri spavanju i hranjenja bebe. Rukovanje je vrlo jednostavno. Na stolcu se nalaze veseli motivi sivo-plavih oblaka, kišnih kapi, i zvijezda.

DeCuevas 81535 moderna kolica za lutke bebe 3 u 1
1.018 Kn

Moderna sportska kolica za lutke potpuno su novi modeli iz nove kolekcije SKY 2020 koja u svom znaku ima slatkog slona. Zbog podesivih viših ručica i funkcionalnog pribora, prikladan je za predškolske dame, ali i sve starije koji se vole igrati.

DeCuevas 86139 Moja prva kolica za psa s dodacima Little Pet
378 Kn

Zbog manje ručke, stabilne konstrukcije i male mase kolica za psa s dodacima su primjerenija za male djevojčice. To omogućuje djeci da hodaju sa svojim plišanim prijateljima, a da ih pri tome ne zaprljaju. Osim toga prijenosna putna torba omogućuje prijevoz plišanih ljubimaca u automobilu. Ova kolica nude mnogo zabave.

DeCuevas 90096 Sklopiva kolica za lutke golf klub Martina
145 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke Martina golf klub iz prekrasne staro roze kolekcije s dodacima su veoma praktična i sklopiva dječja kolica. U automobilu zauzimaju skoro nimalo prostora i zato su idealna za izlete cijele obitelji. Zbog svoje veličine su primjerenija za manju djecu.

DeCuevas 50035 putni krevetić za lutke
203 Kn

Putni krevetić za lutke iz inovativne kolekcije SKY 2020 u modernim sivo-bijelim bojama je lijep dodatak dječjoj sobi. Njegov čisti dizajn naglašen je s dva mala slona koja vise sa strane, te ružičastim dodacima, zahvaljujući kojima izgleda vrlo veselo.

DeCuevas 51134 mobilni krevetić za lutke s krovićem i dodacima Magic Maria
436 Kn

Mobilni krevetić za lutke s krovom i priborom Magic Maria 2020, iz prekrasne ružičasto-srebrne kolekcije bajki s vilom i žabom, a sjajni čipkasti rubovi oduševit će svaku djevojku. Zahvaljujući rotirajućim kotačima on ne mora ostati u sobi, ali možete ga lako premjestiti u drugu sobu s lutkom. Ima nisku konstrukciju i dizajniran je za malu djecu.

DeCuevas 53929 Putna torba za lutke s dodacima Martin
449 Kn

Putna torba za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim oblakom, zvjezdicama i bliejdo placim kapljicama. Oprema će djetetu ponuditi dovoljno opskrbe na putu. Osim toga zbog svoje veličine odgovara bilo gdje.

DeCuevas 53934 putna torba za lutku s dodacima Magic Maria
449 Kn

Sklopiva putna torba na kotačima Magic Maria 2020 je iz prekrasne rozo-srebrne zbirke bajki s vilom i žabom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Oprema će djetetu ponuditi dovoljno opskrbe na putu. Osim toga zbog svoje veličine odgovara bilo gdje.

DeCuevas 55329 Drveni ležaj za lutke s Martinovim dodatkom
449 Kn

Drveni ležaj za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim oblakom, zvjezdicama i blijedo plavim kapljicama. Oba prednja dijela su u obliku bijele zvijezde koja je vesela i nasmijana. Obje postelje su povezane s malom bijelom ljestvom.

DeCuevas 55429 Drveni stolac za hranjenje za lutke Martin
299 Kn

Drveni stolac za hranjenje za lutke s dodacima Martin 2019 je iz veoma uspješne dječačke kolekcije Martin, za koju je značajna kombinacija sive i svijetlo plave boje s veselim bijelim oblakom, zvjezdicama i blijedo plavim kapljicama. Nasloni stolca su u obliku plave kapljice koja je vesela i nasmijana. Za veće lutke je na izbor potpora za noge Manji jastuk osigurava udobno sjedenje

DeCuevas 60034 putni set za lutke 3 u 1 Magic Maria
291 Kn

Putni set za lutke 3 u 1 Magic Maria 2020 je iz prekrasne rozo-srebrne bajke s vilom i žabicom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Prijenosni stolac nadomješta veliki stolac za hranjenje, nosač za lutke tako da možete uzeti bilo kamo sa sobom.

DeCuevas 80337 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom TOP Collection
1.164 Kn

Sklopiva kolica za blizance lutke 3u1 TOP Collection 2020 je iz nove luksuzne kolekcije ukrašene srebrnim elementima. Zahvaljujući prilagodljivoj višoj ručci i kombiniranoj funkciji dubokih i sportskih dječjih kolica su primjerenija za predškolske djevojčice, također i zaa malo starije djevojčice koje će sve to koristiti u igranju. Druga prednost su uklonjive prijenosne košare u kojima se lutke mogu sigurno prevoziti.

DeCuevas 80534 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom Magic Maria
785 Kn

Sklopiva kolica za lutke 3 u 1 Magic Maria 2020 izrađena su od prekrasne ružičasto-srebrne bajke s dugom i žabom. Ovu kolekciju krase nježni svjetlucavi rubovi čipke s uzorkom u sivo-srebrnoj boji. Još jedna prednost je i prijenosna košarica u koju se može ukloniti, u koju se lutka može sigurno nositi. Nakon instalacije ne zauzima puno prostora, a praktičan je i za prijevoz automobila.

DeCuevas 80537 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom TOP Collection
785 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke 3 u 1 je iz nove luksuzne kolekcije, ukrašene srebrnim elementima. Zahvaljujući prilagodljivoj višoj ručci i kombiniranoj funkciji dubokih i sportskih dječjih kolica su primjerenija za predškolske djevojčice, također i zaa malo starije djevojčice koje će sve to koristiti u igranju. Prednost je i uklonjiva prijenosna košarica u kojoj se lutka može sigurno prevoziti. Kad su složena ne zauzimaju puno prostora i praktična su za prevoženje autom.

DeCuevas 80539 sklopiva kolica za lutke 3 u 1 s ruksakom Little Pet
727 Kn

Sklopiva dječja kolica za lutke 3 u 1 Little Pet 2020 su zbog visoke ručke i kombinirane funkcije dubokih i sportskih dječjih kolica primjerenija za predškolske djevojčice. Prednost je i uklonjiva prijenosna košarica u kojoj se lutka može sigurno prevoziti. Kad su složena ne zauzimaju puno prostora i praktična su za prevoženje autom.