DIAGO mreža protiv komaraca, univerzalna, za kolica/krevet
53 Kn

Posljednji komad!

Diago univerzalna mreža protiv komaraca pouzdano štiti od insekata. Može se koristiti na dječjim kolicima, krevetima maks. dimenzija 60 × 120 cm. Od poliestera u skladu sa standardom EN71.

DIAGO automobilski organizator, sivi
115 Kn

DIAGO praktični organizator za automobilsku sjedalo, koji koristite na putovanju s djetetom, kada trebate puno stvari: hranu, piće, igračke, knjige itd. Organizator ima 5 džepova: 1 mali džep na čšičak, 3 veća džepa na čičak i 1 veliki džep na patent zatvarač.

DIAGO suncobran za kolica, crna
82 Kn

Posljednji komad!

Suncobran za dječja kolica Diago od poliestera. Crni suncobran ima UV zaštitu 50+. Suncobran se lako sklapa uz pomoč kopče na vrhu.

DIAGO torba za kupovinu/mreža za kolica
53 Kn

DIAGO torba/mreža će vam biti od velike pomoći pri redovnim kupnjama. Omogućuje vam pohranu više predmeta. Elastična mreža može se lako pričvrstiti na kolica pomoću čička.

DIAGO dječja vreća za spavanje za autosjedalicu
250 Kn

Diago dječja vreća za spavanje za kolica štiti od hladnoće. Vanjski sloj izrađen je od nepromočivog poliestera, a unutarnji od polar flisa za više udobnosti. Vreća za spavanje ima 7 otvora za sigurnosne pojaseve.

DIAGO Cool&Dry podloga protiv znojenja, univerzalna
197 Kn

Diago Cool&Dry podloga koja će odlično doći u toplim danima. Univerzalna podloga odlično odvaja znoj i osigurava cirkulaciju zraka. Dijete se manje znoji u kolicima i sjedalici.

DIAGO suncobran za kolica sa bočnom zaštitom
108 Kn

Suncobran za kolica marke Diago ima bočnu zaštitu. Učinkovito štiti od štetnih sunčevih UV zraka. Zaslon se lako pričvrsti na ručku kolica sa vezicama, s kojima možete podesiti stupanj zaslona.

DIAGO kuke za kolica Hug It
71 Kn

Kuke Diago lako se pričvrsste uz pomoć čičak trake na okvir kolica. Položaj se lako podesi. Zbog praktuičnog unutarnjeg punjenja neće kliznuti nadolje. Mogu nositi cijeli torbu za kupovinu.

DIAGO organizator avtomobila s držačem za tablet računalo
159 Kn

Praktičan auto-organizator ima držač za tablet računalo Diago i pomaže kod zabavljanja vašeg djeteta tijekom vožnje. Organizator se sastoji od preglednog džepa za tablet, 2 bočne mreže i velikog džepa na patent.

DIAGO Deluxe dječja vreća za spavanje za kolica
363 Kn

Diago dječja vreća za spavanje za kolica štiti od hladnoće. Vanjski sloj izrađen je od nepromočivog poliestera, a unutarnji od polar flisa za više udobnosti. Vreća za spavanje ima 7 otvora za sigurnosne pojaseve.

DIAGO navlaka za dječju autosjedalicu
66 Kn

Navlaka za autosjedalicu DIAGO štiti vaše dijete od vjetra i kiše. Navlaka protiv kiše je pogodna za autosjedalice 0 i 0+. Otvori sa strana osiguravaju potpunu cirkulaciju zraka.

DIAGO Ovitak za bočicu Termoobal, siva
73 Kn

DIAGO termobal DELUXE održava dječju bočicu toplom ili hladnom s aluminijskom folijom. Termo ambalaža je posebno korisna na putovanju: jednostavno pričvrstite na kolica ili torbu s čičkom i uvijek ćete pri ruci imati idealno toplu bočicu.

DIAGO univerzalna kabanica za kolica, 3u1
106 Kn

Univerzalna kabanica Diago za kolica 3u1 štiti vas od lošeg vremena. Kabanica se lako stavlja na kolica uz pomoć čička. Na strani ima prozračnu mrežu.

DIAGO univerzalni organizator za kolica Hug It
176 Kn

Univerzalni organizator za kolica marke Diago uštedjet će vam prostor. Može se pričvrstiti na ručku uz pomoć čička, a ima funkcionalne kopče, pa neće kliznuti. Srednji džep ima negnetni zatvarač i bočne pretince, za sve vaše stvari.