Demar Ibiza E natikače za dječake
68 Kn

Posljednji komad!

Natikače za dječake Ibiza E marke Demar izrađene su od kvalitetnog i laganog EVA materijala. Pogodne su za bazen, vrt i nošenje po kući.

Demar dječje čizme Vibes C
129 Kn

Posljednji komad!

Izolirane dječje čizme VIBES C marke Demar su kvalitetne, otporne i pogodne za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Uklonjiv termo uložak omogućava ostanak stopala na suhom i toplom. Imaju odsjevnu traku na peti za veću vidljivost.

Demar izolirane dječje čizme STORMER LUX PRINT N, mozaik
99 Kn

Posljednji komad!

Elegantne dječje čizme marke Demar sa mozaičnim uzorkom privući će pogled svakog mališana. Potplat sa grubom strukturom, visokim profilom i podrškom za petu. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar dječje čizme MAMMUT-S E
129 Kn

Posljednji komad!

Tople dječje čizme MEMMUT-S E marke DEMAR idealne su za kišno jesensko ili zimsko vrijeme. Imaju grubi potplaz koji ne klizi za veću sigurnost. Imaju odsjevni trak za veću vidljivost i sigurnost.

Demar dječje čizme

Demar dječje čizme

Ocjena: 4,9
129 Kn

Posljednji komad!

Lijepe čizme izrađene od visokokvalitetnog PVC materijala u narančastom dizajnu s motivom žirafe ne biste smjeli propustiti.

Demar izolirane dječje čizme Hwai Lux Print HF
99 Kn

Posljednji komad!

Stilski dorađene dječje čizme marke Demar sa uzorkom, koji će očarati svakog najmlađeg člana. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar dječje čizme

Demar dječje čizme

Ocjena: 4,7
129 Kn

Kvalitetne trajne čizme u crvenom dizajnu idealne su cipele za cijelu sezonu.

Demar izolirane dječje čizme Stormer Lux Print AC jeans star
99 Kn

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat sa grubom strukturom, visokim profilom i podrškom za petu. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar dječje čizme Vibes B
129 Kn

Izolirane dječje čizme VIBES B marke Demar su kvalitetne, otporne i pogodne za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Uklonjiv termo uložak omogućava ostanak stopala na suhom i toplom. Imaju odsjevnu traku na peti za veću vidljivost.

Demar dječje natikače IBIZA D
68 Kn

IBIZA dječje natikače marke Demar izrađene su od kvalitetnog i ekstra laganog EVA materijala. Papuče su prikladne za vodu, bazen, vrt ili samo za ležerno nošenje kod kuće ili na otvorenom.

Demar izolirane dječje čizme Demar Hawai Lux AF
99 Kn

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar izolirane dječje čizme Demar Hawai Lux AH, prugaste
99 Kn

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar izolirane dječje čizme Stormer Lux Exlusive EN
129 Kn

Izolirane čizme za dječake Stormer Lux Exlusive EN marke Demar su visoke kvalitete, izdržljive i pogodne za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Zahvaljujući uklonjivom dizajnu za grijanje u unutrašnjosti, stopala vašeg djeteta ostat će suha i topla. Cipele imaju reflektirajuću traku na peti za dodatnu sigurnost.

Demar natikače za djevojčice IBIZA A
68 Kn

IBIZA natikače za djevojčice marke Demar izrađene su od kvalitetnog i ekstra laganog EVA materijala. Papuče su prikladne za vodu, bazen, vrt ili samo za ležerno nošenje kod kuće ili na otvorenom.

Demar Tople čizme za dječake Vibes A
129 Kn

Izolirane čizme za dječake VIBES A, marke Demar, su kvalitetne, izdržljive i pogodne za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizeći potplat. Odstranjiv termo uložak omogućuje da noge vašeg djeteta ostanu na toplom i suhom. Čizme imaju reflektirajuću traku na peti za veću sigurnost.

Demar Twister Lux Print HH dječje čizme, podstavljene, s motivom zebre
99 Kn

Dječje gumene čizme Twister Lux Print HH marke Demar su kvalitetne i otporne, a pogodne su za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Uklonjiv termo uložak omogućava ostanak stopala na suhom i toplom. Čizme imaju refleksivnu traku za dodatnu sigurnost

Demar Twister Lux Print Hi dječje čizme, podložene, borovnice
99 Kn

Podložene dječje čizme Twister Lux Print Hi su kvalitetne, otporne i primjerene za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Odvojivi termo uložak omogućuje da stopala vaše djece ostanu suha i topla. Čizme imaju refleksivnu traku za dodatnu sigurnost

Demar dječje čizme Stormer Print A
85 Kn

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom patke očarat će sve najmlađe. Lagan model za kišno vrijeme. Potplat sa grubom strukturom, visokim profilom i podrškom za petu. Podignut zaštitni vrh.

Demar Snow Mar A zimske čizme za djevojčice
129 Kn

Zimske čizme prelijepih djevojčica Demar Snow Mar A izvrsna su kolekcija za zimske radosti na snijegu i hladnoći. Cipele su obložene ovčjom vunom, koja zagrijava noge vašim djevojkama u šetnji gradom i planinama. Protuklizni potplat pruža dovoljnu stabilnost tijekom hodanja.