DIAGO Ovitak za bočicu Termoobal, siva
69 Kn

Posljednji komad!

DIAGO termobal DELUXE održava dječju bočicu toplom ili hladnom s aluminijskom folijom. Termo ambalaža je posebno korisna na putovanju: jednostavno pričvrstite na kolica ili torbu s čičkom i uvijek ćete pri ruci imati idealno toplu bočicu.

DIAGO Cool&Dry podloga protiv znojenja, univerzalna
188 Kn

Diago Cool&Dry podloga koja će odlično doći u toplim danima. Univerzalna podloga odlično odvaja znoj i osigurava cirkulaciju zraka. Dijete se manje znoji u kolicima i sjedalici.

DIAGO automobilski organizator, sivi
113 Kn

DIAGO praktični organizator za automobilsku sjedalo, koji koristite na putovanju s djetetom, kada trebate puno stvari: hranu, piće, igračke, knjige itd. Organizator ima 5 džepova: 1 mali džep na čšičak, 3 veća džepa na čičak i 1 veliki džep na patent zatvarač.

DIAGO zaštita za automobil
105 Kn

Diago zaštita od sunca za automobil štiti dijete od UV zraka. Lako se pričvrsti i podesi dimenzijama prozora.

DIAGO kuke za kolica Hug It
69 Kn

Kuke Diago lako se pričvrsste uz pomoć čičak trake na okvir kolica. Položaj se lako podesi. Zbog praktuičnog unutarnjeg punjenja neće kliznuti nadolje. Mogu nositi cijeli torbu za kupovinu.

DIAGO Deluxe dječja vreća za spavanje za kolica
355 Kn

Diago dječja vreća za spavanje za kolica štiti od hladnoće. Vanjski sloj izrađen je od nepromočivog poliestera, a unutarnji od polar flisa za više udobnosti. Vreća za spavanje ima 7 otvora za sigurnosne pojaseve.

DIAGO Deluxe dječja vreća za spavanje za kolica
245 Kn

Diago dječja vreća za spavanje za kolica štiti od hladnoće. Vanjski sloj izrađen je od nepromočivog poliestera, a unutarnji od polar flisa za više udobnosti. Vreća za spavanje ima 7 otvora za sigurnosne pojaseve.

DIAGO navlaka za dječju autosjedalicu
65 Kn

Navlaka za autosjedalicu DIAGO štiti vaše dijete od vjetra i kiše. Navlaka protiv kiše je pogodna za autosjedalice 0 i 0+. Otvori sa strana osiguravaju potpunu cirkulaciju zraka.

DIAGO suncobran za kolica, crna
80 Kn

Suncobran za dječja kolica Diago od poliestera. Crni suncobran ima UV zaštitu 50+. Suncobran se lako sklapa uz pomoč kopče na vrhu.

DIAGO suncobran za kolica sa bočnom zaštitom
106 Kn

Suncobran za kolica marke Diago ima bočnu zaštitu. Učinkovito štiti od štetnih sunčevih UV zraka. Zaslon se lako pričvrsti na ručku kolica sa vezicama, s kojima možete podesiti stupanj zaslona.

DIAGO torba za kupovinu/mreža za kolica
52 Kn

DIAGO torba/mreža će vam biti od velike pomoći pri redovnim kupnjama. Omogućuje vam pohranu više predmeta. Elastična mreža može se lako pričvrstiti na kolica pomoću čička.

DIAGO univerzalna kabanica za kolica, 3u1
104 Kn

Univerzalna kabanica Diago za kolica 3u1 štiti vas od lošeg vremena. Kabanica se lako stavlja na kolica uz pomoć čička. Na strani ima prozračnu mrežu.

DIAGO univerzalni organizator za kolica Hug It
173 Kn

Univerzalni organizator za kolica marke Diago uštedjet će vam prostor. Može se pričvrstiti na ručku uz pomoć čička, a ima funkcionalne kopče, pa neće kliznuti. Srednji džep ima negnetni zatvarač i bočne pretince, za sve vaše stvari.